Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 72
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Leter:

E merr goca filoni.
    Dergon cuni filonit.

Sa her zgjohem ne mengjes, ne mendje me vjen vetem fytyra jote e bukur si nje engjell i rene nga qielli, kjo eshte qe te pakten dita te me ece mbare, se qe kur jam ndare me ty, vetem shi edhe bresher po bie ne zemren time, nuk e ke idene se sa me mungon, sa i vuaj castet pa ty, e vuaj kte vetmi.. po e vuaj si nje person qe ka hyre ne nje tunel te erret edhe spo gjen vrimen nga te dale, kam ngel aty, sdo doja kurre qe lidhja jone te perfundonte ne ate menyre, ndoshta isha un fajtor, ndoshta ishe ti, ndoshta nuk ishte asnjeri.. por ska rendesi, faji mbetet gjithmone jetim.
    Me kujtohen momentet kur me thoje "kjo eshte kenga jone"
    Me mungojne momentet kur prane mu afroje edhe me puthje sepse ndiheshe xheloze nga vajzat e tjera.. e beje nga inati, ama mua me pelqente.
    me mungojne syte e tu te te shoh cdo dite, te nbjej prane vetes te perqafoj si dikure, me kujtohet kur shtrije koken te gjoksi im edhe aty nisje e flisje me ze te ulet per jeten tone.. si do ishte!!
    Ja qe se morem vesh kurre se si do te ishte, fati keq na ndau te dyve, ndoshta zoti nuk ti jep gjith te mirat ne jete, na vuri ne prove.. na beri te dashuroheshim edhe ishim gati te vdisnim per njeri tjetrin.. me doje edhe te doja shume, kan qene momente qe kurre sdo ti harrojme.
    Te kujtohet kur me thoje, "po sikur ne te ndahemi si do veje halli"
    Edhe un te pergjigjesha "Te jetojme kte moment se me vone nuk i dihet kurre se si dalin gjerat"
    Edhe ti ishe e lumtur edhe me thoje se isha djale qe qendroja me kembe ne toke, por ja qe doli e vertete, jetes nuk i dihet kurre, tani rrime e mendojme per kohet qe kemi kaluar, per puthjet qe i kemi falur njeri tjetrit.. shpesh me vjen ne mendje fytyra jote si engjell, syte e tu ngjyre ulliri, floket e tua te zeza.. isha personi me i lumtur ne bote, sepse po ndaja jeten me nje engjell te rene nga qielli, por shtrigat nuk na lane te jetonim, te benim jeten tone, u futen ne mes edhe na prishen gjithcka.. Por jeta vazhdon,.. nje dite ndoshta do i harroj kto gjera sepse jeta do vazhdoje sdo mbetemi pas ne kujtime.. se kto kujtime po na vrasin shpirterisht.
    Por jeta do vazhdoje.....

Dergoi Bashkimi.

Merr Manushqja.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Asnjeher se kisha menduar se do arrinim deri ketu. Te shoh dhe as vet se di se si gjithcka qe ndieja per ty mund te venitej kaq shpejt, sikur te ishte dicka e shkruar ne breg te detit. Dhe ti si ajo vala e terbuar, beje gjithcka per ta fshire, me arsyen me absurde te degjuar ndonjeher. “Nuk dua qe ti te vuash”. E cfar di ti per vuajtjen time?! Ku e di ti se c’eshte vuajtja ime?! E nqs behesh kurioz ja ku po ta them, vuajtja ime mban emrin tend gdhendur deri ne eshtra, shikimin tend te thelle, dhe gjithcka tjeter tenden plage ne shpirt.
    Nuk di c’te bej tjeter vecse te qesh teksa thua se mjafto hidherimi yt prej asaj vdekje, dhe prania ime do te ishte per ty, nje gote helm me shum per te kaperdire, nqs un do te vuaja bashke me ty. Sa i verber qe je!
    Gjithsesi vendimi yt, dhe nga nje ane te jam shum mirenjohse qe nuk me bere pjese te jetes tende, sepse nuk do isha kjo qe jam. Fale teje shpirti im gjeta forcen, qe te vazhdoj perpara, fale trishtimit qe me bere dhurate gjeta forcen qe te harroj, dhe besome nuk ishte e lehte, nuk eshte e lehte, kur ne momentin qe valixheve te mia u mungonte vetem adresa, i njejti ze qe ne nje te shkuar jo te larget me tha “Nuk dua qe ti te vuash”, tani te me thot “Mos ik”. Si keshtu kaq shpejt i harrove te gjitha ato qe bere per te me mbajtur larg vetes? Epo bravo ateher se ja arrite qellimit me se miri. As un vet te isha munduar nuk do e beja dot. Kur ti te lexosh kete leter un do jem shum larg, aq larg sa edhe kujtimi im per ty do te jet tretur nga malli, dhe ti kenaqu me veten dhe miresine qe pate per mos te me lene te vuaj.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    isha ne erresire vetem, sa ftohte !!! dridhesha nga vetmia nga acari qe ajo sillte !!!
    nje dite ti , une , ne te dy u takuam krejt rastesisht !!! une si nje zog nate dridhesha
    perballe teje qe rrezatoje vec dashuri!!! ne buzeqeshjen tende humba !!! u verbova
    nga shkelqimi i syve te tu !!! ne kembet e tua u shtriva si nje skllav !!! me ngrite, me
    more ne krahet e tu te dashurise !!! ngrohtesi me dhe nga zjarri i zemres tende !!!
    me mesove te shikoj nepermjet syve te tu!!! tani ... jemi prape une dhe ti !!! ne
    perjetesi,perhere , gjithmone bashke, te dehur nga dashuria !!! te dua shpirt !!!

12.11.2007

per bebushen time !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anėtarėsuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    Te dua te dua te duaaa dhe ti e di mir qaj 1aj qaj dhe qesh tani e di
    Kthehu ti mos me ler ne vetmi o baby kethu ti pran meje tash
    te dashuroj perjet ty ste harroj pa ty sjetoj pa ty sdua te vajtoj
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shpirt Njeriu : 18-11-2007 mė 22:17

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Dashuria te bente te mendojsh se krejt boten e ke ne dore dhe krejt te shikojn ty me nje sy te mire,por dashuria eshte edhe ajo te cilen mendon se krejt bota te urrejn dhe te shikon me nje sy te keq.

Kjo eshte e krejta per mua per dashurin.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Ne kete zemer qe te perkiste prej shume kohesh nuk ke me vend.Embel ai ze qe te therriste nga ikja jote sot u tremb.Ska me ndjenja genjeshtare.s'ka me puthje pa mbarim,s'je me ti dashuri tradhetare.s'ka me lote per pabesine.Endrrat tona i mori vjeshta,iken castet ma gjethet e saj,une e perhumbur nga ty heshta,deshi jeta te na ndaje.E pra sot ti po gezon,mos u tall me ndjenjen time,do te vije dita qe dashuria edhety do te beje therime......
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    U Lutem mos postoni apo shkruani ne gjuhe te huaj,ka nje nenforum per krijimet apo postimet ne anglisht.

FLM

PS: Te gjitha postimet ne gjuhe te huaj jane hequr,dhe do hiqen.

Shpirt Njeriu
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783

Smile

Citim Postuar mė parė nga Shpirt Njeriu Lexo Postimin
    U Lutem mos postoni apo shkruani ne gjuhe te huaj,ka nje nenforum per krijimet apo postimet ne anglisht.

FLM

PS: Te gjitha postimet ne gjuhe te huaj jane hequr,dhe do hiqen.

Shpirt Njeriu
    ne radhe te pare, me falni qe dal jashte teme.ne radhe te dyte do tju lutesha shume te me shpjegoni perse e hoqet postimin tim?a kishte ai brenda ndonje fjale te huaj?besoj se jo.....
    une e di se ne forumin tuaj jam e ftuar dhe ne "shtepine" tuaj,duhet te veproj sipas zakoneve tuaja.por besoj se edhe te ftuarit kane disa te drejta.kam kerkuar te falur me pare per disa fjale greke qe kisha shkruar.nuk u perserit me.ju kam ofenduar me ndonje menyre tjeter,ndoshta?ju lutem me ktheni pergjigje.
    pershendetje dhe ju falemnderit.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Lumturia zgjat vertet pak,disa sekonda......megjithate le brenda nje mbrese kaq te thelle sa te deshirosh qe ato sekonda te kthehen vazhdimisht dhe ti rijetosh pergjithmone........por kur ti bindesh qe ato sekonda bejne pjese tek e kaluara,kur ti i kerkon ne te tashmen tende,ne realitetin e te gjitha diteve ti bindesh qe ato sekonda nuk jane me,qe nuk krijohen te tjera............atehere fillon boshlleku total.....dhe ne gjithe kete boshllek ka nje pritje...nje pritje.....shpresa qe dikush do kthehet per te te bere te lumtur,qe ky dikushi je ti e dashura ime.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Nese mund te marrim kohe per te thene gjithshka qarte
    mund te bija ne qetesi ne koken time
    duke e ditur qe ti ishe imja e gjitha imja
    keshtu qe nese me do
    atehere e dashur mos u permbaj
    ose perndryshe une gjithmone do eci
    ne shiun e ftohte te Nentorit.
    O sa shi binte te premten ne Milano dhe ti ishe mijera km larg....tre ore me pare ne ishim kaq prane.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Letra dhe histori dashurie.
    Nga Era1 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 25-07-2014, 18:05
  2. Ardian-Christian Kyēyku
    Nga Eagle nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Letėr dashurie -- Dhaskal
    Nga Arbushi nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 10:26
  4. A mund tė jetė njė marrėdhėnie dashurie «demokratike»?
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-05-2006, 13:18
  5. SMS dashurie
    Nga two-head-eagle nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 120
    Postimi i Fundit: 21-07-2004, 14:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •