Close
Faqja 41 prej 64 FillimFillim ... 31394041424351 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 401 deri 410 prej 632
    i/e regjistruar Maska e Alex731
    Anëtarësuar
    06-04-2007
    Postime
    540
    Aiii keq te kishmi hup nja 3-2 do ishte shaum mer ama duhet ne tetove me i motivau ene te bejme denisen.Kum than nese kalohet Pelisteri kalojm ne finale.
    Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo në firmë. Stafi i forumit!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    FK rezultat teper i kec eshte!
    Po ishalla i japim golla se Shkendija ne lojat e fundit ka shenu shum golla ishalla ene ksaj ja pallojm njo 4 copa aman prap problem.
    Sui generis

NoboDy Maska e besar_atb
    Anëtarësuar
    22-04-2007
    Vendndodhja
    T3TovA
    Postime
    281
    Citim Postuar më parë nga KUSi Lexo Postimin
    Me u bo ta kapercim Pelisterin bohet majr ama rezultati sna konvenon hic ishalla kimi fat ne lojen kthyse ene e fitojm ktau aaaaaaaaaaaa vec nise di se me met puna te lujm me minuta shtes sagllom de fitojm ateher
    Vec 3-1 tfitojm ktau ne kohen e rregullt ateher lujm ne shtese,perndryshe cdo goll i pranuar nga shkendija ne tetove na demton shaum...po ishalla e sosin lojen 2-0 ene shkojm.
    Plagën e nënçmon ai që nuk e din çka është dhimbja!

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Citim Postuar më parë nga besar_atb Lexo Postimin
    Vec 3-1 tfitojm ktau ne kohen e rregullt ateher lujm ne shtese,perndryshe cdo goll i pranuar nga shkendija ne tetove na demton shaum...po ishalla e sosin lojen 2-0 ene shkojm.
    Me ardh puna njer ataj e kisha llafin xhi te luhet ne kohen shtes ateher sagllom shkojm ma nalt se perkrahjen e publikes e ka kshau xhi oshte ni motiv plus per lojtaret.
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Pelisteru me duket se a terjhek prej liges se 1 ( do te bojkotoje edhe kupen ) keshtu qe Shkendija direkt ne gjysemfinale te kupes.

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    Citim Postuar më parë nga Cimo Lexo Postimin
    Pelisteru me duket se a terjhek prej liges se 1 ( do te bojkotoje edhe kupen ) keshtu qe Shkendija direkt ne gjysemfinale te kupes.
    Po edhe une degjova ne Tv per kete lajm, mendoj qe edhe neve do na gezoj faty dhe do kalojm me tej.
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

i/e regjistruar Maska e panteri
    Anëtarësuar
    04-01-2006
    Postime
    196
    Beqiri shënoi nga 20 metra

Slloga-Shkendija 1:4

Skuadra e Shkëndijës ka fituar miqësoren kundër Sllogës me rezultat 1-4, në ndeshjen që është zhvilluar të martën pasdite në stadiumin e Çairit. Në pjesën e parë të takimit është shënuar vetëm një gol, por i cili thuajse ka qenë edhe më i bukuri në ndeshje. Në fakt, sulmuesi me përvojë në radhët e tetovarëve, Argjend Beqiri pasi lirohet nga një kundërshtar i tij arriti të gjuaj nga një distancë prej 20 metra, duke mposhtur portierin e “pëllumbave”, Guxhufi. Me rezultatin 0-1 u mbyllën 45 minutat e para, ndërkohë në pjesën e dytë, kur të dy trajnerët bënë ndryshime në formacionet e tyre, shikuesit e paktë kanë parë edhe katër gola të tjerë, prej tyre tre në portën e vendasve dhe një në portën e Shkëndijës. Ka qenë Mensur Idrizi ai i cili ka mposhtur “gardianin” nikoqir, duke ngritur rezultatin në 0-2, ndërsa pak më vonë sulmuesi Guxhufi e zvogëloi rezultatin në 1-2. Mirëpo, kjo ishte e tëra që bënë lojtarët e Sllogës, pasi në vazhdim mysafirët tundën edhe dy herë rrjetën e vendasve. Golin e tretë e ka realizuar Mumin Sallai, ndërsa të katërtin dhe të fundit e shënoi Kleckarovski. Shkëndija të mërkurën zhvillon edhe një miqësore me Dritën e Bogovinës, kurse Slloga të enjten planifikon ndeshje kontrolluese me Makedonija nga Gjorçe Petrovi. Për Shkëndijën kjo ndeshje ishte me rëndësi, pasi më 10 dhjetor në Tetovë luajnë ndeshjen e kthimit çerekfinale kundër Pelisterit.
    Vazhdojmë SHQIP...

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Va paskemi pallau cktivee deri ne kocc hauhahuhua

P.S Ishalla e fitojm lojen kunder Pelisterit.
    Sui generis

One for all , all for one Maska e Tetova's boy
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Tetova
    Postime
    84
    Xhi ndajva se me pelisterin nuk do luhet se ajo eshte terheq prej garave te metytjeshme ne ligen e fyromit ...

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    A de Kallim Sot be?
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

Faqja 41 prej 64 FillimFillim ... 31394041424351 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. 2 muaj para zgjedhjeve
    Nga Alienated në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 18-02-2009, 07:16
  2. Tetovë - Edicioni i XII i Festivalit Ndërkombëtar të Poezisë
    Nga Fiori në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-11-2008, 22:03
  3. Masakra e Monopolit 1944 - Tetovë
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 14:21
  4. Nuse shqiptare në Tetovë, për 500 euro
    Nga ArberXYZ në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 13:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •