Close
Faqja 8 prej 64 FillimFillim ... 6789101858 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 632
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Te dielen Xhiroja e radhes Shkendija vs Sileks , shpresojme ne rezultat pozitiv.
    Sui generis

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga Balli
    Ju djelmoshat e Renoves, a e njifni mejr Qenanin....

Balli tej pejte kush e njeh Qenanin une e njoh pse per xhi te intereson tej,a dush tju bohet deni sponzor per xhi e ke fjalen.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    po pse ta boje perinat te Shkendijes, inati nanen atij, Shkendija hazer e kishte ekipen, en pse renova para 2006 a regjistrou si klubi, ama paramendo 2006 ta kishte mar ki shkendijen, atehere kur i kishim, Agronin, Despon, Billin, Pollozhanin, Ismailin, Vullnetin, Cakin, paramendo ti mirte ene nja 2 shpica te mejr, 2 mesfushora, xhi de kishim bo ne, kallxoni.... Eh cather de de kishim mendou te Lujm ne Lige te shampionave, Renova per cdo respekt ekipen e ka ama i mungon zemra asaj, tifozet nuk i ka aq ne numer sa i ka shkendija.

Ateher kur asht desht ta mare ka kan kryesi qeter,po e ceka ene ma lart se ene une te kisha pare shaaam si ai,ksha do veprojsha da kishim klubin tem xhi nuk do munde asnja tem perzihet i shtejn hundet kushdo koft,po fundi fundit mejr asht kur i kina ene kto 2 ekip po pak ma nalt te rejn ala ma mejr do ishee.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

I Keqi Maska e smajo83
    Anëtarësuar
    05-12-2006
    Vendndodhja
    TETOVE
    Postime
    19
    Skije faj, cashtou osht, njersa e lom klubin te na udheheqin gomarzit si Memeti, Rici en Sameti cashtou bohet.... ueh Qenan e lock....ta kish mar Shkendijen me vaket ja kishim lujt nanen shtej.....

Me sa e shoh paskan ndryshu punet me siguri ky z.Rasimi tash nuk te konvenon se ti paska ndal paret se niher ishe i mejr e perkrahshe kete se ka pare ky me vjen keq per ty qe pakes si vone ta mtek se niher i kishin fajet BALLISTAT e tash e ben ket fajtor mjerim per ty se se te shkel koha e von zgjohesh prej gjumit te pershendes te bohet mejr edhe per ket zotriun deri sa ka njerez te prapambetur se ta bjere me muhabet Bercellonen te luje ne Tetove

Respekte Majli

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    86

.....

Citim Postuar më parë nga smajo83
    Me sa e shoh paskan ndryshu punet me siguri ky z.Rasimi tash nuk te konvenon se ti paska ndal paret se niher ishe i mejr e perkrahshe kete se ka pare ky me vjen keq per ty qe pakes si vone ta mtek se niher i kishin fajet BALLISTAT e tash e ben ket fajtor mjerim per ty se se te shkel koha e von zgjohesh prej gjumit te pershendes te bohet mejr edhe per ket zotriun deri sa ka njerez te prapambetur se ta bjere me muhabet Bercellonen te luje ne Tetove

Respekte Majli

Sametin e kom perkrah vetem se u ofru ti ndihmoje shkendijes edhe e kom mbrojt se ju atij ju lishout si asnjonit kryetar ma para, respekti juj ishte 0 ndaj nji njeri xhi donte te ndihmoje, ne e kina ekipen prapa te dobet, ama fakt oshte Sameti e mbrojti pi shkatrimit ket vjet, ndoshta njer vitin tjeter klubi si e si do shkatrohet, sk financa.... A sa per paret xhi thujsh tej mi ka ndal, une pi juve dalloj shoum, mu me pare as sen me blijsh, as gojen sen ma mshelish.....

Ujtin mundihem sa ma drit ta coj ka sni one mo thkije....

Respekte
    Ballistët Tetovë

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Citim Postuar më parë nga valius
    ej po qenani ka desht ta mare shkendien ama ka desht emrin tja hupe pi ne shkendi ta boje renove ama nuk kan pranau en ma majr xhi nuk kan pranau...plus ka pat en 1 opcion shkendia-renova prap en ket se ka pranau en shtahi ka bo ekipen e vet en xhi don blin ken don e blin en ska xhi i vajn inati dikujt,po ishalla mbrajn ma shaum se vitin xhi kaloj tdale barem ne evrope se ekipen e ka shaum tmajr....
    aaaaaaaaaaaaa per tja ndrau emrin oshte pakes problem , secalli xhi e ka mar ka ni shtojc ja ka shtau mbas ama kit emrin komplet sja ka ndrau askushi ene ska shonca te ja ndroje
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Sametin e kom perkrah vetem se u ofru ti ndihmoje shkendijes edhe e kom mbrojt se ju atij ju lishout si asnjonit kryetar ma para, respekti juj ishte 0 ndaj nji njeri xhi donte te ndihmoje, ne e kina ekipen prapa te dobet, ama fakt oshte Sameti e mbrojti pi shkatrimit ket vjet, ndoshta njer vitin tjeter klubi si e si do shkatrohet, sk financa.... A sa per paret xhi thujsh tej mi ka ndal, une pi juve dalloj shoum, mu me pare as sen me blijsh, as gojen sen ma mshelish.....

Respekte

ho be Balli xhi u bo shtai a bon z.Rasimi a nuk bon per taj ????
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464

Respekte

Tej kanke pi atine me dy ftyra , ska buk pi tije . ncnc
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    86

....

Citim Postuar më parë nga KUSi
    ho be Balli xhi u bo shtai a bon z.Rasimi a nuk bon per taj ????

Aj ska bo per mu pi sefte, ama me vejnte inat se ju shoum e shajshit Sametin, nese se ke shajt memetin me vaket ket ske pas xhi e shan Sametin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Balli : 20-08-2007 më 14:42
    Ballistët Tetovë

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    86

Skaom pas asnjiher dy ftyra

Citim Postuar më parë nga RaPSouL
    Tej kanke pi atine me dy ftyra , ska buk pi tije . ncnc

Skaom pas asnjiher dy ftyra, ene perher kom dasht te mbajm ballanc, sa e shajsh njonin cac ene qetrin. Nauk njonit te ja marish ne goje qetrin ta shajsh, si xhi kan bo disa...
    Ballistët Tetovë

Faqja 8 prej 64 FillimFillim ... 6789101858 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. 2 muaj para zgjedhjeve
    Nga Alienated në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 18-02-2009, 07:16
  2. Tetovë - Edicioni i XII i Festivalit Ndërkombëtar të Poezisë
    Nga Fiori në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-11-2008, 22:03
  3. Masakra e Monopolit 1944 - Tetovë
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 14:21
  4. Nuse shqiptare në Tetovë, për 500 euro
    Nga ArberXYZ në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 13:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •