Close
Faqja 51 prej 64 FillimFillim ... 41495051525361 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 501 deri 510 prej 632
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-10-2008
    Postime
    41
    dhasht zoti shkendija hi ne lig te par atje ku e ka vendin se turp per gjith shqiptaret e Maqedonis,kesaj here shpresoi qe partit mo i shtin hundet ne shkendij se ran partit shkendija kupen sen e fitoi humbi finalen dhe ra nga liga,pershendetje gjith ballisteve,shpresoi edhe faqja te funksionoj e ballisteve

One for all , all for one Maska e Tetova's boy
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Tetova
    Postime
    84
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Ne tpakten luajtem ne Evrop,lojtaret dhe tifozet e Renoves u shutejten neber,ju as pi kufini nuk kini dal te boni te pakten ni loj,dmth se 30 vjet a ne ce 6 vjet luftojm per titull hahaha,o Kusi vogel ksha asht realiteti skina xhi bojm.

Hajt shnosh do boheni ju.
    Evropa per ju oshte TEARCA
    Shkendija ... Semundje e pasherueshme !!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Shpresoj tja rasimm ceksaj Slloges fort shtej

Forza Shkendi
    Sui generis

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Respektojnë ekipin e Sllogës

Kanë ngelur edhe dy ditë kur në stadiumin e qytetit në Tetovë do të zhvillohet derbi shqiptar ndërmjet Shkëndijës dhe kampionit vjeshtor Slloga Jugomagnat. Kjo ditë në Tetovë pritet të jetë festë futbolli, pasi takohen dy ekipe të cilat në radhët e saj pos lojtarëve kualitative kanë edhe tifozët e zjarrtë "Ballistët" në njërën anë, dhe në anën tjetër "Shvercerat Shkup". Ndryshe, karakteristik e ballafaqimit është se shtatë futbollist të cilët tani mbajnë fanellën "kuqezi", do të luajnë kundër ish-skuadrës së tyre, Slloga. Në mesin e tyre ka portier, mbrojtës, mesfushor dhe sulmues, që do të thotë se 75 për qind e tyre përbëjnë tani ekipin e Shkëndijës. Në portë tetovarët kanë, Dardan Miftarin, mbrojtje Haris Fakiq dhe Vebi Alievskin, në mesfushë Arben Nuhiun dhe Mumin Sallai dhe në sulm Argjend Beqirin dhe Ertan Hasan. Ndryshe, të gjithë në një zë pohojnë se respektojnë ekipin e Sllogës, por tani kur mbrojnë ngjyrat Shkëndijës, mendojnë vetëm për atë. "Secili prej nesh ka qenë pjesë e skuadrës së Sllogës dhe e dimë rëndësinë e këtij ekipi. Mirëpo, tani jemi futbollist të Shkëndijës dhe mendojmë vetëm për këtë. Të shtunën do të jetë festë futbolli, ndërsa synimi ynë është që nga ky takim të dalim fitues", thonë shtatë ish-futbollistët e Sllogës. Nga ana tjetër, ballafaqimi mes Shkëndijës dhe Sllogës do të zhvillohet të shtunën, në stadiumin e qytetit në Tetovë, me fillim në ora 13.00.

Bujar KURTAJ
    Gazeta KOHA
    Ndryshuar për herë të fundit nga KUSi : 26-02-2009 më 11:11
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga Tetova's boy Lexo Postimin
    Evropa per ju oshte TEARCA

Neber ne e majtem llafin xhi e dham se de dalim,ju ce 30 vjet xhu thani do fitojm ket,do dalim kta agje koedi ku duni te shkoni po prap fundi,ku ne ligen e dyte .

Hahaha.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e ballisti_oslo
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    oslo-norvegji
    Postime
    38
    NDOSHTA EDHE NJE GODITJE E RADHES...SUSPENDIM PER EKIPIN TONE...

Sipas faqes zyrtare te FFM-se dhe gazetes sportive maqedonase Sport pritet qe te suspendohet ekipi i Shkendijes pasi qe kane mbetur me borxhe te pashlyera ndaj ish trajnerit Zoran Smilevski kshtu qe mund te ndodh qe Shkendija te suspendohet nga FFM...me shume informata tek faqja zyrtare www.ffm.com ose www.sport.com.mk
    THE FUTURE WILL BE,WHATEVER WE MAKE IT.....

One for all , all for one Maska e Tetova's boy
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Tetova
    Postime
    84
    Citim Postuar më parë nga KUSi Lexo Postimin

Nga ana tjetër, ballafaqimi mes Shkëndijës dhe Sllogës do të zhvillohet të shtunën, në stadiumin e qytetit në Tetovë, me fillim në ora 13.00.

Une si e pash neper apele loja niste ora 14.00 ...
    Shkendija ... Semundje e pasherueshme !!

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Citim Postuar më parë nga Tetova's boy Lexo Postimin
    Une si e pash neper apele loja niste ora 14.00 ...
    Une ket artikull e mora pi gazete , shtai o gazeta rin o pllakatat njona po se po hehehehehe une per viti sahati 1 ataj de jem njeri ene per qif raj nja 1 sahat teper ne stadion

i/e regjistruar Maska e ballisti_oslo
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    oslo-norvegji
    Postime
    38
    eejjjjj o shiptar po hajde be shkrujni xhi rajni si me vdek dokushi....nuk a bo nami 0-0 hajdee kismet e fitojni javen qeter Teteksin....collo o KUSI vin be deni siret....te kurni forum nuk kishte vec te i shvercerave nja 2-3 ene ato ishin kit me shvercerat
    THE FUTURE WILL BE,WHATEVER WE MAKE IT.....

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Citim Postuar më parë nga ballisti_oslo Lexo Postimin
    eejjjjj o shiptar po hajde be shkrujni xhi rajni si me vdek dokushi....nuk a bo nami 0-0 hajdee kismet e fitojni javen qeter Teteksin....collo o KUSI vin be deni siret....te kurni forum nuk kishte vec te i shvercerave nja 2-3 ene ato ishin kit me shvercerat
    Nuk oshte puna ataj po skimi pat vaket te shkrujm se kina kon te zonet me do pun , rezultati si e dini met 0-0 mund te thuhet lirisht se ky rezultat oshte real , ballisti osllo foto te mojat une skom se skom bo at dit nese xhi deni foto pi dikujt qeter padyshim se di postoj . Kur kimi kon ne te kryesia vjeter bojshim ene foto ene video po shtai kto te rit ma te lazdraumen jon pakes ene sbojn asnise heheheheh ndeshja e radhes si e dish oshte derbi ma i madh ne Tetove ekipet dmth dihen Teteks-Shkendija ene shpresojm xhi ket her mos na koritin lojtaret e Shkendijes , ni motiv plus ne ket loj oshte ene ajo urrejtja ndaj shkijeve ene besoj se de lujn me gjith zemer ket loj .

Faqja 51 prej 64 FillimFillim ... 41495051525361 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. 2 muaj para zgjedhjeve
    Nga Alienated në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 18-02-2009, 07:16
  2. Tetovë - Edicioni i XII i Festivalit Ndërkombëtar të Poezisë
    Nga Fiori në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-11-2008, 22:03
  3. Masakra e Monopolit 1944 - Tetovë
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 14:21
  4. Nuse shqiptare në Tetovë, për 500 euro
    Nga ArberXYZ në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 13:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •