o katalik, mesohu njeher e pergjithmon se Aj shqiptari qe eshte musliman i vertet aj se ndron fen e vete per kerkon
o katalik, mesohu njeher e pergjithmon se Aj shqiptari qe eshte musliman i vertet aj se ndron fen e vete per kerkon
Po qe se ne ortodoksėt dhe ju myslimanėt e pėrqafojmė fenė e Vatikanit, shqiptarėt e pėrfitojnė admirmin e Perėndimit dhe Perėndisė. Jo ne e kemi thėnė kėtė por Thanasi 80 vjeēar, veteran I komunitetit shqiptar tė Rumanisė, i biri i rilindasit Dhimitėr Kristo Rėmbeci tė Shoqėrisė Shqiptare Drita. Pėr ata qė e kuptojnė kė porosi legjendare, Zoti ėshtė Zot e jo Allah.
O katalik...o ti idiot o ti monstrum, shkoni ti edhe qaj Thanasi 80 vjecar ne p...dh te s...e a nive!!!, se me kon ju katalik qaqe patriota!!! ishit dal ne demonstratat e 68, 81 , 89...dhe ne funde ishit kyq te paret ne lufte per qlirimin e kosoves...e qka bonet ju a!...qka bonen qato tre katunde katalike te rethi i gjakoves a!...i dorezuan armet e UQK-es serbeve dhe qetnikeve, sesljave dhe arkanave...thuuuj more ti bishe e eger qe po me shkreton kenena se su kon ashtu...thuj.A doni apo a don ti me tregu une se sa here ne vite lahuni ju katalike dhe me qka lahuni a?...e kam pas nje shok shqipetare katalik ne ushtrin e atehershme te jugosllavise ku shtate a dhete ushtare ja kan ngjit dhe e kan cu pezull ne kupatill mu la se aje vete sdojke mu la...ju katalik lahuni vetzem njehere ne vit edhe me ato "Limontus" e jo me uje...thuj qe seshte kjo e vertete....Hup more prej ketuhit ti o ndyrsire e gjalle.
Mitrovicali, meqe nuk te njohe si njeri.!
Meqe nuk paske kuptua une po te pergjigjem.
"Mitrovicali"
"Vetem keshtu i kendojme LIRISE"!.
Une kam menduar gjithenje se je nje djalosh nga Mitrovica qe jetone ne Suedi, dhe kjo eshte aresyeja qe une tu kam pergjigje ne komentet tjera te mahershme.
Dhe te kuptova me pergjigjen tende te vonshme .Ti me dole Muderrzi, me pas Mesuese, me pas Hoxhe, e me pas, Drq e i bir dreqit ...........
Keshtuqe, Une jam shqiptar.Une i perkas besimit Krishter. Jam Krishter.
Nuk jam Musaliman......................
Qe te jemi edhe me te kuptushem e qe te me kuptojshe edhe me mire,Une nuk kam nevoje fare per musliman e as per muslimanizem,as per Hoxhe, e as per Muderriza, e as per Imam, e as per Hamam,e as per Hamama te Hyrese,E as per ata qe i perkasin "Isalmit- Mulimanizmit"..................
Ndoshat nuk eshte mire,me ta then kete qe dua ta theme tani, sepse jam poet i gjithe shqiptareve,dhe nuk kam zemera ta lendoje as Fluteren mbi bar, as Bleten mbi lule, as zogun qe fluturon.Por qe ta dishe edhe me mire,qe te me urrejshe edhe me shume po te shkruaj.
Lexo.
Edhepse nuk te njohe si njeri.Une si njeri, si shqiptar, shpirtenisht po te theme:
Une jam Bahtir Hamza, I urrje shpirtnisht muslimanet, te ēdo toke, te ēdo shteti, te ēdo kontinnti, te ēdo shtepije.Ku do qe jene .!
Une do te mundohem me tere forcen time dhe me njerezit e mije qe i kam ne Kosove, ne Europe, ne Amerike,neper kontinente dhe Bote,> QE shkollen e juve te TERRORIZIMIT Musliman-Isalmik "ALUADIN" ne Prishtine,Kosove, te ua mbylle per jete e mot.
Dhe Republika e Kosoves,Kurre mos me prodhua gjenerata e as mos me pase njerezi te Terrorizmit Isalmiko-musliman,dhe as te Fese (si besim) te Muslimanizmi primitiv,gje qe Muslimanet -Isalmik, jane HIJE TE ZEZA, jane kriminala, jane terrorist.Pra duhet per jete e mot me e shujte kete besim Isalmaik-Muslima.Terrorist-Kriminal,DHUNUES e Poshterues..................gje qe Mitrovicali te mebtete vetem
"Vetem keshtu i kendojme LIRISE"!.
Kjo eshte Konkluza ime.
Bahtir Hamza,letrar
Katolik
Te jesh i sigurt qe shqiptaret nje dit do ta kuptojn historin e tyre dhe kjo pune do merr koh,eshte e vertet se turqis i ka marr 500 vite koh te na gjynjezoj dhe se ka qen nje nder imperit me te forta te asaj kohe ,kurse koha do sheroj plag,jam i bindur qe rinia shqiptare do ta ket guximin te mesoi me shume per identitetin e tyre dhe siq e shkatrruam nje demk siq ishte komunizmi demken tjeter e quajtui islamizem do te ja kethejm turqis si peshqesh qe na e dha siq pretendojn disa.
mos u bej aq optimist
se njerezit nuk jane debila si ju
e gjithe evropa me te madhe pranon islamin
ju me zor shkoni e beheni shkije
Ende dikush ketu po derdh lot per fatin e aromuneve ( magjupeve), vlleheve e s'di cka.
Te jem moderator i ketij forumi, une ua kisha krasitur keto shkrime provokuese ju Ben Blushave te ndyre.
O Shqiptare, zgjohuni se po ngjallen vampiret qe duan ende te pijne gjak Shqiptari.
Krijoni Kontakt