Do dridhesha sic e kam zakon kur jam shume e emocionuar, do i dhuroja nje buzeqeshje nga ato qe sme ikin nga fytyra kur jam me te, do i puthja duart qe ja adhuroj e do i thoja me shaka: sa shume prite mer cun!
Normale qe do rrija ngjitur me trupin e tij pa folur ti degjoja zemren qe rreh. Nuk ka gje me te bukur!!
Nese ti nuk e kontrollon mendjen tende dikush tjeter do ta beje...
Vallaj qef i math eshte, por ne s'kenaqemi kurre e na kalon shpejt, prandaj duam surpriza te tjera pas propozimit (hahahahahaaha shaka).
La vita č bella...
E vertete, tani nuk shfaqet si nje propozim, por si dicka qe vjen natyrshem e atehere eshte akoma me i vecante.
Life without the courage for death is slavery.
Shum mir do isha ndi...sdi ....eshte ndjenje e papershkruar-ashtu me kane thene por vertet mue ende sme ka ndodhur nje gje e till....
Where there is love..there is life.!!
po kush eshte ajo qe do ndihej keq para propozimit qe mund ti vije nga njeriu qe ka enderruar prej kohesh????....
edhe te dashur ta kesh dhe te vije momenti te te propozoje per martese do ndihesh sikur ke kapur qiellin me dore.....
eshte dicka te ciles nuk ke si t'ia gjesh anen me fjale....eshte vetem ndjenje e paster e dale nga shpirit/////
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
Besoj se do ishte hera e pare qe nuk do kisha lot krokodili por lot prej verteti
Krijoni Kontakt