Close
Faqja 11 prej 64 FillimFillim ... 9101112132161 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 632
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Mos postoni ne www.forumishqiptar.com materiale/komente apo artikuj që janë postuar nëpër forumet tjera shqiptare sepse eshte e ndaluar me rregullore. Lajmet mund te sillen ketu dhe te komentohen. Por, bisedat e forumeve tjera nuk mund te perfundojne ketu, asesi. Pra, beni cka te beni, beni ketu, te sharra e ofendime nga webfaqet tjera mos sillni ne forum shqiptar.
    My silence doesn't mean I am gone!

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL
    PS: Davius nese ije kta pari , te dellen du tet shof ne stadion
    Shpresoj se mund te jem, edhe pse kam disa pune, por do gjej kohe.
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar Maska e valius
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Postime
    277
    Me date 22.08.2007 u mbajt mbledhje e kryesise se klubit Shkendija 79 dhe udhëheqsisë së Ballistëve në të cilën u diskutua reth mosmarveshjeve te cilet ishin ndermjet si dhe plotsimi i kushteve te cilet Ballistet parashtruan kohë më parë për tu kthyer ne Tribunën "Marshin Beqiri" dhe ne mes tjerash u konstatua se nga 5 pikat e kerkuara deri me tash jane plotsuar 4 si vijon :

1.Nga klubi eshte larguar Goran Simov
    2.Shkëndija frymon lirshëm me largimin e fliqesires Vullnet Dauti
    3.Lojtaret qe kane ngel ne Shkendi ju është paguar Borxhi
    4.Si dhe Falja per gjith Ballistet

Gjithashtu ne nuk kemi haruar edhe piken e 5 te kerkesave tona e ajo eshte kthimi i Ibrahim Lumes Në Klub gje per te cilën kemi marë garanca nga kryetari i SHkendijës se së shpejti do te kthehet ne klub.

Gjithashtu u diskutua reth ceshtjes se hyrjes ne stadium dhe u vendos qe ballistet kete gjysem sezon te hyne pa pagese ne tribunen e vet deri sa te pajisen me Flet antarsime te cilet muajt ne vazhdim do te shprendahen nga Shoqata e tifozëve Ballistët Tetovë.

Duke mare parasysh keto gjëra Kryesia e Ballisteve ne anketën e bëre dhe votimit
    vendosi qe të nderpritet bojkoti pasi jane plotësuar kushtet te cilet i patem vu kohe më parë dhe diten e diell me fillim ne orën 16 te paraqitemi ne Tribunën Marshin Beqiri dhe të perkrahim Fuqimisht Klubin Me moton "VETEM PËR SHKËNDINË",dhe tu bëj me dije gjith ziliqarëve se jemi vetem për Shkendinë dhe asgje tjeter sna interson.
    Prandaj në emer te shoqatës tifozëve "BALLISTËT" ju bëj thirje qe ditën e diell te paraqitemi ne numer sa më të madh në tribunen tonë dhe tju bejm me dije gjithëve per forcen Tonë
    Haj perhajr..po de shajfena ne stadion....

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Shpresoj se mund te jem, edhe pse kam disa pune, por do gjej kohe.
    Nuk ka pune , atej duhet te jesesh , ene ke ballistet andi hajde ka tribuna e Marshinit
    Sui generis

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049

O Sa Mirë Me Qenë SHQIPTAR

Më 24.08.2007 (e premte), ne restaurantin e stadiumit të KF Prishtinës, në Prishtinë, u mbajt mbledhja e paralajmëruar e grupeve tifozerike nga te gjitha trevat shqiptare, iniciative kjo marr nga grupi i tifozeve Plisat nga Prishtina.

Siç ishte bërë publike edhe me heret, ne lajmerimin e leshuar per mbledhje, qellimi kryesor dhe i vetem i mbajtjes se nje tubimi te ketille ishte se si te gjendet rruga qe te gjithe tifozet shqiptar te jene te bashkuar gjate lojerave te kombetares, te kene nje qendrim dhe nje tribun te vetme.

Të pranishem ne mbledhje ishin : Ballistët (Tetovë) , Plisat (Prishtinë), Torcida (Mitrovicë), Kuq e Zinjët e Jakovës (Gjakovë), Skifterat (Gjilan), Tifozat Kuq e Zi ( të cilët njëherit janë edhe përfaqësues të shumë grupeve nga trojet shqiptare). Gjithashtu duhet cekur se edhe pse munguan fizikisht (për shkaqe teknike) grupet si: Arpagjikt (Prizren), Fikshat (Kaçanik) dhe Shqiponjat (Pejë) konfirmuan se janë dhe do ta respektojnë çdo vendim që do të del nga mbledhja në fjalë.

Vlen të theksohet se për të gjitha pikat e diskutuara u gjend gjuha e përbashkët dhe vendimet te cilat dolen nga ky takim jane:

1.Të gjitha grupet e tifozeve do te vendosen ne nje tribune te vetme.
    2.U caktuan udheheqesit e tribunës
    3.Këngët të cilat do të këndohen
    4.Vendosja e nje transparenti i cili do ti perfaqesoj te gjithe, (do të jetë pa llogo vetem mbishkrimi O sa mire me qene Shqiptar).
    5.Rekuizitat duhet te jene patjeter me ngjyrat kuq e zi ndersa mund te kete mbishkrime identifikuese te grupeve.
    6.Per nder te Besnik Hasit te organizohet nje koreografi.

Vleresojme se takimi ka qene mjaft i suksesshëm dhe njëherit janë marr vendime mjaft te rendesishme, qe shpresojme se do te na qojne drejt nje paraqitje te papare deri me tani te tifozeve shqiptare ne ndeshjet e kombetares.

Shfrytezojme rastin qe ti falenderojme dhe ti pershendesim te gjitha grupet te cilat nuk paten mundesi te jene prezent por na dhan perkrahjen maksimale rreth vendimeve.

Tifozat Shqiptar.

” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Foto nga ndeshja Shkendija - Sileks
    BALLISTET - Tetove

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Nga kjo loje mund te shifni edhe nje video KETU

I Keqi Maska e smajo83
    Anëtarësuar
    05-12-2006
    Vendndodhja
    TETOVE
    Postime
    19
    Shaum foto te mira Edhe Organizimin qe e paskan bo Kryesia E Ballistava hallall u qoft

Faqja 11 prej 64 FillimFillim ... 9101112132161 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. 2 muaj para zgjedhjeve
    Nga Alienated në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 18-02-2009, 07:16
  2. Tetovë - Edicioni i XII i Festivalit Ndërkombëtar të Poezisë
    Nga Fiori në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-11-2008, 22:03
  3. Masakra e Monopolit 1944 - Tetovë
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 14:21
  4. Nuse shqiptare në Tetovë, për 500 euro
    Nga ArberXYZ në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 13:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •