Close
Faqja 4 prej 64 FillimFillim ... 234561454 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 632
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464

JA KUSH JANE BALLISTETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTT
    Sui generis

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Ballistet e vjeter ritkhehen ne skene

Ne, themeluesit e grupit të tifozëve “Ballistët” me indinjatë të madhe lexuam vendimin e “Ballistëve” për bojkotimin e ndeshjeve kampionale të K.F.”Shkëndija”. “Ballistët” e dëshpëruar nga kryesia e re, marrin një iniciativë sa të dëmshme për K.F. Shkëndija aq edhe të pakuptimtë. Jemi të vetëdijshëm për pozitën e palakmueshme që gjendet Shkëndija sa i përket fondit të lojtarëve, mirëpo të akuzosh kryesinë e re për këtë situatë është e pakuptimtë dhe në vete bart mesazhe të fshehta. K.F. Shkëndija filloi të shkatërrohet dy vite më parë, kur filloi shitja e lojtarëve më cilësorë për shkaqe përfitimesh materiale të disa individëve brenda dhe jashtë kryesisë së K.F. Shkëndija’79. Futbollistët që ju përmendni, u shitën në periudhën e kaluar dhe jo tash, dhe nuk ka kryesi që do të mund t’i kthejë këto lojtarë nga K.F. Renova apo K.F. Makedonia në K.F. Shkëndija pasi qëllimi i këtyre dy klubeve ka qenë dobësimi i K.F. Shkëndija. Bashkëpunimi kriminal i K.F. Shkëndija (kryesia) me K.F. Makedonia i kushtoi shtrenjtë klubit tonë, humbja e kupës dhe humbja e disa lojtarëve cilësorë ishte rezultat i këtij bashkëpunimi. Dhe në fund të kësaj u shitën të gjithë lojtarët e ekipit të parë, u la klubi me borxhe dhe detyrime të mëdha ndaj lojtarëve të pakët që mbetën. Ne pritnim se do të reagoni siç do të kishte reaguar çdo grup tifozësh, kur sheh se si shkatërrohet klubi i tij i dashur, mirëpo ju nuk nxorët zë, si duket edhe disa nga ju keni përfituar nga kjo situatë. Dhe sot kur një grup entuziastësh tenton të ndihmojë sadopak që klubi mos të shkatërrohet krejtësisht ju thirrni në bojkot. Jeni vonuar zotërinj dhe e keni gabim. Nuk e dimë se si do ta udhëheq klubin kjo kryesi, mirëpo e dimë se ato ju përveshën punës në kushte të jashtëzakonshme dhe meritojnë një shans, meritojnë aminin tonë më të fortë se kurrë, pasi rrallë ndonjë kryesi e ka dëmtuar kaq rëndë Shkëndijën si kjo e përparmja. Duke i dëshiruar sukses K.F. Shkëndija ’79 e ftojmë publikun e mirëfilltë që në numër sa më të madh të vijnë dhe të anojnë ashtu si i ka hije K.F. Shkëndija.

Nga themeluesit e grupit të tifozëve “Ballistët”

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    VËREJTJE

Pas shume ankesave në privat në lidhje me ecurinë e kësaj teme, ku tema ka kaluar në politikë, sharrje e ofendime, tema u pastrua dhe tani këtu do të flitet vetëm për fubtoll. Nëse dikush dëshiron politikë ka me qindra tema tjera të forumit ku mund t'i qaj dertet e hallet me anëtarët tjerë. Sporti nuk ka të bëj me politikën!

...

Debate te mira!
    My silence doesn't mean I am gone!

NoboDy Maska e besar_atb
    Anëtarësuar
    22-04-2007
    Vendndodhja
    T3TovA
    Postime
    281
    Citim Postuar më parë nga Ballisti_Tetove
    Ballistet e vjeter ritkhehen ne skene

Ne, themeluesit e grupit të tifozëve “Ballistët” me indinjatë të madhe lexuam vendimin e “Ballistëve” për bojkotimin e ndeshjeve kampionale të K.F.”Shkëndija”. “Ballistët” e dëshpëruar nga kryesia e re, marrin një iniciativë sa të dëmshme për K.F. Shkëndija aq edhe të pakuptimtë. Jemi të vetëdijshëm për pozitën e palakmueshme që gjendet Shkëndija sa i përket fondit të lojtarëve, mirëpo të akuzosh kryesinë e re për këtë situatë është e pakuptimtë dhe në vete bart mesazhe të fshehta. K.F. Shkëndija filloi të shkatërrohet dy vite më parë, kur filloi shitja e lojtarëve më cilësorë për shkaqe përfitimesh materiale të disa individëve brenda dhe jashtë kryesisë së K.F. Shkëndija’79. Futbollistët që ju përmendni, u shitën në periudhën e kaluar dhe jo tash, dhe nuk ka kryesi që do të mund t’i kthejë këto lojtarë nga K.F. Renova apo K.F. Makedonia në K.F. Shkëndija pasi qëllimi i këtyre dy klubeve ka qenë dobësimi i K.F. Shkëndija. Bashkëpunimi kriminal i K.F. Shkëndija (kryesia) me K.F. Makedonia i kushtoi shtrenjtë klubit tonë, humbja e kupës dhe humbja e disa lojtarëve cilësorë ishte rezultat i këtij bashkëpunimi. Dhe në fund të kësaj u shitën të gjithë lojtarët e ekipit të parë, u la klubi me borxhe dhe detyrime të mëdha ndaj lojtarëve të pakët që mbetën. Ne pritnim se do të reagoni siç do të kishte reaguar çdo grup tifozësh, kur sheh se si shkatërrohet klubi i tij i dashur, mirëpo ju nuk nxorët zë, si duket edhe disa nga ju keni përfituar nga kjo situatë. Dhe sot kur një grup entuziastësh tenton të ndihmojë sadopak që klubi mos të shkatërrohet krejtësisht ju thirrni në bojkot. Jeni vonuar zotërinj dhe e keni gabim. Nuk e dimë se si do ta udhëheq klubin kjo kryesi, mirëpo e dimë se ato ju përveshën punës në kushte të jashtëzakonshme dhe meritojnë një shans, meritojnë aminin tonë më të fortë se kurrë, pasi rrallë ndonjë kryesi e ka dëmtuar kaq rëndë Shkëndijën si kjo e përparmja. Duke i dëshiruar sukses K.F. Shkëndija ’79 e ftojmë publikun e mirëfilltë që në numër sa më të madh të vijnë dhe të anojnë ashtu si i ka hije K.F. Shkëndija.

Nga themeluesit e grupit të tifozëve “Ballistët”
    Kete e lexova sot edhe ne Gazete..mirepo kam dichka te paqarte shoki...Nga themeluesit e grupit të tifozëve “Ballistët”..kete se kuptoj..kush jane keta persona qe mendojne se jane Themeluesit e e grupit te tifozeve Ballistet...me sa e dij une Ballistet ekzistojne qe moti dhe sdi se ka pasur deri tash ndonje person ose grup njerezish qe kane thene se na jemi themeluesit..kete e degjoj per here te pare dhe po ka mundesi ma shpjego pak..

Respekt!

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga besar_atb
    Kete e lexova sot edhe ne Gazete..mirepo kam dichka te paqarte shoki...Nga themeluesit e grupit të tifozëve “Ballistët”..kete se kuptoj..kush jane keta persona qe mendojne se jane Themeluesit e e grupit te tifozeve Ballistet...me sa e dij une Ballistet ekzistojne qe moti dhe sdi se ka pasur deri tash ndonje person ose grup njerezish qe kane thene se na jemi themeluesit..kete e degjoj per here te pare dhe po ka mundesi ma shpjego pak..

Respekt!
    Sedi as une kush jan..e maret prej gazetes eshte edhe kjo

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Sa e shoh une kto vetem dojkan emer te bojn e jo se jan themeluesit e tifozeve nuk ka lidhje themelimi ketu,se me shku ne ate ane te thuhet se une e kam themelu apo ti do te ket percarje ne mes,me mire do te ishte mos hudhin ne gazeta tituj qe nuk duhet hidhen.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

NoboDy Maska e besar_atb
    Anëtarësuar
    22-04-2007
    Vendndodhja
    T3TovA
    Postime
    281
    sdi se kuptoj kete themeluesit cka don te thote po sidoqoft Ballistet jane shume dhe nuk mund te thote asnje person se une jam themelues..

I Keqi Maska e smajo83
    Anëtarësuar
    05-12-2006
    Vendndodhja
    TETOVE
    Postime
    19
    Kryetari Samet Rasimi kishte thon Citoj: I LUS TE GJITH BALLISTET TE KTHEHEN NE TRIBUNEN E VET

Mora te lutish se ne jemi instituci haj SE KIT PIKAT E BALLISTEVE TET TDALIN

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    86

Cudi....

Citim Postuar më parë nga smajo83
    Kryetari Samet Rasimi kishte thon Citoj: I LUS TE GJITH BALLISTET TE KTHEHEN NE TRIBUNEN E VET

Mora te lutish se ne jemi instituci haj SE KIT PIKAT E BALLISTEVE TET TDALIN

Bohetchi se ka pas per ju...mos e fug mbaj viti grupen....ce paskan dal ene ni grup tjeter Ballistet....
    Ballistët Tetovë

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Po pa Ballistet Ska Shkendi ooo
    Sui generis

Faqja 4 prej 64 FillimFillim ... 234561454 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. 2 muaj para zgjedhjeve
    Nga Alienated në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 18-02-2009, 07:16
  2. Tetovë - Edicioni i XII i Festivalit Ndërkombëtar të Poezisë
    Nga Fiori në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-11-2008, 22:03
  3. Masakra e Monopolit 1944 - Tetovë
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 14:21
  4. Nuse shqiptare në Tetovë, për 500 euro
    Nga ArberXYZ në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 13:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •