Neser sa ma shume ne stadium, une per vete kam ligjerata, po do i kaloj keto per te qene ne stadium, sedi ama mkan knac herene fundit, Beqiri kur i mteket va pallon, a ba si Alex pi en faula.Masne caj i rrivi, rraj rraj, ene thot hajt te hi pak ti trandi ene shenon ka 2, 4 golla.Pale neser>>>Go go Shkendija
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo në firmë. Stafi i forumit!
:S me ka razocar kit sot Shkendija :S FK, u dasht te fitoje i pat shancat per te fitu aman ko e di nuk shkojte ene sot ka pas ma shaum publik se herat qera ene per cat kit baksuza kan ardh se de fitoje ene nuk dul puna si u parashkoheshte, te i kishim mar 3e pika shaum fort de ishte aman ce su bo! nejse ska lidhje prap nuk imi kec ishalla nuk kiksirim lojat qerat i fitojm ckto derbit ene bohet fort.
Sui generis
Oni oni majr oshte me X nuk duhet te razocaren se ala ma kec bohet , e kimi perkrah ne dit ala ma te kcija se kjo ene oshte mbare mos e perkrahim shtai![]()
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Hej mere eshte bre kriesorja vazhdon seria pa humbje.Sa jan ba rreth 12 ndeshje(edhe ato te kupes).Duhet pasur edhe parasish se futbollistet jane te rrinj, plus Argjenti, Nuhiu, jan ka 33-34 vjet, dhe kane pasur shume ndeshje pothuaj se ne xhdo 3 dite ndeshje edhe ate fitore me rrezultate te thella.Kshu qe mendoj qe duhet pikerisht ne kete cast te perkrahen mos ftofen.Sot nuk shkojshe.Pastaj nga deshira e madhe u shfaq esdhe nje nervoze, goline murem nga 2 gabime njepasnje te Alievskit, dhe gabimi i portjerit.Por ska dert ishte e nevojshme shume fitorja por me rendesi ehste se kan hi ne sistem
Focaaaa gjema sukseseee
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo në firmë. Stafi i forumit!
Pajtohem duhet perkrahja me e madhe kur pesojn gole, por aty u prish rrendi pak pasi lane ka tribuna e Marshinit te hine kushdo, plus edhe fesat nisen te bejn.U desht te hine ato qe kishin ndermend te perkrahin tjerve jepu ka 100 den ne shkojn shpaj.Po ska lidhje kalo, nuk mudn te ndryshojm, mend per heren tjeter, ishalla nuk pesojn me Bellasicen.
me vjen keq per barazimin por dhasht zoti fitoim te shtunen,nese mundet dikush qe ka qen ne stadium te pershkruaj atmosferen,respekt
Xhi ka t're ka Shkendija be o gjem? A fitojni a jo?!
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Sot mbet 1-1 tu e pat lojën në dorë, shkojn e marin punën pa sallamak, ptuu!
Sui generis
Krijoni Kontakt