varet nga personi n.q.s ata jane ekspresive apo jo. Po qe se ata jane te komunikueshem me njerzit eshte fare e lehte ti njohesh. N.q.s jo do te duhej mjaft pune.
varet nga personi n.q.s ata jane ekspresive apo jo. Po qe se ata jane te komunikueshem me njerzit eshte fare e lehte ti njohesh. N.q.s jo do te duhej mjaft pune.
Te gjithe duan t'u bejne te tjereve pershtypje te mire ne prezantim, ndaj s'mund te thuash qe heret e para te krijojne mendimin e duhur per nje person.Kete mendim , te mire apo te keq e krijon atehere kur ai e tregon me vepra se kush eshte ne te vertete.
...niente che amassi di piu'...
Hmmmmm......me shume se 10 minuta vlonjate ......of course......ai person mund te jete ne momente te keqija ne ate kohe.....po dmth te dalesh disa here s'eshte keq....dhe pastaj e krijon nje pershtypje se cfare tipi jane...
Holla Back!!!
Me falni, me duket se me keni keqkuptuar..Kur them brenda 10 minutave krijoj 1 pershtypje per 1 cun. Nuk them me ate qe do kaloj jeten, se personaliteti njeriut nuk njihet aq shpejte, por thjeshte krijon 1 pershtypje per ate person..sic thash dhe pak me larte, nese eshte tip i pranushem apo jo per shoqeri. Se nuk mund te dashurohesh me 1 njeri brenda 10 minutave.
ps: komando, te lutem po pate mundesi, mendoj fjalet perpara se ti shkruash.
(malli)
PeRsE o ZoT??
ne rradhe te pare, me ate person qe do kalosh jeten..e shikon qe ne minutin e pare nese te pelqen apo jo? dmth nga paraqitja..if u click or not.
E dyta..per karakterin e tij duhet kohe..amannn sic thote vlonjatja brenda 10 minutave krijohet me verte 1 pershtypje, nese eshte kot, ja vlen, apo kungullDuket njeriu qe sa hap gojen, dhe menyra si rri.
T'ju tregoj i shembull????
ex: ishim ihere ne lokal, une dhe i shoqja ime. Vjen aty 1 shoku kesaj, edhe si tip Budalli ai..per koke time qe sa u ul ne tavoline, dhe ajo menyra si rrinte ne karrige ma shpifi..thash qenka kot..edhe sot e gjithe diten, pas shume e shume bisedash qe kemi bere them eshte t ra p:P
E shef..1 shembull qe e pash karakterin e tij brenda 1 min, edhe pas 3 vjetesh akoma ate pershtypje kammm.
Kunja!! Kunja!! Kunja!! ;)
hi vlora.how r u??po ty cte duhet te njohesh njerz brenda 10 min???do besh ndonje shpikje???sot edhe sikur te rrish 10 vjet me nje njeri nuk je ne gjendje ta njohesh.hi and good bye ka ardhe koha sot.mos u lodh kot.
ika bye and all the best
live and let the others live.
Ore juve mi keni rrene kot ne qaf vlonjates se ajo e shkreta nuk tha me lidh unaze per 10 min por per te krijuar pershtypje hmm per mua te krijosh nje pershtypje nuk do te thote qe ta njohesh ate person dhe mendime te tjera qe keni shprehur juve nejse mos mi bini me ne qafe vlonjates.
Respekte.
Absurditet.....JeTa
Erban rrofsh vlla..
Po c'a t'ju bej une ketyre forumistave mo aman..Dhe u shjegova po prape s'me kuptuan.. S'kagje se jam e mire, dhe s'merzitem
Muahhhhhh thanks for understanding hun
![]()
PeRsE o ZoT??
Moj qene e vlores, jam un lamashi.Po ckan me ty keto cupat moj ti po flisje per kuzbaban ,e keto shushkat flasin per qafen e kociut.Ke te drejt moj motra ,ashtu eshte nje pershtypje ose mendim mund ta krijosh per nje person shume shpejt.Por kjo varet dhe nga profesioni dhe lidhjet shoqerore qe ke pasur.Un per vete kam pasur punen e till, qe te njoh njerez te shumte nga te gjitha kategorite shoqerore, dhe mund ta njoh personin brenda pak minutash se ne cfar kategorie hyn.
(mos ma mer per te keq fjalen e par qe shkrova se eshte thjesht shaka)
ehhh ka njerez rrob zoti sa te duash
ps: Pa problem lal, s'me ngelet qejfi "moj qene" e kemi shprehjen tone ne..puro vlonjatce![]()
PeRsE o ZoT??
Krijoni Kontakt