Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 72
    I menduar Maska e Wisary
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    N`Boten e Mrekullirave
    Postime
    34
    e panjohura: dua vetem te them se ne ket bot kemi ardhur te zhveshur te pafajshem te paster nga trupi dhe nga mekatet. Thot 1 fjal popullore Zoti i merr ata me te miret. E kuptoj kete qe smund te pajtohesh me te qe nuk e ke me.
    Un them Gjithmon ka nje zgjidhje ndoshta do te duhet koh ty po ke me pa qe edhe koha e ben te veten. Koha sheron plaget.

e morra fjalen sepse edhe mu me ka ndodh e njejta histori. Paq fat ne ditet, javet, muajt dhe vitet e ardhshme te pershendes.

wisary

i/e regjistruar Maska e Alma07
    Anėtarėsuar
    20-05-2007
    Vendndodhja
    ktu ku nuk duhet
    Postime
    282
    E PANJOHUR edhe une kerkoj brenda meje te gjej fjale per ngushellim,por nuk ia arrij,e di qe je,
    si ai peshku pa uje
    si zogu pa krahe
    si lulja pa arome
    po jeta gjithsesi vazhdoka,edhe pse pa piken e kuptimit
    forza kurajo shprese kerko te jetosh sikur neser sje me
    e te mendosh sikur nuk do vdesesh kurre.......
    te perqafoj...........

i/e regjistruar Maska e Sara_gr
    Anėtarėsuar
    21-09-2007
    Vendndodhja
    ATHIN
    Postime
    59
    PER NJE DASHURI TE VJETER

do doja te pakten te mbetemi shok, por as kaq nuk mundemi dot
    por te pakten dua qe gjerat ti sqarojm, se me keto qe bejm njeri-tjetrin shum po e lendojm
    ne qoft se problemi jot ishte te me flisje,ateher kete problem ta zgjidhje nuk dite
    te desha... cfar u be? mund ta korigjoj?, nuk mun te kthehem mbrapsh me kohen te luftoj
    por dicka te mbash mend se u fjalen ''te dua'' e them kur e ndjej, tjeter qe nuk arrita kurr qe ty ta rrefej.................

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga augusta b Lexo Postimin
    kur ti i dashur do te lexosh kete leter,emrin tim do ta kesh harruar bashke me zerin tim,me fytyren time,me hijen time.por mos harro.hija jote ishte prane times dhe ecnin bashke,tani ajo ecen vetem,si per te kujtuar se para meje per ty egzistonte kaosi dhe pas meje heshtja,harrimi.Idashur mos harro kete leter se ne fund do harrosh hijen tende.Ate qe ecen vetem ne rruget me pluhur dhe le shenja ne kohe.Mua te me harrosh.Hijen time jo!Se ajo ecte ne krah me tenden.Mos e perbuz hijen se ajo eshte here pas teje,here perpara.Kur ta shikosh perpara,do me kujtosh mua dhe letren time.Idashur!Hijet na ndjekin!
    E dashur kete leter e lexova pikerisht tani,por gabohesh,emrin tend nuk e kam haruar dhe nuk kam per ta harruar kurre,as zerin tend dhe as fytyren tende megjithese me shfaqet e mjegullt.Augusta and me are one......forever and ever,ēfaredo qe te ndodhe.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! Maska e biligoa
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216

do vi shpejt

Veshtir qenka te maresh lapsin dhe te shkruash por ja qe nuk mund te rri. Te prita te vish me buzeqeshje por ti me erdhe me fjalen qe asnjehere nuk kisha dashur ta degjoja, jam mire ketu Dhembja per ty dita dites po me shtohet se bashku me lotet e mi. me ka marr malli per cdo gje: per zerin tend, buzeqeshjen tende, syt e tu ...
    Largimi yt i hershem shkaktoi plag te medha ne zemren time, nuk ka ilac qe do te mi sheroje keto plage edhe pse disa thone koha sheron cdo plag un nuk besoj. plaga do me sherohet atehere kure te vij dhe une ne parajs Sa me teper kalon koha aq me teper ndjej mungesen tande. Me shpirt te venitur, me zemer te thyer dhe kthes te pakthyer, me lot ne sy deri sa te jetoj nuk do te harroj. Kush e di sa dite pa diell, pa lule, pa gezim do te kalojne, kurse ne zemren time vetem lot, vuajtje dhe mall per fjalet dhe buzeqeshjen tende te embel. Dhembja nuk ka fund kurse lotet nuk kan fuqi te shprehin pikellimin per ty. Gjithmon do te mbetesh ne zemren time edhe pse ike vetem duke me shterguar doren. Me shpirt te venitur, zemer te thyer, me shpres te pa shpres, si dje, si sot, si neser une i perlotur te pres te kthehesh, po jo do vi une ma shpejt te ty te ma kthesh besimin ne dashuri, te ma ktheshy lumturin dhe gjith ate qe pata kur ishim se bashku. Mungesa yte ne cdo vend po ndihet. Ditet pa ty vetem une e di se si i kaloj. Malli dhembja per ty kurre nuk do te shuhen. Do te dua edhe me shum se sa te kam dashur, edhe me shum se sa e dua veten,. Une do te jem ne shpirt vetem e ytja e ti vendos vet per lumturin qe mund ta kemi se bashku..atje ne parajse.me prit i dashur se kam edhe pak pune ta perkrah imaxhin tend dhe perseri do jemi se bashku dhe te lumtur.

Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Neser do iki larg,oh sa larg
    Ne qiejt e pafund do jesh pa mua
    Por me vete po me jep kete varg
    "SE GJITHMONE DO TE ME DUASH""

Kur avioni te niset bashke me mua
    Dhe kur te mos te me arrije me shikimi
    Ta dish se prane teje do te jem
    Hije e mbuluar me mantel mallengjimi

E qete pran teje do te kthehem ne vegim
    Aty do te jem kur te me kerkosh
    Si dallge qe zbon nga shpirti cdo dyshim
    Nje kenge qe per jete ke deshire ta kendosh

Ditet do enden merzitshem te hutuara
    Dhe netet do jen makth pa mbarim
    Derisa te vijne ato caste perseri
    Kure une do te them "MIRSE TE GJETA SHPIRTI IM "
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-10-2007
    Vendndodhja
    Tirona Metropol
    Postime
    77
    sa veshtire eshte te shkruash ato qe ndjen,se sgjen dot fjal per ta pershkruar.nqs ti se kuptove shikimin tim esht e kote te te them te dua me fjal.asnjeher ste thash te dua une,te than lotet e mi qe ti as nuk i fshije,te tha shpirti im qe ti sdoje ta shihje,te tha zemra ime qe akoma spo hesht,fjalen te dua me tik_taket e saj ka lidhur ne perjetsi.pa ty asnje cast spo mundem te rri.per ty eshte shum e leht ngushllim ne krahet e nje tjetre te gjesh.por ta dish i dashur edhe pse me mendje jam dorzuar per ty me shpirt sme rrihet pa luftuar.me fal nqs te shqetsoj por dhimbjen time skam si ta largoj.mjafton te te shikoj vetem pak dhe jeta me duket me e gjate.edhe pse ti asgje smeriton as ske merituar un nuk behem pishman per asgje qe te kam dhuruar e duruar.gjithmon do jem loder ne duart e tua........por un prap te them te duuuuuuuuuaaaaaaaaaa

“Kjo vetmi e gjate mori emrin tend
    Ky trishtim pa fund mori emrin tim
    Po me thuaj tani, ku je ti
    Qe shum her i vizatove
    Po kurre nuk i kuptove syte e mi
    Eci vetem neper shi
    Per te shplare kujtimin qe me le ti
    Per te hequr nga mendja ato fjale aq te embla
    Eci dhe koken nuk dua ta kthej
    Per te pare se si gjithcka shembej
    Nuk e kuptoj se si e humba zemren
    dhe gjithckaje i vura tendin emer.”

“E di se nje cast me ke munguar
    E kuptoj s’te kam me prane
    E ndjej zemra jote eshte lenduar
    Por e fsheh dhimbjen e saj
    Me fal nese nuk te them te dua
    Por te dua nuk mjafton
    Ti se ke iden se cfar je per mua
    Po ta krahasojme dashurine tone
    Nuk do mend qe ti nuk fiton
    Je ne shpirtin time cdo ore e cast
    S’ka mendim qe s’te perket
    I mbyll syte shikoj imazhin tend
    Dhe kur i hap prap aty te gjej
    Hyre ne zemren time kur ne te kishte vetem zbrazeti
    Ti s’ke per ta kuptuar sa te dua un kurre
    asnjeher nuk do te doje njeri... madje as mua ti.”
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shpirt Njeriu : 18-11-2007 mė 22:18

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    gjysmen e kohes zbavitje te shfrenuara
    gjysma tjeter vetem trishtim
    ky perendim e lidhi..........ata ngrihen dhe perplasen kur bien
    te humba ty,por te dua ketu pergjithmone
    qe te jem dikush afer shpirtit tend
    me thuaj nga te shkoj
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shpirt Njeriu : 18-11-2007 mė 22:18
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    ti ike...gjurmet e tua nata i humbi.i humba dhe une ne erresire.ti ike dhe kete leter nuk e pe,dashuri!cdo hije ne rruge,me kujton hijen tende.zgjat doren ta kap,por ajo largohet.nuk je ti.hapat e mia degjohen ne heshtjen e rruges,nje nga nje...si rrahjet e zemres sime.do te doja te kthehesh,te me degjosh,por ti letren nuk e pe.a ka mbaruar cdo gje,dashuri?ti ike...
    ku je...ku je...?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga augusta b : 11-11-2007 mė 14:08

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Letra dhe histori dashurie.
    Nga Era1 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 25-07-2014, 18:05
  2. Ardian-Christian Kyēyku
    Nga Eagle nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Letėr dashurie -- Dhaskal
    Nga Arbushi nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 10:26
  4. A mund tė jetė njė marrėdhėnie dashurie «demokratike»?
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-05-2006, 13:18
  5. SMS dashurie
    Nga two-head-eagle nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 120
    Postimi i Fundit: 21-07-2004, 14:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •