Po be majk Grcia hahah.
Sui generis
Sot u lujt ndeshja e shumepritur , keto jane rezultatet
teteks - Shkendija 2 - 2
vojvodi - BALLISTET 0 - 10
Shkendija ... Semundje e pasherueshme !!
Ne pjesen e pare me shume raste kane pasur Teteksi, ndersa sa i perket pjeses se dyte, aty nuk diskutohet, tere loja i ka taku Shkendise.
Ps. M'u ka shterr krejt zoni![]()
Habe si i kini pas hallet mejr kini qan sot,kesh sot definitivno tu celloj juve jo klubin ama kini kan te mejr sham kum cesh me ju,sidomos npushim te pjeses pare kur nejsi kanga maqedonisht,makedonsko devojce hahah jum shkrej kejt,ama mi kini ca pumat tu hik sham friksa ini me smetejtet,Kusin e madh desha ta shoh ama kerkundi.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
At kongen kur e lishaun ne fillim te pjeses se dit neve na erdh si me shut penall hahahahaah e ngjove kur e vazhdojshim ajo kur e thonte makedonsko devojce ne e plotsojshim KURVAAAAA GOLEMAAAAAAA NEMAAAA NEMAAAAA NE QE SE RODIIII POGOLEMO KURVICE OD MAKEDONCEEEEEEE ene nise tet thom se Kusin e madh sen e ke pa se sjom duk ndermjet 10.000 vetave me ket numer du tet kallxoj (ene pse i ke pa vet) se callen ekip e dun njerzit![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga KUSi : 07-03-2009 më 20:53
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Ej shkijet gjith ato tshajtme ke videoja xhi e cita nyoutube hahaha plasen kejt![]()
Sui generis
Двајца полицајци повредени во тепачка во Тетово
Двајца полицајци завршиле со повреди на главата при обид спречат физички судир меѓу тетовските навивачки групи „Војводи“ и „Балисти“.
Министерството за внатрешни работи денеска соопшти дека по завршување на првенствениот фудбалски натпревар меѓу ФК-Тетекс и ФК-Шкендија дошло до инцидент , во кој полицијата била принудена да интервенира.
Навивачката група на Шкендија по напуштањето на западната трибина се упатила кон источната трибина каде биле навивачите на ФК-Тетекс. Девет групи навивачи почнале да си фрлаат камења едни кон други, по што интервенирала полицијата.
При интервенирањето, од удари со камен во пределот на главата биле повредени двајца полицајци, по што им била укажана лекарска помош во Медицински центар-Тетово.
Навивачите на Тетекс се етнички Македонци и се нарекуваат „Војводи“, додека навивачите на Шкендија“ се етнички Албанци, кои се нарекуваат „Балисти“.
THE FUTURE WILL BE,WHATEVER WE MAKE IT.....
o Ballisti Oslo pse be gjal miresh me shkrime shkijesh? nese te interesojn lexoj vet mos i cit ktu se ky eshte forum Shqiptare.
Pershendetje.
Sui generis
Krijoni Kontakt