Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 72 prej 72
    .................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    A eshte vendi ky qe mund te shkruhet ne rrjeshta mendime per dashurin?
    Nese keto mendime do ti shkruaja ne nje cop leter ateher ate leter do ta perthyeja e do ta ruaja me kujdes ne xhepin tim, duke menduar se nje dite apo nje caste te favorshem do te thyeja rregullin dhe statusin autoritar te dashuris time platonike.
    Do merrja guximin te te beja te ditur mendimin tim mbi ty ne kete form duke mos menduar per veshtirsit dhe emocionet qe do me jepte e shprehura. Pa perplasjen e buzeve une do isha gjakftoht dhe i qete nga ndjesia qe do me lejonte mendimi im.
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

E dua letėrsinė Maska e flutura3105
    Anėtarėsuar
    03-08-2008
    Vendndodhja
    !
    Postime
    205
    I dashur M...ka kohe qe nuk te jam pergjigjur ne asnje telefonate,asnje sms ste kam kthyer pergjigje...me e cuditeshmja me duket se as qe flas me per ty! U be shume kohe qe vetem ti jetove nje kohe kaq te gjate ne Zemren time,ne jeten time,ne enderren time.
    Ty te prita gjate,emrin tend vizatoja ne cdo xham,madje edhe ne cdo fytyre tjeter gjeja dicka qe te ngjante ty...harrova veten qe shume kohe,harrova kush jam duke te pritur ty.....gjithcka harrova qe me rrethonte,por nuk harrova ate qe jetova me ty,nuk harrova kurre sa ne menyre te cuditshme me dashurove. Mos u hidhero me mua qe nuk iu pergjigjem telefonatave tua,thjesht nuk e di pse ka kohe qe kam arritur paqe me veten,ndoshta u mesova edhe une me mungesen,thjesht njerzit nuk harrojne,vetem mesohen te jetojne me mungesen e dikujt tjeter,ashtu sic u mesove ti...
    E verteta eshte e perkryer ,ajo nuk ka dy fytyra...

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Tema tė Ngjashme

1. Letra dhe histori dashurie.
    Nga Era1 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 25-07-2014, 18:05
  2. Ardian-Christian Kyēyku
    Nga Eagle nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Letėr dashurie -- Dhaskal
    Nga Arbushi nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 10:26
  4. A mund tė jetė njė marrėdhėnie dashurie «demokratike»?
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-05-2006, 13:18
  5. SMS dashurie
    Nga two-head-eagle nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 120
    Postimi i Fundit: 21-07-2004, 14:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •