Close
Faqja 30 prej 36 FillimFillim ... 202829303132 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 358
    i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    homza ke marre vize per ne vlore apo jo.......

une jam kusho i Sokol Mulosmanit,,,sa per dijeni tuaj...kur permendet ai emer,,,shhtttttttttttttttttttttttttttttttttt

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Citim Postuar më parë nga Homza Lexo Postimin
    une jam kusho i Sokol Mulosmanit,,,sa per dijeni tuaj...kur permendet ai emer,,,shhtttttttttttttttttttttttttttttttttt
    Atehere do jeshe i mire pritur homza...
    se veret ku emer ka bere per vloren aq shume sa kushurinjte e tije duhen respektuar deri ne funde !!!

Vetem hajde H.O.M.Z.A
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga toni007 Lexo Postimin
    Atehere do jeshe i mire pritur homza...
    se veret ku emer ka bere per vloren aq shume sa kushurinjte e tije duhen respektuar deri ne funde !!!

Vetem hajde H.O.M.Z.A

hahahahahhahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaha

pse mor e njifke ehh? ka rreputacion te keq andej?? une sinqerisht e disha te kunderten...sinqerisht e them.

Sokol Mulosmani...eshte njeri me integritet dhe tager...ai ne Vlora ka bere vetem detyren dhe asnje tjeter...nje rast qe jam mese 100% i sigurt.

po ndiqte nje skaf te mbushur plot me droge per ne itali...ju thot policeve me te cilet po e ndiqte skafin...qelloni...asnjeri nuk qellon...kap kallashin vet dhe vret nje nder kapobandat me te rrezikshme te Vlores.

edhe une po erdha ke vila e Sokol Mulosmanit ne vlore do vi...pse ca kujton ti?

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    hahahahahhahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaha

pse mor e njifke ehh? ka rreputacion te keq andej?? une sinqerisht e disha te kunderten...sinqerisht e them.

Sokol Mulosmani...eshte njeri me integritet dhe tager...ai ne Vlora ka bere vetem detyren dhe asnje tjeter...nje rast qe jam mese 100% i sigurt.

po ndiqte nje skaf te mbushur plot me droge per ne itali...ju thot policeve me te cilet po e ndiqte skafin...qelloni...asnjeri nuk qellon...kap kallashin vet dhe vret nje nder kapobandat me te rrezikshme te Vlores.

edhe une po erdha ke vila e Sokol Mulosmanit ne vlore do vi...pse ca kujton ti?
    Te jape te drejte se mori vloren nen udhezim ne momentin me te veshtire dhe ne ato vite te trubellta per shqiperine ,sigurishte qe ky emer dikujte i ka bere keqe ne vlore por gjithesesi situata nuk linte menur tjeter zhgjidhjeje..
    perfundimishte u detyrua dhe nderoj ajer para se te nderonte jete !!!!

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Te jape te drejte se mori vloren nen udhezim ne momentin me te veshtire dhe ne ato vite te trubellta per shqiperine ,sigurishte qe ky emer dikujte i ka bere keqe ne vlore por gjithesesi situata nuk linte menur tjeter zhgjidhjeje..
    perfundimishte u detyrua dhe nderoj ajer para se te nderonte jete !!!!

Sokol Mulosmani...nuk besoj qe i ka bere keq kujt ne Vlor, vece ai i ka fut tmerrin kapobandave,,per aq kohe sa ishte shef i juaji,,,nuk kishte kapi bande te bente ligjin neper rruget e Vlores...

Sinqerisht kam taku Vlonjat qe te gjith me kan fol mire per Sokolin...ti je i pari qe po flet me antipati indirekte ndaj tij....arsyen e din ti.

Si the, beri mire qe nderroi ajer, se gati po nderronte jete??? mbase mbase, por nje gje duhet te dini se Sokol Mulosmani, eshte njeriu per nga gjaku me i afert i Mic Sokolit...nuk ja u han kush kokrrat atyre per kollaj.

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Sokol Mulosmani...nuk besoj qe i ka bere keq kujt ne Vlor, vece ai i ka fut tmerrin kapobandave,,per aq kohe sa ishte shef i juaji,,,nuk kishte kapi bande te bente ligjin neper rruget e Vlores...

Sinqerisht kam taku Vlonjat qe te gjith me kan fol mire per Sokolin...ti je i pari qe po flet me antipati indirekte ndaj tij....arsyen e din ti.

Si the, beri mire qe nderroi ajer, se gati po nderronte jete??? mbase mbase, por nje gje duhet te dini se Sokol Mulosmani, eshte njeriu per nga gjaku me i afert i Mic Sokolit...nuk ja u han kush kokrrat atyre per kollaj.
    Pikerishte ta thashe qe beri mire qe iku se ato bandat e asaj kohe po bashkoheshin te gjithe kunder tije se po i eleminonte 1 nga 1 ,dhe di qe 2 here i kane bere kurthe per ta eleminuar ne vlore por ky kishte tregu nje paraqitje te jashte zakonshme dhe nje dinakeri te papame ..2 here ka shpetu per qime !!!Pastaj nuk e ve ne dyshim kokefortesine e tije se nga kjo donin ta hiqin qafe.
    Por ato kora ishin te veshtira per shqiperine dhe me vone erdhi dhe 97ta!!!!!

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Pikerishte ta thashe qe beri mire qe iku se ato bandat e asaj kohe po bashkoheshin te gjithe kunder tije se po i eleminonte 1 nga 1 ,dhe di qe 2 here i kane bere kurthe per ta eleminuar ne vlore por ky kishte tregu nje paraqitje te jashte zakonshme dhe nje dinakeri te papame ..2 here ka shpetu per qime !!!Pastaj nuk e ve ne dyshim kokefortesine e tije se nga kjo donin ta hiqin qafe.
    Por ato kora ishin te veshtira per shqiperine dhe me vone erdhi dhe 97ta!!!!!

A bon me te pyt sa vjec je ti patrioto??? apo edhe mashkujt tash kan vazhdu mos me tregu moshen? :-)

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    A bon me te pyt sa vjec je ti patrioto??? apo edhe mashkujt tash kan vazhdu mos me tregu moshen? :-)
    26 homza,i vogel ne moshe per jo ne idee!!

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    26 homza,i vogel ne moshe per jo ne idee!!
    prandaj te pyta patrioto...desha te di nqs kto qe thua i ke me te jetume apo me te degjume...ti i paske me te degjume, ama prap je ka ja qellon goxha sakte.

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    prandaj te pyta patrioto...desha te di nqs kto qe thua i ke me te jetume apo me te degjume...ti i paske me te degjume, ama prap je ka ja qellon goxha sakte.
    ahahahaha eh homza e vereta nuk i dihet keta pipinot ku jetoj une i thone " qendrone gjithmone ne mese"
    me te degju iken perpara kjo bote dhe faktin konkrete e verteton qe llafosemi ne forum!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni007 : 13-06-2009 më 18:07

Faqja 30 prej 36 FillimFillim ... 202829303132 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Elbasani, mirësevini në qytetin e ballokumeve!
    Nga ClaY_MorE në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 01-08-2009, 21:05
  2. Guidë Turistike 'Mirësevini në Shqipëri'
    Nga drini_në_TR në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 11-07-2004, 02:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •