si be ske ngjau per QATON aj osht legjend e SHKENDIS...Postuar më parë nga strong_07
si be ske ngjau per QATON aj osht legjend e SHKENDIS...Postuar më parë nga strong_07
Bufii
Postuar më parë nga Balli
Po tej be bish ne kundershtim me mednimet tua tej e mbash vitin fshefet se pele sa i perlim ije
Edhe shaum mbas ije be djal edhe ma heret te thash te ka shkel koha
Sa i perket z.Rasimit ne fillim sa e mur Shkendin ja Urruam dhe na u bo qejfi po per nje jave aj e tregoj se per cka e mer Shkendin me kryesin qe e bonte dhe me lojtaret qe i perzu legenden dhe portierin ma te mire shqiptar ARMEND ELEZIN dhe po shihet ajo perderisa edhe ti e shajsh me siguri ne fillim ke qen shum i afert me ate dhe ke pas interes ku edhe ka bo ateheres ndoshta te ka larguar dhe tash nuk bon
A sa i perket shkatrimit eshte tu e shkatru se asnje njeri qe e ka meritu te jet ne Shkendi dhe qe e dun Shkendin ma shum se ne nuk jan aty
Po edhe niher te ta them se me Vullnet Dauti ene do qer xhi i ka pas prej fillim aj kurni send sen arrije harroje kete
A tej shtej percaktou niher e pergjithmon se xhi dush xhi lipish ose xhi kerkojsh se sen i bish per fije ku ije
Ndryshuar për herë të fundit nga smajo83 : 20-08-2007 më 18:54
Postuar më parë nga smajo83
Pse be , me cellet njerez mbrejti Shkendija deni sukses ? A me minxhen tond a ?
Postuar më parë nga Ballisti_Tetove
Po suksesin ma te madhe e mbrojti me mejnxhen tem
Ene ktau e msheli me taj se nuk te isha drejtau taj ok
Mejnxha jot xhi e shejti finalen, caj mejnxha jot xhi i shejti lojtaret pfffffffffffPostuar më parë nga smajo83
Duni te kthehet mehmeti ene abdyladi kasami ama ce ska
Pi ka i kije keto informata te gabueshme ktu e nderpresPostuar më parë nga Ballisti_Tetove
A nese eshte ne pyetje qe don ta mare Muhameti se keshtu e ka emrin e merr pa problem ok nuk i dish do pune per ate merru me keto filma xhi i kije
A per finale e dim se kush ka marr pare per punen xhi e ka bo
Sen e mare se nuk va jep deshtakve Hazbi Lika klubin e gjene Abdyladi Kasamit cka nuk vjen ne pyetje...Postuar më parë nga smajo83
Tregoj Skender Jonuzi cka ka ndodh ne finale edhe ne TV edhe ne takimin me tifozet.
Postuar më parë nga thekthi
o gjalo po taj paske cu dashnaj ke kjo tema be shoc![]()
hajt tu kisha lut shprehi ndjenjat ne temat qera nauk ktau se det kpus me dru![]()
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Postuar më parë nga Balli
o taj mashkell kur ka ardh puna per ta zajeb shkendijen une kit i kom shajt me rend , me memet me samet me kit , ene kush de jese caj bir none xhi di boje dom shkendijes une prap da e shaj
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Postuar më parë nga Ballisti_Tetove
Per fund tet kallzoj une taj se tej nuk ije kendi pari
KLUBI MBAJ CILLIN EMER UDHEHIQET ?
Kur ka qen kjo emision me Skender Jonuzin qe e paske pa dhe cka ka tregu ala ije i rri me mende ndoshta me vjet ke hec amen nuk dish kurxho i mejr ije per muhabet
Krijoni Kontakt