Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    E gjithe Scandinavia dhe shtetet nordike jane keshtu. Njerezit kan vizione, punojne dhe jetojne. Nuk krahasohet Scandinavia me boten tjeter. Te drejtat maksimale, barazia gjinore, shkollat falas si edhe nje kuriozitet tjeter qe nxenesit nuk notohen deri ne klasen e VIII-te, pra as nuk ngelin ne klase ( flas per Suedine),... sherimi falas, modernizimi i shoqerise etj ,etj. Ne statistikat botrore per korrupsion keto shtete zene vendet me te larta, dmth qe korrupsion po thuej se nuk ka. Edhe burgjet jane aq moderne sa nuk pershkruhet. Kot eshte te sqarohen po qe se nuk i sheh njeriu vet.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    [QUOTE=Djal_Lacjan;1670257]Të jesh shqiptar dhe të ......
    QUOTE]

pershkrim shum i bukur
    eja ne Bruksel dhe pershkruaje asht vend shum interesant .....
    ndertesat ,kanalet artificiale, veriu me nji deti te trubullt, jugu me male dhe ujra per sport , lindja pyll me uj natyral per sherim, perendimi me tunelin qe kan ber me francen me shku ne angli me kerre....
    qka asht mrekulli ajo qe te befason
    mua me befason Vera ne Pej e malet e rugoves me plot borê
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e NEOLK
    Anëtarësuar
    10-04-2006
    Vendndodhja
    vlore
    Postime
    331
    Materjali eshte shume interesant dhe atraktiv.
    Pergezime

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-08-2007
    Postime
    8
    Vertet pershkrime te bukura per shtetet e siper permendura shpresoj te kem fatin te mund ti vizitoj .

prisni dhe pak sa te mbushen me afrikane dhe arabe qe kerkojne te drejtat e njeriut - pastaj e shef racen e bukur dhe zhvillimin ai racisti qe ka shkruar artikullin lol

dhe mu nuk me duket se tema i perket "kultures demokratike", po kultures kombetare dane

edhe ket ne NY sikur eshte pa shofer treni qe te con ne aeroport

i/e regjistruar Maska e bnik
    Anëtarësuar
    27-12-2007
    Postime
    152
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    E gjithe Scandinavia dhe shtetet nordike jane keshtu. Njerezit kan vizione, punojne dhe jetojne. Nuk krahasohet Scandinavia me boten tjeter. Te drejtat maksimale, barazia gjinore, shkollat falas si edhe nje kuriozitet tjeter qe nxenesit nuk notohen deri ne klasen e VIII-te, pra as nuk ngelin ne klase ( flas per Suedine),... sherimi falas, modernizimi i shoqerise etj ,etj. Ne statistikat botrore per korrupsion keto shtete zene vendet me te larta, dmth qe korrupsion po thuej se nuk ka. Edhe burgjet jane aq moderne sa nuk pershkruhet. Kot eshte te sqarohen po qe se nuk i sheh njeriu vet.

Kjo eshte dhe arsyeja kryesore pse shteti i sotem homoseksual Shqipetar duhet te marri shembull nga shtetet Skandinave, dhe jo nga palo shtetet qe e konsiderojne veten pseudo-demokatike!!!
    Mjafton nje politike e njete edhe ne Shqiperi e brenda 10 vjetesh maksimumi Shqiperia ka per tu krhyer ne nje shtet model per te gjith!!

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Admirimi im eshte prezent, por jo aq i madh sikur qe do te ishte sikur danezet te kishin ekzistuar ne Ballkan dhe ballafaquar me problemet qe jane ballafaquar disa popuj atje dhe te kishin arritur kete qe kane sot. Njeriu eshte njeri. Kushtet e ekzistences shkaktojne ndryshime nder ta. Por keto ndryshime jane te kalueshme. Nese shikojme femijet shqiptare ne shkolla daneze apo gjetiu ne Perendim dhe krahasojme suksesin e tyre me ate te tjereve e kemi nje krahasim me adekuat.

Perndryshe, nese futesh nga Veriu i Gjermanise ne Danimarke te duket se kalove Europen dole diku ne Ballkan.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin

Perndryshe, nese futesh nga Veriu i Gjermanise ne Danimarke te duket se kalove Europen dole diku ne Ballkan.
    Kjo nuk eshte e vertete. Bile as qe sheh nonje dallim, tashti bile as kufi nuk ka. Edhe dicka mos harro. Danezet kan vujtur me shekuj nga gjermani, por gjithe kan rezistuar dhe mbijetuar.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Kjo nuk eshte e vertete. Bile as qe sheh nonje dallim, tashti bile as kufi nuk ka. Edhe dicka mos harro. Danezet kan vujtur me shekuj nga gjermani, por gjithe kan rezistuar dhe mbijetuar.
    Pasi qe une pohova dicka i pari dhe ti e kundershtove, sipas rregullave te komunikimit te mirefillte tani jam une ai i cili duhet te sjell fakte per vertetesine e pohimit tim. Por kete nuk e di si ta bej. Foto apo videoincizime nuk jam ne gjendje te sjell. Keshtu qe pohimi im mbetet i pavertetuar objektivisht. Ashtu sic mbetet edhe i yti.

Qe danezet kane vuajtuj nga gjermanet, eshte vetem gjysma e te vertetes, sepse edhe gjermanet veriore kane vuajtur poashtu nga danezet. Kjo vlen sidomos per periudhen para bashkimit te principatave gjermane ne nje federate, pra kur gjermanet verior (ata te republikes qe sot quhet Schleswig-Holstein) ishin te ndare nga principatat tjera gjermane. Bashkimi i principatave mbaron definitivisht agresionin danez. Keshtu qe lufta agresioni nga tjetri njohin te dy popujt.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kundra Ateizmit !
    Nga _Mersin_ në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 12-05-2011, 06:26
  2. Kush janë Dibranët ?
    Nga biligoa në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 23-05-2009, 17:37
  3. Të dhënat fosile hedhin poshtë evolucionin
    Nga monarku në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 02-11-2006, 10:34
  4. Ç'është Krishti?
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 23-07-2006, 17:18
  5. Kosova-Pak info per te
    Nga StormAngel në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-08-2004, 22:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •