Close
Faqja 60 prej 64 FillimFillim ... 10505859606162 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 591 deri 600 prej 632
    i rregjistruar Maska e LaCosTa
    Anëtarësuar
    15-02-2007
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    249
    Citim Postuar më parë nga Cimo Lexo Postimin
    Kemi skemi, Renoven do e tundim ......
    Per ta mund nuk besoj po nese vu leshon ateher majr bohet ;
    Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    SHKËNDIJA "SHKELI" RABOTNIÇKIN

hkëndija e Tetovës me rezultatin 3:0 "shkatëroi" Rabotniçkin në ndeshjen e fundit të javës së tretë të Ligës së Parë të Maqedonisë në futboll. "Kuq e zinjtë" pasditën e të dielës zhvilluan një nga ndeshjet më të mira në historinë e tyre, pasi përveç fitores bindëse, nëse bazohemi në ngjarjet që ndodhën në teren, atëherë ndoshta fitorja e tetovarëve do të duhej të ishte me 7,8 gola diferencë. Pas sulmeve fillestare, Ersen Sali në minutën e 8-të solli epërsi për "kuq e zinjtë". Në vazhdim rastet e Shkëndijës rradhiteshin si në shiritin filmik, mirëpo pjesa e parë u mbyll me epërsi minimale të vendasve. Në start të pjesës së dytë pas assistit të Sali-t, Muhamed Huseini shënoi për 2:0. Dy minuta më vonë krosim i saktë i Nebi Mustafit, ndërsa debutuesi në fanellën e Shkëndijës, Andre Lomami shënoi për 3:0, që në fund u tregua të jetë rezultati përfundimtar i takimit. Kjo ishte fitorja e parë e Shkëndijës në kampionatin e sivjetëm, me të cilën tani arrin në kuotën e 4 pikëve, duke mbajtur pozitën e pestë në renditje.
    Vlen te ceket se përballja Shkëndija-Rabotniçki u zhvillua pa praninë e publikut për shkak se tetovarët janë të dënuar nga FFM-ja, mirëpo tifozët më të flaktë të "kuq e zinjëve" mundën të ndjekin ndeshjen drejtëpërsëdrejti nga jashtë stadiumit ku ishte siguruar një telivizor në të cilin transmetohej "live" përballja.
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Se meritojn perkrahjen e ballistave kjo Shkendi theme realitetin,i shoh ne fush te gjelbert shkojn si pula pa krye ku ne anen e tyre ka 10 mij shikues perkrahes te tyre.

Turp per skuadren.

Ballista hallall ju koft.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Se meritojn perkrahjen e ballistave kjo Shkendi theme realitetin,i shoh ne fush te gjelbert shkojn si pula pa krye ku ne anen e tyre ka 10 mij shikues perkrahes te tyre.

Turp per skuadren.

Shume e vertete ,s'i pula .Lojtare pa shije fudbolli . Ne anen tjeter 100, sllavo maqedon simpatizues per ekipet e shkijeve 10 shqipetare per ekipin shqipetare ende frigohen ne stadium, pa vullnet fudbolli.

i/e regjistruar Maska e indikativ
    Anëtarësuar
    08-12-2009
    Postime
    18
    Ballistet meritojne komplimentet me te medha, Shkendija ende eshte larg koheve te lavdishme

Forca Ballistet e Tetoves

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Kan kon pisat, jon pisat ene de jen pisat
    Oshte denise pak si ndrajshe ama ho xhi ti bojm cekjo na ka nodh hahahaha

Forca gjem

” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Shkëndija gunjëzoi Vardarin në Shkup – VIDEO

http://www.shqipmedia.com/2010/09/sh...arin-ne-shkup/

One for all , all for one Maska e Tetova's boy
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Tetova
    Postime
    84
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Se meritojn perkrahjen e ballistave kjo Shkendi theme realitetin,i shoh ne fush A gjelbert shkojn si pula pa krye ku ne anen e tyre ka 10 mij shikues perkrahes te tyre.

Turp per skuadren.

Nuk bon te folim para kohe ... Shkendija jo se nuk eshte larg koheve te lavdishme por mund te themi se kjo eshte koha e lavdishme e SHkendise ... e kuptoj revoltin xhi e ke pas mbas lojes me Teteksin ama npergjithsi e kimi ni te keqe se nuk i analizojme xhojat si xhi duhet nejse shtai duhet te cellojm vec para ene duhet ti japim perkrahje Shkendise ne cdo loje dhe ne cdo moment te veshtire

FORCA SHKENDIJA & BALLISTET
    Shkendija ... Semundje e pasherueshme !!

i/e regjistruar Maska e Faik
    Anëtarësuar
    27-03-2003
    Vendndodhja
    Australi
    Postime
    690
    Bashkohet trekëndëshi shqiptar
    Kohëve të fundit Kombëtarja shqiptare ndiqet nga një numër i madh tifozësh, të cilët udhëtojnë nga të gjitha trojet shqiptare. Mbi të gjitha, pas rezultateve të njëpasnjëshme pozitive, numri i tifozëve kosovarë dhe atyre nga Maqedonia që udhëtojnë drejt Tiranës për t’i përcjellë “kuqezinjtë” është shumëfishuar. Kështu do të ndodhë edhe në ndeshjen kualifikuese për Euro 2012 kundër Bosnje e Hercegovinës, e cila do të zhvillohet të premten mbrëma në stadiumin “Qemal Stafa”. Për mijëra tifozë, destinacioni i vetëm nesër mbrëma do të jetë Tirana. ‘Plisat’, ‘Forca’ dhe ‘Kuqezinjtë e Jakovës’ do të shkojnë në Shqipëri të organizuar dhe me numrin më të madh të tifozëve, por Kombëtaren do ta mbështesin edhe grupet tjera të tifozëve nga Kosova: ‘Torcida’, ‘Intelektualët’, ‘Skifterat’, ‘Fikshat’, ‘Arpaxhikat’, ‘Xhebrailat’ etj. Tifozëve kosovarë do t’u bashkohen edhe ata grupet e tifozëve nga Maqedonia, ‘Shvercerat Shkup‘ dhe ‘Ballistët’

Për dallim nga këto grupe, që do të bashkohen në stadium, tre grupet e tifozëve, ‘Plisat’ nga Kosova, ’Shvercerat’ nga Shkupi dhe ‘Fanatics’ nga Tirana do të bëjnë tifo bashkë .

Këto tre grupe qysh një muaj më herët kanë filluar përgatitjet për ndeshjen Shqipëria-Bosnjë e Hercegovinë. “Ne, tri kryesit e grupeve i kemi siguruar biletat. Për herë të parë do të bëhemi bashkë në tribunën e parë tifozët nga tri kryeqytetet shqiptare: Prishtina, Shkupi e Tirana”, pohoi kryetari i ‘Plisave’, Albert Kastrati dhe ai i ‘Shvercerave’, Omer Bunjaku, të cilët besojnë se bashku do të krijojnë një atmosferë shumë të mirë.

http://kohaere.eu/index.php/sport/8017.html
    HISTORI E KESAJ TOKE
    LARRE ME GJAKUN E SHOKEVE

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Spaska asnje lajm per ndryshimin ne kreun e tabeles. Tani Shkendija esht ne vend te pare.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Faqja 60 prej 64 FillimFillim ... 10505859606162 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. 2 muaj para zgjedhjeve
    Nga Alienated në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 18-02-2009, 07:16
  2. Tetovë - Edicioni i XII i Festivalit Ndërkombëtar të Poezisë
    Nga Fiori në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-11-2008, 22:03
  3. Masakra e Monopolit 1944 - Tetovë
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 14:21
  4. Nuse shqiptare në Tetovë, për 500 euro
    Nga ArberXYZ në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 13:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •