Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 72
    yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Dashuria... eshte jete, shijoje
    Dashuria... eshte enderr, endrroje
    Dashuria... eshte e bukur, adhuroje
    Dashuria... eshte dhimbje, sheroje
    Dashuria... eshte tradheti, mesohu me ta
    Dashuria... eshte detyre, plotesoje
    Dashuria... eshte pasuri, ruaje
    Dashuria... eshte loje, luaje
    Dashuria... eshte mister, zbuloje
    Dashuria... eshte fat, perfitoje
    Dashuria... eshte avanture, kujdes
    Dashuria... eshte luft, mesohu edhe me te
    Por dashuria... eshte dashuri, lufto per te!!
    Jeto sot se neser nuk i dihet

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anėtarėsuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617

dashuria eshte si loti...reshket tek ai qe s'eshte i zoti....

nese do me pyesnin dje do te thoja se jam njeriu me i lumtur ne kete bote sepse te kisha ty.....por e djeshmja iku,nuk egziston me...erdhi e sotmja e cila me mbeshtolli me mantelin me te erret te cilin do te mund ta vishja ndonjehere....tani jam pa ty shpirt sepse keshtu e do kjo jete qe kaq shum e urrej dhe e vlersoj njekohesisht...kush do ta kishte menduar se ne nje dite marsi un do njihja dike si ty te cilin kurre se mendoja se do mund ta takoja.....isha mesuar ta jetoja jeten vetem rreth e rrotull qytetit tim dhe kurre se kisha menduar se do kaloja kufirin per te ardhur tek ty(edhe pse kurre nuk erdha tek ty)...isha mesuar te shikoja moshatare te mi te cilet nuk me jepnin kurrfare sadisfaksioni por qe fatkeqsisht ishin te vetmit te cilet kisha prane...mendoja se te gjithe dinin vetem fjale te bukura sa per te bere qejfin,per te te afruar rreth vetes dhe pastaj te te shnerronin ne ate qe ti nuk ke qene kurre......por erdhe ti dhe pa asnje fjale magjepsese,pa asnje lajke me bere per vete...me dhe ate qe me kishte munguar gjithmone,me dhe nje shikom plot dashuri,nje buzqeshje te dale nga shpirti...me tregove nje realitet te paprekur ndonjehere.....dhe gjithcka filloi zemra ime....filloi nje histori e bukur dashurie(per mua)qe ti me vone do ta quaje nje "aventure e bukur"....keto fjale me lenduan sepse un kurre nuk e mendjoa lidhjen tone si aventure...dhe ti me pas fillove te me shpjegoje sensin qe kishte per ty fjala aventure...edhe pse e dija qe ishte thjesht nje justifikim per te mos me lenduar dicka me shtynte te besoja gjithcka qe ti me thoje....rreth meje kishte sinqeritet dhe plot dashuri per tu dhuruar por rreth teje qendronte gjithmone nje shtellunge tymi e cila here largohej e here afrohej....ne fakt te kuptoj zemer dhe e di se ti ate shtellunge tymi nuk do te mund ta kishe larguar asnjehere sepse ti nuk mendoje nje te ardhme me mua si kunder un....prap se prap kjo s'me lendon...sepse un e dija kufirin e gjithckaje por prap nuk shtyhesha te perfundoja kete gje e cila shum dukshem e kishte fundin e saj....pse??? as vete se di...ndoshta sepse ndjeja shum per ty...sepse te kam xhan sic thoje edhe ti...

kjo e jona nuk ishte nga ato dashurite qe partneert jepen me mish e me shpirt edhe pse dendesia nuk mungonte,edhe pse ndjenja kishte dhe shum madje....por nuk ishte si lidhjet e tjera sepse ne ishim koshiente per ate qe na priste....dhe ne fakt ja e kuptuam...dhe u larguam.....un e lenduar.... ti???...ndoshta edhe ti e ndjeve disi ndarjen tone....por dicka eshte e sigurt ne vazhdojme te bisedojme akoma dhe kjo si shok...a ka kuptim????...ndoshta po...sepse un kam akoma nevoje per ty...por mua kjo me lendon sepse kurre nuk mund te kesh shok dhe madje te ngushte dike qe me pare e ke pare si njeriun e endrrave te tua...gjithsesi ja ku jam akoma vazhdoj te te flas dhe nuk gjej dot forca per ti dhene fund...kjo dashuri per mua ishte tamam si lotet te cilet ndoshta akoma sme jane thare...rreshkiti...rreshkiti sepse nuk isha e zonja????...ndoshta ose ndoshta keshtu ishte e shkruar...sepse ne na paragjykon bota....dhe kjo fatkeqsisht nuk u menjanua ne lidhjen tone...dhe faji ne fakt ishte vetem i imi......

tani mund te te them vetem dicka...dicka qe me ka marre malli ta lexoj ne sms e nates se mire ose ta degjoj ne biseden e fundit telefonike te dites...

laku noch dusho moja.....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga stella_senza_cielo : 28-09-2008 mė 17:02
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    19
    Pretendimi ....

Pretendon te duash
    pretendon te ndjesh
    pretendon te shprehesh
    pervec kujtimit asgje s'ngel

Mendon se ndjenja i ngjan perjetesise
    qe kudo pervec jetes ekziston
    mendon se pretendimi i dashurise
    ne jete te jeteve jeton

sa rende gabon shpirti i imagjinates
    duke thurur perralla shokuese
    sa rende gabojne tik-taket mbartes
    qe ecin me fjale kaq mashtruese

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga Fjollaa Lexo Postimin
    ,pse kur dy duhen shum mes vete ,nuk mujne te bashkohen,pse,pse???A ka vall ne ket rruzull toksor nje qifte qe u desht me shpirt,e u bashkua!??
    Tere ata qe jane bashke, vall nuk jan dashur ? Sipas thenjes tende del qe ata qe jane dashuruar kur nuk kan perfunduar bashk.....Por jo gjithmon ndodhe kjo.......Gjithmone pas nje humbje ,kuptojm ate cfare humbem e fillojm i japim vlera asaj qe mbaroi .Jepi vlera kohe dhe ndjenje dashurise kur je duke e jetuar(e mos ri duke vajtuar ate qe nuk vjen me).Kur dy njerez ndjejn te njejten ndjenje, deshire ,nevoje per njeri tjetrin patjter ne cdo lloj situate te jen do perfundojn bashke.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Tė shkruaj leter ty smundem,
    S'mundem qoftė dhe njė fjale
    Do te trishtoheshe nga lotet pėrzier me germa,
    E di, do shkreheshe patjetėr ne vaj.
    Por unė nuk dua te te trishtoj ty
    Ndaj po e pertyp te cmendurin mall.
    Lotet po i derdh diku
    Dhe letren po e dėrgoje te bardhe
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga Fjollaa Lexo Postimin
    I lexova krejte shenimet,por ky me preku thell ne shpirte,te ndahesh nga dikush perjet eshte trauma dhe pyes veten,pse kur dy duhen shum mes vete ,nuk mujne te bashkohen,pse,pse???A ka vall ne ket rruzull toksor nje qifte qe u desht me shpirt,e u bashkua!??
    Fjollaa!Kjo eshte vuajtje e nderuar!Jo qe nuk ke edhe Ti vuajtje por ke shpres e une e nderuar?Vuaj per nje gje qe s'mund ta kthej kuuurr.
    Ndarja fakt eshte gje e veshtir por e perballueshme nese e din qe dikund jeton,por pasi nuk eshte dashuri e dyanshme c'te duhet moter?E ne qe u dashtem nga femirija c'te them une?Ai ne toke e une e vdekur mbi dhe!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750

Asnjehere si sonte nuk ndjeva deshire te te shkruaj nje leter dashurije shpirti im!Nuk pata rast kurr te shkruaj leter ty pasi ishe gjithmon me mua,e tash kur ndjehem e merzitur shum do doja te te shkruaj vetem dy tre fjale pasi edhe ashtu kurr nuk do i lexosh zemer!Ti qe me dashte aq shum,Ti qe thoje s'mundem pa ty,Ti qe thoje askush nuk mund te na ndan,Pse nuk e mbajte fjalen?A e ndin mungesen time athua sikur une qe e ndiej?A te mungon zeri ime qe me thoje,,Sa ze te embel qe ke"!?Eh moj zemer tani as zerin se kam si atehere eshte shterrur,sepse skam ken ta therras SHPIRT,as ZEMER as SYN!Ah sa e merzitur qe jam !E ti shpirt athua je i qete ne ate bote?
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Pse thuhet athua qe ,,koha sheron''?Pse mua nuk me sheroj?Cdo dite e me teper merzitem pra nuk qenka e vertet!Sot nuk me vije ndermend asgje tjeter perveq Teje shpirt!As shkronjat nuk po i gjej me mire te nderpres e do te shkruaj kur jam me e qete........

i/e regjistruar Maska e Alma07
    Anėtarėsuar
    20-05-2007
    Vendndodhja
    ktu ku nuk duhet
    Postime
    282
    E nderuar e panjohur .
    Koha sheron kur ne duam te sherohemi e ti leme pak vuajtjet menjane ,te kuptoj plotesishte me vuajtjen tende ,e kujtimet te mbysin ,nuk te lene te hecesh perpara ,por ja qe jeta i paskerka te gjithe keto ,e ne duam o sduam cdo njeri do mbaj dhimbjet e veta ,prandaj dua te te them mundohu te jetosh sa do pak jeten tende ,sepse asnjehere nuk eshte vone ,jepi mundesi vetes te sherosh sa do pak shpirtin tend ,edhe per te qeshur njeher tjeter si atehere e ndofta do ta shikosh qe do te ndiehesh pak me mire ,e mos u merzite me asnjehere tjeter ...te pershendes ...

io Maska e lola_it
    Anėtarėsuar
    05-02-2009
    Vendndodhja
    ku je ti
    Postime
    52
    Kur U Ndame
    Mesheshtjes E Lotve
    Me Zemrat E Plagosura
    Duke U Ndare Per Vite
    Fytyra Jote U Be E Ftofte Dhe E
    Zbehte,me E Akullt Puthja E Jote,
    Ne Te Vertet,ai Qast Po Lajmeronte
    Dhimbjen E Pranishme
    Nese Pas Kaq Vitesh Do Te Te Takoj
    Ne Cilen Menyre Mund Te Te
    Pershendes?
    Me Heshtje E Lot

Petrit Muharremi

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Letra dhe histori dashurie.
    Nga Era1 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 25-07-2014, 18:05
  2. Ardian-Christian Kyēyku
    Nga Eagle nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Letėr dashurie -- Dhaskal
    Nga Arbushi nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 10:26
  4. A mund tė jetė njė marrėdhėnie dashurie «demokratike»?
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-05-2006, 13:18
  5. SMS dashurie
    Nga two-head-eagle nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 120
    Postimi i Fundit: 21-07-2004, 14:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •