"Më e mira është armike e së mirës"
Postuar më parë nga bombona hahhahahahhaha qa te duhet azili mo se je i ri akoma hahahhaahahahhaahaha I ri i vjeter duhet azili hahahahaha///....
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Postuar më parë nga toni007 si dushe,po nderove menje ketu me ke...... hahaha do e mendoj njher,po vetem per ca din nese behet dhaf se nuk e tradhtoj un velipojen time jo
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar më parë nga Roi I ri i vjeter duhet azili hahahahaha///.... po ti sa mendon per te ardhmen mo ahahhahaahha
Postuar më parë nga bombona hahaha do e mendoj njher,po vetem per ca din nese behet dhaf se nuk e tradhtoj un velipojen time jo keshtu po ...
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Postuar më parë nga toni007 keshtu po ... ee mor toni ba me ardh ti ne velipoj nuk te bahet me ik ma sa bukur eshte,dhe jo vetem vendi qe eshte spektakel po dhe njerzit qe jan cool
ju pershendes te gjithve kam deshir edhe si te me ipet rasti do ta vizitoj Vloren
Postuar më parë nga bombona ee mor toni ba me ardh ti ne velipoj nuk te bahet me ik ma sa bukur eshte,dhe jo vetem vendi qe eshte spektakel po dhe njerzit qe jan cool se ve ne dyshim madje nje fundejave edhe munde te vij kete vere ..
Postuar më parë nga toni007 se ve ne dyshim madje nje fundejave edhe munde te vij kete vere .. mir do besh po merre parasysh se ke me u nus per nje fundjav e nuk ke me u kthy per nje muj hahahhaha
Postuar më parë nga bombona mir do besh po merre parasysh se ke me u nus per nje fundjav e nuk ke me u kthy per nje muj hahahhaha do ishte maksimumi ...vetem qejf nje muaj pa mendu qo vetem haeng
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt