ej shom fort e kini bo bravo ju koft ama xhi e lat kryesin se kini bo majr bash kur oshte klubi tu mar hov ju ikni, e dini si oshte trimi del ne mejdan e fiton lufte edhe terhiqet e ju kryesia e ballisteve terhiqeni pa e mbaru misionin.... nuk va bojm hahllall ne simpantizantet e ballisteve juve kryesi..... pershendet dikush nga new york usa ... mbahi bura mos e dorzoni luften
buki flm xhi na paske shkrujt niher
ballistet nuk de ndalen si mendojn publiku por ato do vazhdojn po me gjenerata te reja te cilet kan kapacitet ta mban si tifo grup se ne i dim majr kush jon se i kimi pat mas viti cdo loje ene e kan pa se si organizohet nje tifo grup per ndeshje kshu qe nuk ka pse merziteninormal se ato do ken ene perkrahjen tone gjithmone po vetem se punet do i organizojn vet po dihet me ndihmen tone dmth te kryesis se meparshme
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
do mbesim N*- 1
Foto nga deshja Shkendija - Bashkimi (1-0) ku tifo grupi BALLISTET - Tetove kremtuan edhe 15 vjetorin e themelimit te tyre (fotot jane te postuara pakes me vonese per arsye teknike) ..... shiqim te kendeshem
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga KUSi : 11-02-2008 më 15:31
Ndryshuar për herë të fundit nga KUSi : 11-02-2008 më 15:33
flm per fotot,a u luajt ndeshja miqesore shkendija-ranova dje
Krijoni Kontakt