Postuar më parë nga bombona hajde ne velipoj roi se eshte shum mirrrrrrrrrrrr Te betohem se do vi....
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Postuar më parë nga Roi Te betohem se do vi.... ok do te te pres hahahahaha me kenaqesin me te madhe hahahaha
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar më parë nga bombona ok do te te pres hahahahaha me kenaqesin me te madhe hahahaha Po me prite ti e kam problem te kthehem pastaj hahahahaha...
Postuar më parë nga Roi Po me prite ti e kam problem te kthehem pastaj hahahahaha... po pse qar pune prish bo mas me u kthy ma hahahha
Postuar më parë nga bombona po pse qar pune prish bo mas me u kthy ma hahahha Asgje nuk prish pune vetem qa ndreqet, por nuk e di a me pranojn Azil ne Shqiperi...
Postuar më parë nga Roi Asgje nuk prish pune vetem qa ndreqet, por nuk e di a me pranojn Azil ne Shqiperi... hahhahahahhaha qa te duhet azili mo se je i ri akoma hahahhaahahahhaahaha
persh si ja keni kalu...a do me ardhe njeri ne vlore me pushime i jape un me mes privat disa adresa.
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Postuar më parë nga toni007 persh si ja keni kalu...a do me ardhe njeri ne vlore me pushime i jape un me mes privat disa adresa. jo mer shok e kam velipojen shum te mir qe se nderroj me gje ne bot hahahaha
Postuar më parë nga bombona jo mer shok e kam velipojen shum te mir qe se nderroj me gje ne bot hahahaha si dushe,po nderove menje ketu me ke......
"Më e mira është armike e së mirës"
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt