Close

Rezultati i Sondazhit: Cila Parti Ka Bere Me Shume Per Ne Shqiptaret?

Votues
57. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PDSH

24 42.11%
  • BDI

33 57.89%
Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 121
    desha te shoj edhe dicka ne lidhje me punsimet ne administrat, nuk e di sakte ku jan punen por ate qe ekam ndegjuar se jane pranuar nje numer dhe se kane mare vendime, por qe nuk shkojne ne pune akoma rine ne shtepi, cfar mashtrimi i radhes, paramendoni Shkau eshte i gatshem edhe paga te paguaj ama vend ku do te punosh nuk siguron, ndryshe ata atje e bejne punen e tyre, e ne si Shqiptar sjemi as aty se paku ti shohim se cka bejne .

Pasioni pėr shkencėn Maska e Nolird
    Anėtarėsuar
    19-04-2007
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    466
    Asnjera e as tjetra ...........

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Citim Postuar mė parė nga Tigrimelara Lexo Postimin
    Cercilli ka pasur nje semundje qe quhet Skleroze :P
    Kta tanet pa Sklezoz harojne
    ahhahahha cercili mundet te ket pas edhe siden por nuk ka lidhje se fjalen qe e ka thene eshte fjale me vend
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Krejt postimet i lexova,po shumica sa e shoh une mbas postimeve nuk i duani asnjeren parti politike po kur e hap sondazhin te shoh se si eshte,shoh se krejt keni votu.

O folni keq per kto parti,o mundoheni te qendroni neutral po perseri vota do ju jepet ketyre partive cila do qoft,hmm si jeni edhe ju,po ketu ne forum mos ua kishna dhene do te ishe mire.

Posht BDI gjithashtu edhe PDSH,edhe pse kam qen PPD,po si fmi,kur nuk kisha te drejt te votoj,edhe pse tash krehi me shuum nga PDSH,Po perseri mundi te them dhe do te vazhdoj te theeem gjithmon "POSHT BDI DHE PDSH E TJERA SI KETO DYJA"

Dhe per fund vetem nje gje kisha deshir te them,nuk jam simpatizus i Bardhyl Mamutit po kisha deshir ta rrok mire kete Thaqin se me te vertet ka qu krye shuuum.

Jame i partis se studenteve dhe i punes,parti e re hahaha
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Edhe po te kete punesuar 250 administratore te ri - ka punesuar fuqi te vdekur punetore nga e cila s'do kesh asnje dobi. Asnje prodhim s'do bejne ata, asnje qarkullim parash nuk do ndihet - asgje. Do marrin parate tona me te cilat paguajme tatimet, do ngopen me rryshfete dhe kaq.
    Ti Alinaeted vuash me duket prej fobise institucionale. Japish argumente te pabaza dhe sulmojsh pa njohuri dmth me thashethana. Sa per keto 250 veta te punesuar jam edhe une ne mesin e te punesuareve. Si te dukem une ty ? Fuqi e vdekur ? a mendon se une kam kryer fakultet qe te qepi corape apo te hapi biznes me veze ? a kujton se ti ke kryer fakultet dhe tash nuk duhen tjere te kryen qe ti si i arsimuar qe je te shfryteozjsh ata qe skan kryer asgje?

Ndegjo, se doja te te citoje ne te gjithe shkrimin fjale per fjale mirepo nuk kam kohe.
    Edhe une pajtohem se puna ne disa institucione te shteti ( jo pushteti se ti i keqkuptojsh keto ) shkon ende me te vjetren, ate te komunizmit. Ok?
    Rametulla Kuci eshte zevendesdrejtor i DHP dhe ska shofer te tije dhe mos e coj me tutje bijen te gjitha akuzat tuaja ne uje. Ministrat dhe zevendesministrat kajne po e sake dhe u takon me rregullore.

A sa per nocion politike kam shtuar pak nje thenije per te : Politika eshte kurve e bukur qe te gjithe folin keq per te por qe te gjithe duan ta shijojne njehere.

Lavderimet e tipit: une paguaj tatime dhe shume interesohesh per te njejtat se cka ndodh ..pergaditu se pas Ramazanit kismet de vim pak ne kontroll aty tek lokali yt dhe de shofim se keto fjale cka i the se paguajsh tatim a jane te plota apo boshe.

In God I trust Maska e fjollat
    Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes sė hitlerit
    Postime
    1,085
    aman mos u zini pėr parti, se i kemi klas qė tė dyja... mjafton tė hapni faqet e tyre tė internetit dhe e kuptoni sa tė zellshėm dhe tė denjė janė nė avancimin e pozitės sė shqiptarėve, paēka se nė praktikė ēdo gjė ėshtė ndryshe. Pėr ilustrim, njė artikull nga faqja e PDSH-sė, nė vijim. Kushdo qė ta ketė shkruar, i lumt laps(uz)i.

MOS I TRASHNI ZULLUMET

Meqė ne jemi dėshmuar se karakterizohemi nga serioziteti, profesionalizmi, etika dhe morali nė politike, kemi gjetur njė mėnyrė pėr tju kundėrpėrgjigjur cdo tendenca ligėsie tė politikės sė BDI-, cdo orvatje pėr tė na akuzuar. Mėnyra ėshtė tepėr e thjeshte: Rubrika “Relaks” nė thelb i ofron opinionit realitetin real, pėrmes tė tė cilit thumbohet prapshtitė dhe zullumet e njė grupimi politik tė cilėt nuk lėnė gjė pa bėrė vetėm e vetėm tė jenė nė pushtet.

Sugjerimi

Dikush qė ėshtė munduar dhe mundohet tė na bėjė keq, i thuhet mos e vazhdo ligėsinė se trashet zullumi. Madje i jepen edhe sugjerime, bėhu i arsyeshėm, racional, dil nga mocalishtja ku je zhytur, hiq dorė nga meskinitetet, nga levizjet prej afije, mos shpif, mos e acaro plagėn, rri nė punėn tende, shėrohu nga e keqja, pėrmisohu tė jesh i dobishėm pėr shoqėrinė etj. Boll me pabesi, me urrejtje, kriza, pėrcarje. Lexo, mėso dhe kuptoje drejt demokracinė, mos e hidh gurin se dora ėshtė e tejdukshme e kėshtu me radhė. He xhan- jo cdo gjė qė fluturon hahet dhe jo cdo ujė qė rrjedh pihet.

( Shėnim: Urojmė qė oponenca politike kėtė radhė ta kursejnė kopjimin e “Relax”, tė shpresojmė pavėrėsisht se eksperienca e deritanishme rezulton komike pėr “integristėt”. Nuk lėnė gjė pa kopjuar, por kurrsesi nuk e marrin notėn kaluese)

OPOZITE PATETIKE, UA C’FARĖ “RELAKSI” !

Shpesh oponenca ndodhet nė pozita tė palakmueshme kur ia shqiptojnė nocionin opozite. Shajnė, ofendojnė, shantazhojnė, eksperimentojnė, bashkėjetojnė me mjerimin politik, ulėrasin sikur ia ka fajin njerėzia, klithin sikur e keqja u vjen nga qendra analitike e PDSH-sė, vajtojnė kur ankohen tek ndėrkombėtarėt, deformojnė pamjen kur tė tjerėt u thonė rrini urtė dhe ecni brenda shinave tė proceseve , deformohen dhe thartohen kur PDSH-ja arrin suksese shumėplanėshe, megjithatė embėltohet dhe relaksohen vetėm kur i ushqen me karamele Cervenkovski!

“INTEGRISTĖT” ME KOKĖDHIMBJE: NA DUHEN URGJENT ASPIRINA

Fenomeni Diamanti ėshtė vetėm njė simptome sėmundje qė ka kapluar opozitėn shqiptar. Njė sėrė sėmundjesh gjithėpėrfshirėse janė shfaqur kohet e fundit nė BDI.

Bilanci fantastik i PDSH-sė nė uljen e kriminalitetit, nė luftėn kundėr korrupsionit, nė rritjen e numrit tė shqiptarėve nė institucionet e sistemit, nė investimet nė shkolla, spitale, rrugė, kanalizime, ujėsjellsa, salla sportive dhe cėshtje mė kryesorja, Themelimi i Institututit Albanologjik, ai i Biblotekės Universitare nė Tetovė, Teatri i Tetovės dhe sė fundi seminari ndėrkombėtar albanologjik ka shtuar kokėdhimbjet e” integristėve” tė cilat kanė lėshuar alarmin deri tė Cervenkovski: na duhen urgjent aspirina!

PRIT G.... TĖ MBIJĖ BAR!

Burimet bulevardeske thone se drejtuesit e BDI-sė, ėndėrrat i dėftojnė si realitet. Nė shumė raste, ata sa herė u bie rruga tė ulen me njerėz serioz, bėhen qesharakė. Fjalia e parė qė thonė ata ėshtė: ne opozitė, bah, ne jemi tė lindur dhe tė kalitur pėr pushtet. O sa mirė me qenė nė pushtet, vetėm ne dimė ta pėrdorim atė: Eksperienca katėr vjecarė ėshtė fantastike thonė ataara kemi, makina luksoze, vila, biznese. Kur i pyesin se nga e gjithė kjo pasuri, ata brofin nė kėmbė dhe thonė: nuk e kemi tė shkruar nė ballė se kemi qenė tė korruptuar. Ėshtė e vėrtete pohojnė, “integristėt”nėn zė se i kemi rrjepur xhepat e shqiptarėve, nuk e fshehim se kemi marrė rryshfet, nuk e mohojme se u vilnim paratė bisnezmenėve, nuk e pėrjashtojmė faktin se u linim fushė veprimi grupeve dhe maskave qė terrorizonin popullatėn. Pa dajak, pa vrasje seriale, nga kriminalitet dhe korrupsion nuk ka kuptim pushteti ynė, ēirren “integristėt”. Ndėrkaq tė pranishmit kur e shikojnė se “integristėt” mburren me bėmat e tyre, u thonė njė shprehje popullore: sėrish nė pushtet-hėm: prit g... tė mbijė bar!

( Shėnim: Urojmė qė oponenca politike kėtė radhė ta kursejnė kopjimin rubrikes “Relax”. Tė shpresojmė pavėrėsisht se eksperienca e deritanishme rezulton komike pėr “integristėt”. Nuk lėnė gjė pa kopjuar dhe imituar, paēka se mbeten nė klasė)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fjollat : 25-09-2007 mė 09:50
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    Armend

Futja kot tashi. Fjalet e tua me te miat s'jane askund aty ... as afer. Ti ke lexu postimin tim, e ke kuptu dhe je bind para se ta kuptosh se ishe kunder atij qendrimi.

Krejt bie ne uje? I di ligjet e retorikes ti? Per te rene nje strukture e madhe ne uje cfare duhet te sulmosh?

Sa vjec je te keqen xhaxhi?
    O xhaxhi plaplas Kė

Nuk e di cili ja ka fut kot une apo ty kur nuk mer vesht,kur je kunder gjerave qe nuk mund te ndryshojn ti vjen ketu sikur nje Blegtor i pa arsimum edhe ja fut kot se je i pa arsimun je i pa knaqur me gjerat qe jan prezente per momentin per gjera qe gjith bota paguan tatime edhe ska shtet ne bote qe ska parlament edhe deputet ato deputet jan me te zotit se ti qe kan mbri deri aty andaj u takon te ken vetura zyrtare
    Kupton ti cfar eshte njeri i shtetit apo jo?
    Ketu mer fund ky muhabet per ket temė sdo te kesh me kunder replik nga une
    Jam munduar shum thjesht tet bind po si duket me te vertet je i pa arsimum edhe sdi asgje perpos qe je kunder shtetit(Edhe ket e ke degju nga dikush edhe tash vjen ketu e na thua neve)

Nuk e di crendsi ka mosha ime po ja po ta tregoj nese je kureshtar
    22 vjec jam po per keto gjera jam shum para teje edhe jam shum moti i kyqet ne p.....
    Sui generis

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga Jek_e_Jek Lexo Postimin

Nuk i mbroj une kto funksionaret por ske cka bejsh.

U takon veture zyrtare Kryetarit dhe keshilltarve te tij me kryesore
    Kryeministrit, shefit kabinetit dhe disa keshilltarve te tij
    Ministrave, zv te tyre dhe sekretareve shtetrore
    Drejtorve dhe zv te tyre.
    Keto gjera jan te regulluara me rregullore.
    Edhe ti po te ishe funksionar do mund ti shfrytezosh keto privilegje.
    Nuk ke kujt i tregon se aj qe ne fillim ja ka fut kot tash mundohet te nxjer kopalla ketu e tregon gjera qe skan te bejn me nje njeri qe ka sado pak tru per te analizu gjera.
    Sui generis

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    sdi asgje perpos qe je kunder shtetit
    Me cilin shtet je ti Armend?!

Thjeshte per kureshtje..!!!
    • The rest is silence.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga Zombi Lexo Postimin
    Me cilin shtet je ti Armend?!

Thjeshte per kureshtje..!!!
    Shum pyetje me vend me ke ber

Une jetoj ne FYROM pikerisht ne Tetove por jam kunder keti shteti se dua ket shtet.

Po sikur ti lexoje mire postimet e zotriut do e kuptoje pse i kam then ashtu.

I cilit shtet te jesh edhe ti i nderuar patjeter te paguash tatime shtetit.si gjith shtetet tjera qe e bejn
    E zotnis nuk i konvenon te paguaj tatime edhe mendon se krejt organet e shtetit mbijetojn me te hollat qe paguam zotnija tatimet
    Shum thjesht njeri u e shef at se cfar propagandash ben qe skan te bejn me njerzimin
    Respekte
    Sui generis

Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •