Te dielen Xhiroja e radhes Shkendija vs Sileks , shpresojme ne rezultat pozitiv.
Te dielen Xhiroja e radhes Shkendija vs Sileks , shpresojme ne rezultat pozitiv.
Sui generis
Postuar më parë nga Balli
Balli tej pejte kush e njeh Qenanin une e njoh pse per xhi te intereson tej,a dush tju bohet deni sponzor per xhi e ke fjalen.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Ateher kur asht desht ta mare ka kan kryesi qeter,po e ceka ene ma lart se ene une te kisha pare shaaam si ai,ksha do veprojsha da kishim klubin tem xhi nuk do munde asnja tem perzihet i shtejn hundet kushdo koft,po fundi fundit mejr asht kur i kina ene kto 2 ekip po pak ma nalt te rejn ala ma mejr do ishee.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Me sa e shoh paskan ndryshu punet me siguri ky z.Rasimi tash nuk te konvenon se ti paska ndal paret se niher ishe i mejr e perkrahshe kete se ka pare ky me vjen keq per ty qe pakes si vone ta mtek se niher i kishin fajet BALLISTAT e tash e ben ket fajtor mjerim per ty se se te shkel koha e von zgjohesh prej gjumit te pershendes te bohet mejr edhe per ket zotriun deri sa ka njerez te prapambetur se ta bjere me muhabet Bercellonen te luje ne Tetove
Respekte Majli
Postuar më parë nga smajo83
Sametin e kom perkrah vetem se u ofru ti ndihmoje shkendijes edhe e kom mbrojt se ju atij ju lishout si asnjonit kryetar ma para, respekti juj ishte 0 ndaj nji njeri xhi donte te ndihmoje, ne e kina ekipen prapa te dobet, ama fakt oshte Sameti e mbrojti pi shkatrimit ket vjet, ndoshta njer vitin tjeter klubi si e si do shkatrohet, sk financa.... A sa per paret xhi thujsh tej mi ka ndal, une pi juve dalloj shoum, mu me pare as sen me blijsh, as gojen sen ma mshelish.....
Ujtin mundihem sa ma drit ta coj ka sni one mo thkije....
Respekte
Ballistët Tetovë
aaaaaaaaaaaaa per tja ndrau emrin oshte pakes problem , secalli xhi e ka mar ka ni shtojc ja ka shtau mbas ama kit emrin komplet sja ka ndrau askushi ene ska shonca te ja ndrojePostuar më parë nga valius
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
ho be Balli xhi u bo shtai a bon z.Rasimi a nuk bon per taj ????
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Tej kanke pi atine me dy ftyra , ska buk pi tije . ncnc![]()
Sui generis
Postuar më parë nga KUSi
Aj ska bo per mu pi sefte, ama me vejnte inat se ju shoum e shajshit Sametin, nese se ke shajt memetin me vaket ket ske pas xhi e shan Sametin.
Ndryshuar për herë të fundit nga Balli : 20-08-2007 më 14:42
Ballistët Tetovë
Postuar më parë nga RaPSouL
Skaom pas asnjiher dy ftyra, ene perher kom dasht te mbajm ballanc, sa e shajsh njonin cac ene qetrin. Nauk njonit te ja marish ne goje qetrin ta shajsh, si xhi kan bo disa...
Ballistët Tetovë
Krijoni Kontakt