Nuk eshte problemi im se sa kohe te duhen ty te pergjigjesh, shume thjesht mundesh me u pergjigj ne qofte se don,trego shkollen tende se nga i morre kto informata dhe pse i paraqet ne kete menyre si i paraqite tiPostuar mė parė nga fisniku-student
Fisnik je i pari vete qe ja ke nis gabim qysh ne emertimin e temes.
Ti shkruan keshtu ,ne teheran nuk ka xhamija i vetmi kryeqytet ne bote pa xhami Shume lajm shokues qysh ne fillim,nja dy rreshta ma posht shkruan se nuk paska xhamija por ne klapa e shkruan sunnite,tani nja dy rreshta edhe ma posht se kjo shkruan se ahmedinexhati nuk ka lejuar te ndertohen xhami ne teheran por nuk e cek se ēfare xhamijash njashtu sikur ne titull te temes.
Edhe ne fund te temes tende shkruan se shiat e kane ezanin jo me Muhamedin a.s por me Imam Aliun.
A ke fakte per kto ēka ke shkruar ,une ju kam kerkuar edhe me pare fakte kur thuani ju se shiat thojn se Gjibrili a.s e ka gabuar adresen dhe e ka sjell shpaljen gabimisht tek Muhamedi.
Sa per Kuran jane nje grup i vogel i shiave nuk jane as 5 % qe ja kane shtuar dy sure dhe ne ato sure thuhet se Imam Aliu eshte zevendes i Muhamedit a.s e jo sikur qe thoni ju se Imam Aliu eshte pejgamber.
Sille faktin ku thojne shiat se Kurani nuk eshte komplet apo Imam Aliu eshte pejgamber e jo Muhamedi.
Fitnja e pare qe Kurani nuk eshte komplet ka dale nga disa ashabe ,lexoj hadithet e buhariut dhe e sheh vete .
Kur paskan gabuar disa ashabe per Kuran natyrisht se do te gabojn edhe te tjeret nganjeher siē eshte rasti i atij 5 % te shiave.
Sa per ate rastin e atij prijsit te dervishve ne Prizren une hera e pare po e ndegjoj prej teje, ndoshta eshte e vertet por une nuk i njoh rrethanat pse ai ka thene ashtu dhe nuk e njeh ate njeri dhe besimin e tij .Mundet dhe jane deklaruar shume njerez te shume besimeve se e kan ndryshuar mendimin e tyre.
Kjo nuk eshte asnje fakt edhe une mundem te behem besimtar i nje feje tjeter tash nuk do te thote se islami eshte i keq.
Edhe allahile leje ate shirkun pak se me shirk je edhe ti se asnjehere nuk po pranon se gabon .Ne kete forum i kam dhene disa pergjigje edhe per shirk edhe per alkohol e shumeēka tjeter shko lexoj pak
Kurkush nga ju e dijetaret e juaj nuk guxon me pyet mbretin se a po ben shirk ,kta kinse po e luftojn shirkun mundohen me ju gjujt ne qafe tjereve .
Edhe une me ba me ja nis inkvizicionin i gjej 95% te muslimanve me shirk.
Kush jau dha te drejten juve per me gjykuar se e juve kush ju gjykon
Krijoni Kontakt