Close
Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 88
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321

Pohimi mbi tradhëtinë.-

Nese i/e dashuri/ra ju tradheton me dike, por vjen e iu a tregon vete kete ngjareje. Si do vepronit ju ne kete rast??? A do mund ta falnit dicka te tille, dhe a do ndikonte, nese po, dhe si do ndikonte fakti qe ju tregoi vete per tradhetine qe ka bere???
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Si te vije vete, si ta marresh vesh nga te tjeret njelloj eshte tradheti quhet.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

If i ruled the world... Maska e GinoTheGodFather
    Anëtarësuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    Mendimi im eshte qe nese e dashura ime me ka tradhetuar, ajo natyrisht nuk me do mua sepse po te me donte nuk do ta bente nje veprim te tille. Crendesi ka nese e tregon vete apo une arrij ta marr vesh nga te tjeret, ne fund te fundit ma ka treguar thjeshte per tu justifikuar. Une per vete jam per ndarje. Nese nuk ma ndjen fare per ate vajze pastaj, vazhdoj dhe une luaj rolin e budallait duke perfituar. Ky eshte mendimi im.

femmedecarriere Maska e Visage
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    Tradhetia eshte gje shume e veshtire per t'a falur!

Ne kete rast: ne radhe te pare, varet nga sa e gjate ishte tradhetia; fakti qe t'a thote ka shume rendesi per mua sepse kerkon sh kurajo dhe tregon qe njeriu e kupton gabimin qe ka bere ne vend qe ta fshehe dhe t'a zbulosh vete.

Por ne te njejten kohe, sa per t'a falur s'e di e kam icik te veshtire t'a fal kur ka shkuar me nje tjeter ne te njejten kohe qe pretendonte te kishte ndjenja per mua.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Visage : 17-06-2006 më 16:41

*Antar i Rrespektuar* Maska e Albi
    Anëtarësuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Si te mari rasti.Per mendimin tim po ndodhi ska me vlere me mbrapa.Shutttttttt edhe Bye bye
    Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh

Albi

Rise-the-tempo Maska e edion1
    Anëtarësuar
    09-02-2005
    Vendndodhja
    london , uk
    Postime
    131
    pergjigjia nuk eshte e thjeshte me nje po ose jo!
    Mendoj se reagimi i pare do jete gjaknxehte por do MUNDOHEM te permbaj vetet nga ndonje fjale qe peshon shume. Do fik telefonin per ca kohe. Dhe me pas, Varet sa te afert kemi qene , do ti jap mundesine te shpjegohet.
    Fakti qe me tha vete mund te ndikoje 5 %, Por kur flitet perpunet e zemres perqindjet nuk te hyjne ne pune .
    Per nje gje jam i sigurt, Opinionet apo keshillat e te tjereve nuk do me hyjne ne pune dhe nuk do ndikojne aspak tek vendimi qe do marr.

Megjithate , deri me sot nuk jam gjendur ne nje situate te tille, dhe eshte shme e lehte te japesh gjykime dhe opinione . Por eshte dicka komplet tjeter ta jetosh ate situate.
    Live interesting times

i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anëtarësuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Do ta falenderoja qe ma tha vete me gojen e saj qe me ka tradhetuar dhe do ta pyesja qe a don te jetoje ajo akoma me mua bashke, apo jo?
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

Vlonjat sa te jete jeta Maska e Igli_Vlonjati
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Vlore/Tirane
    Postime
    439
    A mund te ndahesh nga 1 njeri me te cilin ke vite me radhe.I ke kushtuar shume shume rendesi dhe shume kohe!!! dhe vjen nje moment delikatese,qe ndodh papritur.dhe ne fund behet pishmend saqe e mallkon me shpirt kete gje te cilen ka kryer.dhe me ndergjegjen dhe pastertine me te madhe thelle ne shpirt te tregon gjithca,SEPSE NUK E DURON DOT TE TA MBAJ TE FSHEHTE.Une perkundrazi,megjithese do te me vinte inati deri ne maje te hundes.do ta falja dhe pa u menduar shume,sepse kjo gje eshte me fisnike.
    Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni

Perjashtuar Maska e strano
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    a tradhetoi...?? ik mi pirdhuu anej TRADHTARE do e largoja si kellire

ga ga Maska e bunny
    Anëtarësuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Do e mar ne konsiderate qe me tha ai- po ashtu jam tip qe ta studioj situataten mire e mire- (nuk fiksom vetem tek) qe kjo ndodhi edhe kaq- po pare arsyet/situaten etj.

Nqfse nje tradheti ndodh (nga cdo ane) tregon qe ka probleme lidhja- kshq justifikime (falje) jane te kota. Nqfse do e fal apo jo??? Nuk e di pasi nuk jam vene ndonjehere ne ate situate- por po ashtu duhet te meren ne konsiderate- femite (nqfse ka lidhja) e shum gjera te tjera.
    Por sic thone thenja me te bemen- jane shum larg shpresoj qe ansje mos te vendoset ne kete situate.
    Ndryshuar për herë të fundit nga bunny : 17-06-2006 më 18:11
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •