Mbaroi afati kalimtar dhe Shkendija eshte nje nder klubet me aktiv pasi ka sjellur futbollist cilesor ne rradhet e saj, nje nder to eshte Iljami Halimi ish futbollist i Shkendise dhe lojtar me pervoje dhe talent te padiskueshem
Shkendija ... Semundje e pasherueshme !!
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo në firmë. Stafi i forumit!
Hej din dukish gjitha ndryshimet ne klubin tim me te dashur, Shkendijen???
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Kto jane "otrovna kombinacia" si thujn shkijet heheehhehehheheh
Halimi para 2 sezoneve te kaluara vinte pothuajse cdo stervitje i shifte lojtaret e Shkendijes ne stadiumin e vjeter dhe qe ateher tha : nese nuk kam asnje kerkese per te luajtur jasht diku une do vi ne Shkendije dhe ja tek paska ardhur.
flm per infon tetova's boy
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Un dote doja qe dikush ta konfirmoi ardhjen e halimit pasi qe te sporti maqedon shkruan esht afer kalimit ne vardar,pra dua dikush qe ja informacione te sakta reth tranferimit
Futbollisti Halimi në Shkëndijë të Tetovës
ish-anëtari i përfaqësueses së Maqedonisë Ilami Halimi përfundimisht ka kaluar në radhët e skuadrës tetovare Shkëndija. Ai sot është paraqitur në seancën stërvitore të "kuq e zinjve" duke u dhënë fund paqartësive dhe spekulimeve rreth të ardhmes së tij.
Shkëndija e Tetovës ka përforcuar radhët e saj pas arritjes së një marrëveshje me ish-anëtarin e përfaqësueses së Maqedonisë Ilami Halimin. Mesfushori iu bashkëngjit "kuq e zinjve" në seancën e sotme stërvitore duke iu dhënë fund paqartësive dhe spekulimeve rreth të ardhmes së tij. Transferimi i Halimit, javën e fundit ishte temë kryesore e mediave në vend, të cilat përfolën se ai kishte oferta nga skuadra jashtë vendit, ndërsa destinacione të mundshme ishin edhe skuadrat shkupjane Vardari dhe Makedonia Gj.P.
"Shkaku që zgjodha Shkëndinë është se këtu kam luajtur më herët, njihem me shumicën e futbollistëve si dhe kam përshtypje të mirë për tifozët ku kam luajtur më herët. Momentalisht qëllimi ynë është liga e parë dhe sa më tepër sukses në kupën e Maqedonisë. Unë do të jem këtu deri në fund të kampionatit, 3 apo katër muaj, pastaj do ulemi sërish me kryesinë dhe do shohim. Besoj se edhe më tej do vazhdojmë bashkëpunimin", deklaroi Ilami Halimi – futbollist i Shkëndijës.
Halimi, i cili rikthehet në radhët e Shkëdijës, është regjistruar në kohë dhe do të ketë të drejtë loje që në ndeshjen e të shtunës përballë Slloga Jugomagnatit. Për momentin, ai përbën përforcimin e pestë dhe të fundit të Shkëndijës para fillimit të stinorit pranveror. "Kuq e zinjtë" ambicie kryesore kanë rikthimin në elitën e futbollit vendas.
Faton Zylbehari
ALSAT-M
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Perforcimi i vetem cilsore ne ekipen e Shkendijes, padyshim se eshte- Ilami Halimi
I deshirojm suksese Halimit gjithashtu edhe klubit tone- Shkendijes. Shpresojm me fitore t'ja filloj gjysem-sezona e dyte, edhe at kunder kryesuesit- Slloges![]()
Vazhdojmë SHQIP...
Krijoni Kontakt