Atomi nuk mund te shihet. Deri me tani jo. Jam i sigurt se Force intruder ne rastin kur ka thene se atomi mund te shifet ka thene pa qene ne dijeni per ate qe e ka postuar. Dhe me pas kur eshte kundershtuar nga une ka bere nje kerkim ne google apo wikipedia. Edhe une mund te them se shpejtesia e drites eshte tejkaluar. Vetem mjafton te futem ne google dhe te beje nje search per kete material dhe do te me dalin me qindra keso materialesh. Mirpo sa jane te verteta ato. Wikipedia nuk eshte web gjithaq i besuar. Madje disa materiale te saj nuk jane te verteta.
Nuk ben te tregosh ja ketu eshte nje Web apo kjo eshte nje fotografi qe tregon ku jane te vendosura atomet. Shiqo njehere se qfare fotografie e paster e merreni me mend se ne qfare menyre mund te shikohet atomi kaq paster(po mendoj foto jo e trubullt). Si mund te fotografohen aq qartesisht p.sh atomet e arit. Une njehere kam thene se ne qfare menyre ne mund te shiqojme atomet kur dihen se jane 2000000000000000000000(21 zero) atome oksigjeni ne nje pike uji. Po ne qfare menyre mund te shifet vetem njera prej tyre kur dihet perafersisht se qfare permasash mund te kete nje pike uji.
Krijoni Kontakt