mezi po pres te vije ky gushti.......![]()
mezi po pres te vije ky gushti.......![]()
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
VELLA Homza - duke shfletuar gjeta kete Postim. Ti e di mire qe une Ty te respektoj fort !!! Qofsh me jete Ti dhe Kushua yt Sokol (emrin e ka prej Shqiptari te mire).
Kam dy verejtje te drejtperdrejta per Ty - dhe e di qe do mi kuptosh !!!
1- "vila e Sokol Mulosmanit ne vlore" - a e di Ti Vella sa kushton nje Vile ne Vlore ??? Perderisa Sokol Mulosmani eshte pasaardhes i Mic Sokolit (Trimit me trim te gjithe Shqipetareve - Lavdi kujtimit te Tij) si e siguroi Sokoli kete Vile ne Vlore ?? A e di Ti more Vella rrogen e nje Kapo Polici si Sokol Mulosmani ??? E paket ka qene ...
Me kupton ??
2- Nje Patriot, nje Atdhetar i mire - po ka nje Tradhetar te kombit si Sali Berisha ne krye vecse ne rruge te gabuar do shkele. Nuk eshte faji i Sokolit por i Krye Tradhetareve Berisha, Nano, Rama e gjithe Bushterit qe ju vene pas.
Mos trego ne Vlore qe je kusheri i Sokol Mulosmanit o Vella Homza. Ti je Vellai Homza Shqiptar dhe Bir Shqiptari - kjo mjafton, me shume ska nevoje te thuash ;-) Vlonjatet do te mirepresin.
Me fal nese te kam rene ne pjese apo ofenduar. Sokol Mulosmanin nuk e njoh, por kam degjuar disa histori per te dhe per Vloren e asaj kohe ... Ka borxhe per te lare ne Vlore !!!
Preshendetje,
Abreni
Pershendetje Vlora
Pershendetje per te gjithe qe marin pjes ne kte sofren e Vlores
Nje pershendetje te veçante dhe per toni007![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
pershendetje sofra vlonjate
sa do desha te shkoja ne vlore kete vit, kismet vitin tjeter
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
patrioto,,nuk i marr per ters keshillat tua, keshillat nga miqt jan te mirseardhura.
por ama Sokol Mulosmani,,,nuk besojn qe e njef aq mire ti, ne kohen kur ai ka qene kryepolic i Vlores, kapobandat i ka pas lidh per veshesh, nuk gozonte kush te dilte neper Vlore dhe te neperkembte shtetin, aq kohe sa Mulosmani qndroi atje vinte era shtet, dhe si ne cdo qytet apo civilizim njerzit e vobeket kan nevoj per prezencen e shtetit me shum se kushdo tjeter, njerzit me te vobeket te Vlores gjithnje tek Sokoli kan pas nje njeri qe do u vinte veshin halleve dhe probeleme te tyre, dhe bashk me ta eshte perpejk te gjej zgjidhje.
Sokol Mulsmani, ka borxhe per te lare, por besoj qe Vlonjatet e ndershem i jan borxhli ktij te fundit per shume gjera qe ky i ka bo ne ate kohe.
nene penxhere te shkova
xhan xhan vetulla holla
te ra gjilpera nga dora
xhan xhan vetulla holla..........
opaaaaaaaaaa
Mano cte thoshte bandillli
manushaqe moj mano
te ndizej zjarri te gjiri
buza si push trendafili
sssssssssttttttttt
Krijoni Kontakt