Leter:
E merr goca filoni.
Dergon cuni filonit.
Sa her zgjohem ne mengjes, ne mendje me vjen vetem fytyra jote e bukur si nje engjell i rene nga qielli, kjo eshte qe te pakten dita te me ece mbare, se qe kur jam ndare me ty, vetem shi edhe bresher po bie ne zemren time, nuk e ke idene se sa me mungon, sa i vuaj castet pa ty, e vuaj kte vetmi.. po e vuaj si nje person qe ka hyre ne nje tunel te erret edhe spo gjen vrimen nga te dale, kam ngel aty, sdo doja kurre qe lidhja jone te perfundonte ne ate menyre, ndoshta isha un fajtor, ndoshta ishe ti, ndoshta nuk ishte asnjeri.. por ska rendesi, faji mbetet gjithmone jetim.
Me kujtohen momentet kur me thoje "kjo eshte kenga jone"
Me mungojne momentet kur prane mu afroje edhe me puthje sepse ndiheshe xheloze nga vajzat e tjera.. e beje nga inati, ama mua me pelqente.
me mungojne syte e tu te te shoh cdo dite, te nbjej prane vetes te perqafoj si dikure, me kujtohet kur shtrije koken te gjoksi im edhe aty nisje e flisje me ze te ulet per jeten tone.. si do ishte!!
Ja qe se morem vesh kurre se si do te ishte, fati keq na ndau te dyve, ndoshta zoti nuk ti jep gjith te mirat ne jete, na vuri ne prove.. na beri te dashuroheshim edhe ishim gati te vdisnim per njeri tjetrin.. me doje edhe te doja shume, kan qene momente qe kurre sdo ti harrojme.
Te kujtohet kur me thoje, "po sikur ne te ndahemi si do veje halli"
Edhe un te pergjigjesha "Te jetojme kte moment se me vone nuk i dihet kurre se si dalin gjerat"
Edhe ti ishe e lumtur edhe me thoje se isha djale qe qendroja me kembe ne toke, por ja qe doli e vertete, jetes nuk i dihet kurre, tani rrime e mendojme per kohet qe kemi kaluar, per puthjet qe i kemi falur njeri tjetrit.. shpesh me vjen ne mendje fytyra jote si engjell, syte e tu ngjyre ulliri, floket e tua te zeza.. isha personi me i lumtur ne bote, sepse po ndaja jeten me nje engjell te rene nga qielli, por shtrigat nuk na lane te jetonim, te benim jeten tone, u futen ne mes edhe na prishen gjithcka.. Por jeta vazhdon,.. nje dite ndoshta do i harroj kto gjera sepse jeta do vazhdoje sdo mbetemi pas ne kujtime.. se kto kujtime po na vrasin shpirterisht.
Por jeta do vazhdoje.....
Dergoi Bashkimi.
Merr Manushqja.
Krijoni Kontakt