SHKËNDIJA "SHKELI" RABOTNIÇKIN
hkëndija e Tetovës me rezultatin 3:0 "shkatëroi" Rabotniçkin në ndeshjen e fundit të javës së tretë të Ligës së Parë të Maqedonisë në futboll. "Kuq e zinjtë" pasditën e të dielës zhvilluan një nga ndeshjet më të mira në historinë e tyre, pasi përveç fitores bindëse, nëse bazohemi në ngjarjet që ndodhën në teren, atëherë ndoshta fitorja e tetovarëve do të duhej të ishte me 7,8 gola diferencë. Pas sulmeve fillestare, Ersen Sali në minutën e 8-të solli epërsi për "kuq e zinjtë". Në vazhdim rastet e Shkëndijës rradhiteshin si në shiritin filmik, mirëpo pjesa e parë u mbyll me epërsi minimale të vendasve. Në start të pjesës së dytë pas assistit të Sali-t, Muhamed Huseini shënoi për 2:0. Dy minuta më vonë krosim i saktë i Nebi Mustafit, ndërsa debutuesi në fanellën e Shkëndijës, Andre Lomami shënoi për 3:0, që në fund u tregua të jetë rezultati përfundimtar i takimit. Kjo ishte fitorja e parë e Shkëndijës në kampionatin e sivjetëm, me të cilën tani arrin në kuotën e 4 pikëve, duke mbajtur pozitën e pestë në renditje.
Vlen te ceket se përballja Shkëndija-Rabotniçki u zhvillua pa praninë e publikut për shkak se tetovarët janë të dënuar nga FFM-ja, mirëpo tifozët më të flaktë të "kuq e zinjëve" mundën të ndjekin ndeshjen drejtëpërsëdrejti nga jashtë stadiumit ku ishte siguruar një telivizor në të cilin transmetohej "live" përballja.
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Se meritojn perkrahjen e ballistave kjo Shkendi theme realitetin,i shoh ne fush te gjelbert shkojn si pula pa krye ku ne anen e tyre ka 10 mij shikues perkrahes te tyre.
Turp per skuadren.
Ballista hallall ju koft.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Ballistet meritojne komplimentet me te medha, Shkendija ende eshte larg koheve te lavdishme
Forca Ballistet e Tetoves![]()
Kan kon pisat, jon pisat ene de jen pisat
Oshte denise pak si ndrajshe ama ho xhi ti bojm cekjo na ka nodh hahahaha
Forca gjem
![]()
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Shkëndija gunjëzoi Vardarin në Shkup – VIDEO
http://www.shqipmedia.com/2010/09/sh...arin-ne-shkup/
Nuk bon te folim para kohe ... Shkendija jo se nuk eshte larg koheve te lavdishme por mund te themi se kjo eshte koha e lavdishme e SHkendise ... e kuptoj revoltin xhi e ke pas mbas lojes me Teteksin ama npergjithsi e kimi ni te keqe se nuk i analizojme xhojat si xhi duhet nejse shtai duhet te cellojm vec para ene duhet ti japim perkrahje Shkendise ne cdo loje dhe ne cdo moment te veshtire
FORCA SHKENDIJA & BALLISTET
Shkendija ... Semundje e pasherueshme !!
Bashkohet trekëndëshi shqiptar
Kohëve të fundit Kombëtarja shqiptare ndiqet nga një numër i madh tifozësh, të cilët udhëtojnë nga të gjitha trojet shqiptare. Mbi të gjitha, pas rezultateve të njëpasnjëshme pozitive, numri i tifozëve kosovarë dhe atyre nga Maqedonia që udhëtojnë drejt Tiranës për t’i përcjellë “kuqezinjtë” është shumëfishuar. Kështu do të ndodhë edhe në ndeshjen kualifikuese për Euro 2012 kundër Bosnje e Hercegovinës, e cila do të zhvillohet të premten mbrëma në stadiumin “Qemal Stafa”. Për mijëra tifozë, destinacioni i vetëm nesër mbrëma do të jetë Tirana. ‘Plisat’, ‘Forca’ dhe ‘Kuqezinjtë e Jakovës’ do të shkojnë në Shqipëri të organizuar dhe me numrin më të madh të tifozëve, por Kombëtaren do ta mbështesin edhe grupet tjera të tifozëve nga Kosova: ‘Torcida’, ‘Intelektualët’, ‘Skifterat’, ‘Fikshat’, ‘Arpaxhikat’, ‘Xhebrailat’ etj. Tifozëve kosovarë do t’u bashkohen edhe ata grupet e tifozëve nga Maqedonia, ‘Shvercerat Shkup‘ dhe ‘Ballistët’
Për dallim nga këto grupe, që do të bashkohen në stadium, tre grupet e tifozëve, ‘Plisat’ nga Kosova, ’Shvercerat’ nga Shkupi dhe ‘Fanatics’ nga Tirana do të bëjnë tifo bashkë .
Këto tre grupe qysh një muaj më herët kanë filluar përgatitjet për ndeshjen Shqipëria-Bosnjë e Hercegovinë. “Ne, tri kryesit e grupeve i kemi siguruar biletat. Për herë të parë do të bëhemi bashkë në tribunën e parë tifozët nga tri kryeqytetet shqiptare: Prishtina, Shkupi e Tirana”, pohoi kryetari i ‘Plisave’, Albert Kastrati dhe ai i ‘Shvercerave’, Omer Bunjaku, të cilët besojnë se bashku do të krijojnë një atmosferë shumë të mirë.
http://kohaere.eu/index.php/sport/8017.html
HISTORI E KESAJ TOKE
LARRE ME GJAKUN E SHOKEVE
Spaska asnje lajm per ndryshimin ne kreun e tabeles. Tani Shkendija esht ne vend te pare.
Shqiperi eshte edhe Cameria
Krijoni Kontakt