Me date 22.08.2007 u mbajt mbledhje e kryesise se klubit Shkendija 79 dhe udhëheqsisë së Ballistëve në të cilën u diskutua reth mosmarveshjeve te cilet ishin ndermjet si dhe plotsimi i kushteve te cilet Ballistet parashtruan kohë më parë për tu kthyer ne Tribunën "Marshin Beqiri" dhe ne mes tjerash u konstatua se nga 5 pikat e kerkuara deri me tash jane plotsuar 4 si vijon :
1.Nga klubi eshte larguar Goran Simov
2.Shkëndija frymon lirshëm me largimin e fliqesires Vullnet Dauti
3.Lojtaret qe kane ngel ne Shkendi ju është paguar Borxhi
4.Si dhe Falja per gjith Ballistet
Gjithashtu ne nuk kemi haruar edhe piken e 5 te kerkesave tona e ajo eshte kthimi i Ibrahim Lumes Në Klub gje per te cilën kemi marë garanca nga kryetari i SHkendijës se së shpejti do te kthehet ne klub.
Gjithashtu u diskutua reth ceshtjes se hyrjes ne stadium dhe u vendos qe ballistet kete gjysem sezon te hyne pa pagese ne tribunen e vet deri sa te pajisen me Flet antarsime te cilet muajt ne vazhdim do te shprendahen nga Shoqata e tifozëve Ballistët Tetovë.
Duke mare parasysh keto gjëra Kryesia e Ballisteve ne anketën e bëre dhe votimit
vendosi qe të nderpritet bojkoti pasi jane plotësuar kushtet te cilet i patem vu kohe më parë dhe diten e diell me fillim ne orën 16 te paraqitemi ne Tribunën Marshin Beqiri dhe të perkrahim Fuqimisht Klubin Me moton "VETEM PËR SHKËNDINË",dhe tu bëj me dije gjith ziliqarëve se jemi vetem për Shkendinë dhe asgje tjeter sna interson.
Prandaj në emer te shoqatës tifozëve "BALLISTËT" ju bëj thirje qe ditën e diell te paraqitemi ne numer sa më të madh në tribunen tonë dhe tju bejm me dije gjithëve per forcen Tonë
Krijoni Kontakt