Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 72
    i love my friends Maska e *romantiku*
    Anėtarėsuar
    25-01-2011
    Vendndodhja
    mes luleve...
    Postime
    176
    Per ty zemer,ndoshta nje dite do ta kuptosh,,

Vec shikimit hidhje,por mua s'me mjaftonte kaq,nuk e di ti se cdo te thote te perkedhelesh,nga nje veshtrim,qe derdhet,ne rrezet e arta qe kembehen papritur ne nje plumb te zymte,qe prej asaj dite,syte e tu nuk me grohen me,me rrezet,e tyre,dhe goja jote pa pike me shire me tha "ste dua"ketu ka qene vec dimer per mua(edhe ashtu kam qene akull) s'me mbeti vec te gelltisja helmin,e poshterimit,dhe te thyerjes se dinjitetit,dhe e gelltita,..jetoja mes njerzeve qe me tregonin ralitetin,,por une valle pse nuk e kuptoja,,?aq shume te doja sa i duroja gjithe indeferentizmin e supreioritetin tend,un behesha xheloz per ty,,,te puthja te ledhatoja,,ne enderr,dhe kthehesha,shikome me shume dhe nje here te fundit pa ikur, larg(e di si mund te harroj kur un jetoj me ty,ti je nje pjese e qenies sime,ai cep i zemres qe pikon ,e helm,ajo qe perkedhelet nje shikim rastesor seshte per ty,dhe ty te duket bota,ndiej se jam,pre e ndienjave mizore qe arrij te dua ty,,personi qe ndoshta,qendron mbi te tjeret,,por realisht,nuk eshte i imi per te mos thene fare,,tani e ndiej,se kjo ska per te ndodhur me kurre,sepse shume shpejt ti do jesh larg meje,diku ne nje cep te zemres do jete shkruajtur emri yt,dhe dallget e kujteses nuk do ta fshijne ate kurre,madje do ta thellojne,me teper ate plage,,ndoshta nje dite e larget do te kujtohesh dhe ti per nje njeri qe te deshi ty me shume se gjithe jeten e vete,dhe ti me nje iniferitizem nje hey,nuk divijoje ti thoshe,ti pertedon se je njeri,me ndienje dhe llogjike, por ne te vertete ndienja te mungojne,ti shkruan shume per dashurine ,zhgenjimin,genjeshtren, por ne te vertete ti nuk e din se cfare do te thote te duash nje njeri,ndoshta do te mendosh qe dhe un te siguroj se nuk eshte keshtu,dhe ne qofte,se ti do te kishe nje fije ndienje nuk do te tregohesh personia egoiste,,ty sdo te vinte keq personi,qe adhuroje me shume ne kete bote,te iki ne nje cep diku larg dhe ti per nje muaj as te mos flales,mua po, me vjen shume keq per vehten ,por do vije nje dite qe mua te me buzqeshe fati,te mos lotoj per nje person qe me perbuzi qe te arrij ndihem,i rendesishem,nuk e di se cme pengon temos afrohem,te qendroj larg teje kete muaj,me gjithe se deshiroj krejt te kunderten,ndoshta e ndiej qe nuk do te shikoj me,ose ti nuk do me kujtosh,ose te me fshish nga kujtesa jote,e un do te iki nga ky vend,me nje plage e helm ne zemer, qe do te pikoj vec e hidherim per ty,,,,,,
    NE QOFTE SE NJEREZIT FLASIN PRAPA KRAHEVE TE MI,ATEHERE DO TE THOTE QE UN JAM NJE HAP PERPARA TYRE.?

i/e regjistruar Maska e xhibi
    Anėtarėsuar
    22-01-2009
    Postime
    73
    S'kam kohe ti lexoj tani, ka shkruar ndonjera leter per mua?

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583

Angry

Citim Postuar mė parė nga aMLe Lexo Postimin
    I dashur !!!!

A e di sa shume jam e dashuruar me ty?!Asnje muskul ska levizur.Kam rene ne dashuri me ty pa bere asnje hap.Ajri nuk leviz kur jam prane teje.I ndjej floket e tu,kur ne fakt nuk me prekin fare.Mu moren kembet,humba ekuilibrin.U pengova…..!!!!Vrava kemben…??Vrava gjurin….??Joo,vrava zemren.!!!!Sme interesojne mendimet e mia ne qofte se nuk jane per ty.Sa here mundohem ta largoj veshtrimin prej teje,por nuk mundem te rri pa te pare.Kur bie te fle cdo nate pa ty,ne enderr behem e jotja.Te mendoj ne cdo cast,kudo e kurdo.Kur lidh sandalet,kur qeroj bananen,kur ha akullore,kur lexoj,kur eci ne rruge,kur shtrihem ne krevat,kur fle gjume,kur enderroj.Enderra e nates dhe e dites je vetem ti.Sikur ta dije sa shume jam e dashuruar me ty,nuk do e hiqje kurre veshtrimin prej meje,nuk do rrije dot pa me perkedhelur floket,do te mbyteshe nga te puthurat,do vdisje nga dashuria e madhe,do thaheshe nga nxehtesia e buzeve te mia.Me prek,ne qofte se jam e shtrire mbi reren e nxehte dhe do ndjesh ngricen dhe acarin e Antarktides,do ndjesh orteqet e Zvicres.Kjo sepse zemra ime pa ty eshte e ngrire,e ftohte,e copetuar ne kristale te imta akulli.Mjafton nje veshtrim dhe ne zemren time do vije pranvera,dhe bora e ngrica do shkrijne.Do mesoj eren te thote emrin tend,do te mesoj lulet te kene aromen tende,do te mesoj diellin te perkedhele si ty,do te mesoj yjet te ndritin si syte e tu.Keshtu,kudo qe te jem,ti do jesh gjithmone prane meje………
    Dashuria frymezon ndjenjat dhe nderton lumturine. Nuk e di pse dashuria te cmend por di qe ka nje arsye dhe kjo arsye nuk ka pergjigje . Ku ka me bukur te perjetosh boten e dashurise, e nderthurur me realen sepse ti fizikisht jeton realen por menderisht ne boten tjeter te dashurise, trupi jot ndodhet ne boten e eger , mendja jote ne boten e lumturise. Te dashurosh do te thote dhe te vuash, por kjo vuajtje eshte e embel nga sakrifica per te dashuruar, nje vuajtje bukur qe sjell lumturine .

Dashuroni pakufi, dashuroni pafund , dashuroni sepse ne mungese te saj njeriu eshte kufome
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i love my friends Maska e *romantiku*
    Anėtarėsuar
    25-01-2011
    Vendndodhja
    mes luleve...
    Postime
    176
    ty te vrafte dashuria ime,se di a kam force te pershkruaj gjithe kete dhimbje qe kane kapluar shpirtin tim,,se di a kam force te perbahem qe po me rrjedhin pikat e lotit,duke e shkruajtur kete leter,sepse shpirti im di vetem fjalen dhimbje,,bie shi nga syte e mi,qe tash e sa kohe,nuk thahen nga lotet ,ata me jane bere pushim per sy,sepse lotet me japin fuqi,lotet me japin ngushellime????nuk di ate kujtohen ditet qe kemi kaluar se bashku,ndoshta ti i ke harruar ,,por un nuk mund ti harroj,sepse ato dite ishin ditet me te lumtura te jetes time,,nuk kisha dhimbje me te rende kur ti me the se do te shkosh pergjithmon,,ishte plage,qe nuk mund ta sheroj,,nuk mund te flas,,sepse nuk fliste as shpirti im vrare,..sepse ti me vrave me dashurine qe ma dhurove te vrafshin lotet e mi,nuk besoj se do te keshe jete te lumtur e dashura ime sepse do te mallkoj zemra ime,e ti vazhdo te jetosh jeten tende e un do te mallkoj ty ,e nje dite mallkimi im do te ze,,dhe erresira do kaploj shpirtin tend dhe un atehere do jeme i qete tere jeten,nuk pata deshire te shkruaj keshtu,por shpirti im po shkruan, e di se do ta lexosh kete leter dhe do te bjere nder mend se askush nuk te ka dashur si un???,lamtumire e dashura ime se te humba pergjithmon lamtumire,eh kur te pendohesh do me kerkosh,e kur te me kerkosh,nuk do me gjesh,e ku do gjesh un do jem ne perqafimin e asaj qe me dhuroj dashurine e vertete???
    NE QOFTE SE NJEREZIT FLASIN PRAPA KRAHEVE TE MI,ATEHERE DO TE THOTE QE UN JAM NJE HAP PERPARA TYRE.?

HoneY-BunnY √
    Anėtarėsuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Do tė tė njoh qė nė momentin e parė qė do tė tė shikoj nė fotografi. Oh po, flokėt e tua, ndoshta, nuk do tė kenė ngjyrėn qė unė gjithmonė kam imagjinuar, ndoshta do tė jenė tė shkurtėr qė tė nxjerrin nė pah vėthė tė ēmuar. Ndoshta nuk do tė kesh veshur rroba sportive e, ndoshta, tipi yt nuk do tė jetė ai qė unė gjithmonė kam ėndėrruar tė njoh. Ndoshta.

Por gjithsesi, unė pėrsėri do tė tė njoh. Sepse sytė e tu janė tė pangatėrrueshėm, janė unikė ,e bukuria jote eshte e tille . Tė paktėn kėtė, ma lejo ta pohoj: nuk jam i vetmi qė e mendoj kėshtu.

Mbas gjithė asaj kohe qė do tė tė kėrkoj. Mbas gjithė asaj kohe qė do tė endem mes njerėzve nė kėrkim tė sė vetmes tė llojit tėnd. Mbas gjithė atyre netėve kur kohėn e gjumit do ta shpenzoj duke rrotulluar dhe pėrpunuar imazhin tėnd nė mėndjen time.

E di? Do tė ta them kėtė gjė, kur tė tė takoj. Po, do tė ta thėm. Kur tė tė njoh nė fotografi, kur tė kuptoj se mė nė fund edhe shpirti im do tė gjejė qetėsi sepse tani ka gjetur atė qė ishte duke kėrkuar, do tė vij dhe do tė tė takoj.

Natyrisht qė do vij tė tė takoj. Aq mė tepėr qė ti ke kohė qė ke hyrė nė jetėn time. Nė fillim si njė legjendė, pastaj si njė fantazėm dhe tani qė do tė shfaqesh edhe si reale… jo, nuk mundem t’ia lejoj vetes tė tė gjej dhe pastaj tė tė lejoj tė mė rrėsqasėsh sėrish. Jo pa tė thėnė ato qė dua tė tė them.

Prandaj dhe do tė vij atje ku ti tė jetosh….ose atje ku ti tė punosh. Po, atje ku tė punosh ėshtė mė mirė. Do tė blej njė tufė me trėndafila tė kuqe. Lule tė freskėta, jo plastike. Ēfarė budallai! Ndoshta nuk ėshtė aspak e nevojshme tė theksoj kėtė detaj, por ja qė edhe tani jam i emocionuar. Thjesht duke menduar se si do tė tė afrohem dhe do tė tė prezantohem.

Oh, do e kem tė vėshtirė tė them fjalėn e parė: asnjėherė nuk jam shquar pėr komunikim. Por do jenė trėndafilat qė do tė mbaj nė dorėn e majtė qė do tė thonė fjalėn e parė. Ti do tė buzėqeshėsh, do tė shikosh lulet dhe do tė pyesėsh se pėr kė janė.

E pėr kė duhet tė jenė? Pėr tė vetmen krijesė qė ėshtė nė gjendje t’i sfidojė. Dhe pastaj do tė t’i zgjas. Do tė tė them emrin. Do tė tė them se sa kohė kam qė tė kėrkoj dhe se mė nė fund tė gjeta. Oh, ti do tė turbullohesh pėr njė moment, sytė e tu do tė transmetojnė njė shkėndijė frikėsimi, por unė nuk do e lejoj tė zgjasė mė shumė seē duhet. Do tė tė them se ti je ajo qė unė kam kėrkuar gjatė gjithė jetės sime, se ti je fati im mė i madh. Dhe atėhere, vetėm atėhere ti do e kuptosh se pėr ēfarė e kam fjalėn dhe do tė ēlirohesh. Do tė buzėqeshėsh, ndoshta edhe do mė kėrkosh ndjesė, gjė qė unė do ta prapėsoj, sepse natyrisht, ti nuk ke pėrse kėrkon ndjesė. Jo mua.

Pastaj do tė vendosėsh lulet mbi njė tavolinė. Do tė nxjerrėsh prej ēantės njė paketė tė shtypur. Unė do tė nxjerr ēakmakun dhe do tė tė ndez cigaren. Do tė ndjek me vėmendje ēdo lėvizje tėnden, do tė rrėshqas vėshtrimin tim mbi format e trupit tėnd, pastaj do tė pėrqėndrohem tek buzėt e tua tė kuqe teksa do nxjerrin jashtė tymin e cigares. E kur tė ngre sytė tek sytė e tu, ata do mė buzėqeshin dhe do mė ftojnė nė botėn e tyre.

Do tė tė afrohem. Do tė tė marr dorėn dhe do tė ta fshik me njė tė puthur. Do tė tė kėrkoj tė vallėzosh me mua. Ti do tė fikėsh cigaren e porsandezur dhe do mė udhėheqėsh nė pistė. Do mė ngjitesh mbas trupit dhe unė do tė ndiej butėsinė aq tė imagjinuar tė gjoksit tėnd, aromėn aq tė ėndėrruar tė flokėve tė tu…

Mė nė fund, tė gjithė ty.

Kur tė mbarojė vallėzimi, ti do marrėsh ēantėn tėnde, do marrėsh edhe lulet dhe do mė udhėheqėsh jashtė. Por jashtė, nė ajėrin e pastėr tė natės, vallėzimin do e udhėheq unė.

Do tė tė hedh dorėn rreth belit. Do tė tė afroj buzėt tek veshi dhe do tė tė pėshpėris lumturinė time qė mė nė fund tė gjeta. E ndėrsa ti do tė vesh buzėn nė gaz, unė do vazhdoj tė tė them se sa shumė tė kam kėrkuar. Se sa ditė e sa netė tė jetės sime kam kaluar nė kėrkim tė ekzistencės tėnde. Do tė tė them se ku tė kam kėrkuar dhe se si tė kam kėrkuar. Do tė tė tregoj gjithēka qė kam humbur e gjithēka qė kam harruar: pėr ty. Pėr tė tė gjetur......
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga aMLe Lexo Postimin
    Do tė tė njoh qė nė momentin e parė qė do tė tė shikoj nė fotografi. Oh po, flokėt e tua, ndoshta, nuk do tė kenė ngjyrėn qė unė gjithmonė kam imagjinuar, ndoshta do tė jenė tė shkurtėr qė tė nxjerrin nė pah vėthė tė ēmuar. Ndoshta nuk do tė kesh veshur rroba sportive e, ndoshta, tipi yt nuk do tė jetė ai qė unė gjithmonė kam ėndėrruar tė njoh. Ndoshta.

Por gjithsesi, unė pėrsėri do tė tė njoh. Sepse sytė e tu janė tė pangatėrrueshėm, janė unikė ,e bukuria jote eshte e tille . Tė paktėn kėtė, ma lejo ta pohoj: nuk jam i vetmi qė e mendoj kėshtu.

Mbas gjithė asaj kohe qė do tė tė kėrkoj. Mbas gjithė asaj kohe qė do tė endem mes njerėzve nė kėrkim tė sė vetmes tė llojit tėnd. Mbas gjithė atyre netėve kur kohėn e gjumit do ta shpenzoj duke rrotulluar dhe pėrpunuar imazhin tėnd nė mėndjen time.

E di? Do tė ta them kėtė gjė, kur tė tė takoj. Po, do tė ta thėm. Kur tė tė njoh nė fotografi, kur tė kuptoj se mė nė fund edhe shpirti im do tė gjejė qetėsi sepse tani ka gjetur atė qė ishte duke kėrkuar, do tė vij dhe do tė tė takoj.

Natyrisht qė do vij tė tė takoj. Aq mė tepėr qė ti ke kohė qė ke hyrė nė jetėn time. Nė fillim si njė legjendė, pastaj si njė fantazėm dhe tani qė do tė shfaqesh edhe si reale… jo, nuk mundem t’ia lejoj vetes tė tė gjej dhe pastaj tė tė lejoj tė mė rrėsqasėsh sėrish. Jo pa tė thėnė ato qė dua tė tė them.

Prandaj dhe do tė vij atje ku ti tė jetosh….ose atje ku ti tė punosh. Po, atje ku tė punosh ėshtė mė mirė. Do tė blej njė tufė me trėndafila tė kuqe. Lule tė freskėta, jo plastike. Ēfarė budallai! Ndoshta nuk ėshtė aspak e nevojshme tė theksoj kėtė detaj, por ja qė edhe tani jam i emocionuar. Thjesht duke menduar se si do tė tė afrohem dhe do tė tė prezantohem.

Oh, do e kem tė vėshtirė tė them fjalėn e parė: asnjėherė nuk jam shquar pėr komunikim. Por do jenė trėndafilat qė do tė mbaj nė dorėn e majtė qė do tė thonė fjalėn e parė. Ti do tė buzėqeshėsh, do tė shikosh lulet dhe do tė pyesėsh se pėr kė janė.

E pėr kė duhet tė jenė? Pėr tė vetmen krijesė qė ėshtė nė gjendje t’i sfidojė. Dhe pastaj do tė t’i zgjas. Do tė tė them emrin. Do tė tė them se sa kohė kam qė tė kėrkoj dhe se mė nė fund tė gjeta. Oh, ti do tė turbullohesh pėr njė moment, sytė e tu do tė transmetojnė njė shkėndijė frikėsimi, por unė nuk do e lejoj tė zgjasė mė shumė seē duhet. Do tė tė them se ti je ajo qė unė kam kėrkuar gjatė gjithė jetės sime, se ti je fati im mė i madh. Dhe atėhere, vetėm atėhere ti do e kuptosh se pėr ēfarė e kam fjalėn dhe do tė ēlirohesh. Do tė buzėqeshėsh, ndoshta edhe do mė kėrkosh ndjesė, gjė qė unė do ta prapėsoj, sepse natyrisht, ti nuk ke pėrse kėrkon ndjesė. Jo mua.

Pastaj do tė vendosėsh lulet mbi njė tavolinė. Do tė nxjerrėsh prej ēantės njė paketė tė shtypur. Unė do tė nxjerr ēakmakun dhe do tė tė ndez cigaren. Do tė ndjek me vėmendje ēdo lėvizje tėnden, do tė rrėshqas vėshtrimin tim mbi format e trupit tėnd, pastaj do tė pėrqėndrohem tek buzėt e tua tė kuqe teksa do nxjerrin jashtė tymin e cigares. E kur tė ngre sytė tek sytė e tu, ata do mė buzėqeshin dhe do mė ftojnė nė botėn e tyre.

Do tė tė afrohem. Do tė tė marr dorėn dhe do tė ta fshik me njė tė puthur. Do tė tė kėrkoj tė vallėzosh me mua. Ti do tė fikėsh cigaren e porsandezur dhe do mė udhėheqėsh nė pistė. Do mė ngjitesh mbas trupit dhe unė do tė ndiej butėsinė aq tė imagjinuar tė gjoksit tėnd, aromėn aq tė ėndėrruar tė flokėve tė tu…

Mė nė fund, tė gjithė ty.

Kur tė mbarojė vallėzimi, ti do marrėsh ēantėn tėnde, do marrėsh edhe lulet dhe do mė udhėheqėsh jashtė. Por jashtė, nė ajėrin e pastėr tė natės, vallėzimin do e udhėheq unė.

Do tė tė hedh dorėn rreth belit. Do tė tė afroj buzėt tek veshi dhe do tė tė pėshpėris lumturinė time qė mė nė fund tė gjeta. E ndėrsa ti do tė vesh buzėn nė gaz, unė do vazhdoj tė tė them se sa shumė tė kam kėrkuar. Se sa ditė e sa netė tė jetės sime kam kaluar nė kėrkim tė ekzistencės tėnde. Do tė tė them se ku tė kam kėrkuar dhe se si tė kam kėrkuar. Do tė tė tregoj gjithēka qė kam humbur e gjithēka qė kam harruar: pėr ty. Pėr tė tė gjetur......
    Amle , gjate leximit te ketij meditimi kaq te bukur me ra ne sy dicka e dyshimte dhe bera nje quick search . Merre me mend cfare gjeta ?!

- Ty! - Enkelejd Lamaj
    « mė: 09-03-2011, 22:17:57 »

http://www.zeriyt.com/ty-enkelejd-lamaj-t81591.0.html

Mos harroni here tjeter te vini emrin e autorit te vertete, se kjo te jep dhe te ngre me shume vleren e dashamiresit dhe adhuruesit te Letersise !
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

HoneY-BunnY √
    Anėtarėsuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Flm Viola Une nuk e dija kush e kishte shkruajtur por me pelqeu shume prandaj e solla
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

Perjashtuar Maska e Deni_Boy
    Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322

Njė ėndėrr E Trishtuar

Njė ditė kuptova se nuk mė dėshiron dhe se kur s’mė ka dashur. Mė tha se do njė tjetėr. E dija s nuk mund tė luftoja kundėr dashuris suaj, sepse ajo ėshtė poshtorsi. Kur ti mė the atė, mė lėndove shpirtrisht sepse nė fjalėt tua nuk egzistonte as edhe njė fjalė mirėkuptimi. A nuk e dije se ti nuk je si vajzat tjera ! Ishe e pėrkryer,derisa nuk tu paraqit ai. Ai tė verboj me para dhe i zhduki gjithė shpresat e mija. Nuk isha i sigurt se ai ishte i sigurt dhe i vėrtet,ose vetem njė ėndėrr e hidhruar.shpresoja se do tė zgjohėm me puthje,por nė vend tė puthjes mė zgjuan fjalėt e tua tė trishtuara dhe tė hidhura: “Nuk tė dua”. U ktheva duke qarė,pasi qė nuk kisha fjalė mė !

Zemra ime di vetem mendime dhe dhėmbie. Pres qė ti ta sherosh kėtė plagė me fjalėn “Mė falė”.

Perjashtuar Maska e Deni_Boy
    Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322

Engjellushja

Cdo nate te veshtoja ty ne dhomen e erret vetem momentin kur te zinte gjumi,shikoja syte e tua plot zjarr qe mbylleshin ngadale me nje tradheti te pafajshme.Pyesaj veten a valle keto syte e tu genjejne vetem kur jane hapur apo valle edhe te mbyllur?
    Me kujtohen te gjithe momentet qe ishim bashke,po ashtu si perhere te qeshur dhe te lumtur ne syte e te tjereve po tani qe jam pa ty,duket se kam jetuar vetem nje jave te c'mendur ne kete bote te mistershme.
    Keto ishin ditet e mia pa ty....si nje jave e vetme...
    Te henen jetoja mes imagjinatave te prinderve te mi,
    Te marten linda,
    Te merkuren u rrita,
    Te ejten mesova te tere misteret e botes,
    Te premten dashurova,
    Te shtunen u martova ,
    Te dielen vdiqa per te mos lindur kurre me!!

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga Deni_Boy Lexo Postimin
    Cdo nate te veshtoja ty ne dhomen e erret vetem momentin kur te zinte gjumi,shikoja syte e tua plot zjarr qe mbylleshin ngadale me nje tradheti te pafajshme.Pyesaj veten a valle keto syte e tu genjejne vetem kur jane hapur apo valle edhe te mbyllur?
    Me kujtohen te gjithe momentet qe ishim bashke,po ashtu si perhere te qeshur dhe te lumtur ne syte e te tjereve po tani qe jam pa ty,duket se kam jetuar vetem nje jave te c'mendur ne kete bote te mistershme.
    Keto ishin ditet e mia pa ty....si nje jave e vetme...
    Te henen jetoja mes imagjinatave te prinderve te mi,
    Te marten linda,
    Te merkuren u rrita,
    Te ejten mesova te tere misteret e botes,
    Te premten dashurova,
    Te shtunen u martova ,
    Te dielen vdiqa per te mos lindur kurre me!!
    Hej Deni boy ( me pelqen shume menyra amerikane qe ju therasin femijeve , shume me pelqen) !

Tema eshte "Letra Dashurie" nga jeta jote personale , jo te sjellesh fragmente/grimca Dashurie nga jeta e lagjes ose e komshiut/es...ahaha .

Letre dashurie.....per xxxx
    -by Shenime Te Ndryshme on Sunday, February 13, 2011 at 10:19am

http://www.facebook.com/note.php?not...01470156533563
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Letra dhe histori dashurie.
    Nga Era1 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 25-07-2014, 18:05
  2. Ardian-Christian Kyēyku
    Nga Eagle nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Letėr dashurie -- Dhaskal
    Nga Arbushi nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 10:26
  4. A mund tė jetė njė marrėdhėnie dashurie «demokratike»?
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-05-2006, 13:18
  5. SMS dashurie
    Nga two-head-eagle nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 120
    Postimi i Fundit: 21-07-2004, 14:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •