Alex ce nuk paskan prajt kto qeret a paskan dhon pergjigjen ehehhehehehehhe , pajtohem me taj se ene une isha n'dilem ne stadion se shaum golla hinen![]()
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Flmpo mer xhi na kan perzi rendim me te dhanme golla, se me kan te marin ka 5-6 ateher lelelee ket trauma bana une,
ps.Mos dhan goll ne minuten e fundit be se une nja 4-5 min para perfundimit dola.A ndoshta kur kan dhan goll ne ndeshje mapa kum prajt reprizat e gollave se di cesen
pss.Flm per infon Tetova's boy te them te verteten kam qene ne stadium pikerisht per kete, se lexojsha ne gazet por edhe nga popullata dhe lavderuan shume ket, po ene ishte i mer, ishe i gjindshem ne 16-e.
suksese
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo në firmë. Stafi i forumit!
Po Alex ne fund ishte golli i kater qe e dha aj sulmusi edhe ishte goli me i bukur qe e dha me koke
Inshalla Shkendija tash ne lojen e ardheshme si misafir kunder Maxharit kthehet me 3 pik mendoj qe nuk do e ken shum te veshtir me kete ritem qe e kan filluar.
Sui generis
Une isha ne stadium deri ateher kur aj portjeri dul jasht 16-es, ama si duket dul llafi Kusit se shaum golla ma kan perzi kabllat kejt, hahahha, vet ipshin sidomos pjesen e dyte sen i njefsha.Shpresojm ene Maxharit tja bejm njejtin still, fort ishmi afer me vendet qe cojne ne lige te pare, mendoj qe edhe nja 2-3 ndeshje fitore, sigurt ne poziten e 1-2.
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo në firmë. Stafi i forumit!
Mendoj keto lojat qe kan mbet vetem me Bellasicen do e ket pak ma rand nese e fiton tash Maxharin jasht ene pas dilojave prap jasht me Bellasicen ateher sigurt mendoj qe do jemi ne vend te pare.ishalla mer ene ndonje lojtar te majr.
Sui generis
Ajde Shkendij, Ajde Shkendij, lujni me Zemer, Nuk di shume vet di qe ne Tetove me Ska shanc te del ekip pa i mare neve 3pike.Flas nese vazhdon keshtu.Me te vertet, behet nje kombinim i mire ne mes mesfushes dhe sulmit.Vet caj Culi pak si a kthaj pi lendimit nuk ishte ne forme, loje te mire ne mbrojtje beri Sallai(si gjithnje), dhe caj qe lujti ne pozicionin e mrojtjes ne krahun e majt, i ri u dukshe ama shaum energji kishe de mas de para.hallall i kofte bashk me golashenuesin e 4fishte do duhet patjeter ne formacion.
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Ndeshjet e Kup-es ( 1/4 e Finales ):
Pelister - Shkendija 79
Renova - Rabotnicki
Sileks - Milano
Miravci - Maqedonia Gj.P
*Lojat e para luhen me 26.11.2008 (13 h), a revanshi mbas 2 jave me 10.12.2008 (13 h)
Forca Shkendija
* Foto nga ndeshja finale per Kup (2006) Shkendija - Maqedonia Gj.P
Vazhdojmë SHQIP...
Krijoni Kontakt