Shif sa i rrept ky siper
Ncncncnc se mos do me hellesh edhe postim tim ne kosh morj/k
Shif sa i rrept ky siper
Ncncncnc se mos do me hellesh edhe postim tim ne kosh morj/k
м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.
Pasi ne kete stinor startoi edhe klubi volejbollistik KV SHkendija-USHT shoqata e tifozeve BALLISTET - Tetove vendosen qe te perkrahin edhe kete klub ne ndeshjet e veta qe do ti ket brenda dhe jasht Tetoves
p.s kush tha se nuk cilet tema![]()
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
I deshirojme edhe klubit tone te Volejbollit sa me shume , suksese normal qe e ka 100% perkrahjen tone![]()
Sui generis
KV. Shkëndija Usht 3–1 KV. Strumica
E Shtunë, Ballistët organizuan pjesëmarje në ndeshjen Volejbollistike Shkëndija Usht – Strumica e cila u zhvillua në sallën e shkollës fillore “Marshall Tito”.
Ndeshja filloi ne oren 18 per disa arsye te panjohura per ne . Ne kete ndeshje padyshim se ishin te pranishem edhe tifo grupi Ballistet - Tetove te cilet ben nje paraitje te shkelqyer kunder skuadres kundershtare dhe nje paraqitje te shkelqyer ne favor te klubit tone KV Shkendija - Usht.
Ishte ndeshje e parë për klubin tone këtë sezonë, edhe atë kundër nji kundërshtari të fortë siç është Stumica. Mirpo lojtarët e Shkëndijës Treguan se munden të arinë deri në fitore, dhe me ndihmën e Ballistëve ata e fituan këtë ndeshje me rezultat 3-1 në sete.
Ngelim me shpresë se edhe ndeshjet e ardhëshme do të vazhdojmë me suksese.
Forca Shkëndija
Forca Ballistët.
do ti kalliiiiiiim fitilat e llooooooooooooooooomes ...... her me pare her pa pare
Kush don te shofe spektakell urdheroni![]()
Kjo temë u përket tifozëve të ekipit Shkëndija. Nuk është hapur për të bërë propagandë. Postimet u fshin nga unë pasi ishin jashtë rregullores.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Diten e diell te gjith te bashkuar te jemi prezent ne stadiumin e qytetit , pasi zhvillohet derbi me Shkendijes ekipit tone te zemres dhe Renoves rivalit tone me te afert , shpresojm ne fitore dhe ne tifozllek tejmase.
Forca Shkendija
Forca Ballistet.
Sui generis
Urrejtja eshte gjeja me e keqe qe e posedon njeriu,dhe cili njeri seeeeee
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Më duket se e bëra një vërejtje në këtë temë.
Tema u përket tifozëve e jo lajmërimeve propagandistike.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Krijoni Kontakt