Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 78
    i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    ...nuk ke ēka mendohesh mė teper, e menqus sa te duash, pse te mos stabilizohesh ?
    Mos thuaj se s'ka djal das(tip) sot per mua por duhesh nganjehere edhe te gjuhesh, te rrezikosh se jeta iken shpejtė....e kur ti bejsh 50 askush nuk te kqyr ma me sy....pra martohu sa me shpejtź, mos thuaj se nuk ka djem aty ne bruksel se i njoh ata te skarbekit e te molembekit e te kokelbegit qe vlejne, jo si ata artistat ne pejė por me mire se hiē...(une s'jam msit i juaji) eh tallemi pakez...pa idhnime.

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anėtarėsuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar mė parė nga Ditmir Zhuka
    Mrekulli fare!!!
    po zakonisht djemte propozojne
    cne femrat?
    apo keni harruar rolin tuaj ju djemte?e?
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

i/e regjistruar Maska e pellumbi
    Anėtarėsuar
    30-04-2005
    Postime
    320
    Citim Postuar mė parė nga theodora* Lexo Postimin
    po zakonisht djemte propozojne
    cne femrat?
    apo keni harruar rolin tuaj ju djemte?e?
    Te kemi harruar rolin nuk besoj, ndoshta femrat nguten pak ne ato raste qe propozojne vete te parat!!! hahahahaha
    Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.

i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anėtarėsuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354
    Se di sesi mund te ndjehesh kur te propozon personi qe do, por di qe kur je e lidhur me ate qe do dhe te do, eshte mrekulli, eshte si te kesh kapur qiellin me dore, e te ndjesh vetem butesi kudo perreth. mendoj se hyn nder castet me te bukura dhe me te paharruara te jetes...

theodora* ska ndonje rregull te percaktuar qe mashkulli duhet te propozoje sesben. Thjesht propozon ai qe ndjen i pari dhe qe nuk arrin ta duroje idene e te mos e paturit te vetin ose te veten ate qe do .

pellumbi femra ngutet nga pasiguria, nga ideja se ai tjetri mund te mos i korrespondoje, ose mund ta ofendoje, etj. por ta garantoj qe kur e ndan mendjen se ate njeri e pelqen dhe e do, atehere qe ne castin dhe ne vendin e pare te pershtatshem i propozon. ta them sepse e kam bere vet me te dashurin tim e kemi gati 1vit e gjys bashk, dhe kam qene une qe i kam propozuar afer mesnates ne buze te detit, dhe ta garantoj qe para se ta beja kete gje kisha shume pasiguri, di vetem qe ne momentin e duhur, fjalet me dolen vet, dhe nuk tregova aspak pasiguri, thjesht u bera e forte dhe e vendosur ne vetvete, pasi mund te merrja edhe nje pergjigje negative... por fatmiresisht gjithcka shkoi shume mire, dhe vazhdon te shkoje shume mire.
    Po ta kalosh jeten me friken e nje pergjigjeje cdo here, atehere me siguri do mbetesh i vetem, ose do perfundosh me dike qe se do dhe qe sdo ta duash ndonje here! Kshu qe njerez mos hezitoni te shprehni ate qe ndjeni, se personin e zemres do jua marre dikush tjeter dhe ju do vriteni me shume nga cdo vriteshit po te merrnit nje pergjigje negative.
    Sui
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 07-12-2007 mė 09:08
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

N3ra5htarja Maska e rina_
    Anėtarėsuar
    17-10-2006
    Vendndodhja
    Diku....
    Postime
    450
    Ndihem ....skam koment...

i/e regjistruar Maska e Sara_gr
    Anėtarėsuar
    21-09-2007
    Vendndodhja
    ATHIN
    Postime
    59
    shum emocione dridhem e ter dhe zemra sa sme pushon

Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anėtarėsuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    Kjp do ishte dita me e mrekullueshme nqs ndodh do jet dicka qe nuk perhskruet dot me fjal

hmmmmmmmmmmmmm ku di un si ta them per zotin qe nuk gjej fjale
    uuuuuuuuuu dale se me erdhi nje ne mendje... ne ate moment edhe gomari fluturon
    shaka shaka

sinqerisht qe nuk gjehen fjale nqs te propozon as me pak e as me shume se njeriu qe ti do.... gjeja e pare qe te vjen nder mend:"shyqyr qe e kuptove me ne fund mor djale qe un vdeeeeeeeeees per ty".

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Se besoj fare !
    "Carpe Diem"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    e lumtur.propozimi ishte me i vecanti qe kam degjuar.as ne filma ky lloj propozimi!!!!!!po ne fund thashe po.

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. "Vizitori" i befasishėm
    Nga biligoa nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-06-2009, 15:23
  2. Emrat Ilire
    Nga Leila nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 12-05-2006, 20:33
  3. A e shikon dot njeriu Zotin?
    Nga ~Geri~ nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-09-2005, 15:07
  4. Te biesh ne dashuri me diturine! (Fjale te cmuara)
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 20-01-2005, 15:42
  5. ANTROPOLOGJIA e krishterė
    Nga Shpresmiri nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-10-2002, 19:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •