Tema tjeter u mbyll me qe shume anetare filluan te zihen dhe lindin percarja ndaja njeri-tjetrit. Keshtu qe stafi vendosi te mbyll pas ankesave te shume anetareve se ne ate teme jane ndjere te ofenduar.
Besnik, ti e din shume mire se askush s'te ka cenzuruar ne kete foru. Por te shprehesh me ate fjalor sic u shprehe tek tema: T'JA RASIM TETOVARCE, nuk te lejon njeri. Keshtu qe kujdes fjalorin, sepse vetem se tregon kulturen tende si individ, qe njekohesisht je pjese virtuale e Ballisteve, qe dmth e perlien edhe emrin e tyre me komente te tilla.
E dini shume mire se kur u hap tema e BALLISTEVE, kishte komente te llojllojshme, dhe une pastroja ate teme duke lene vetem fotot, vetem deklaratat e ballisteve dhe gjerat tjera informuese per BALLISTET. E ti vjen ketu me thuash te cenzuroj postimet? Turp te kesh. Te kam ditur se je burre, me qe je edhe o moshuar, (+28/29 vjet), por nuk paske qene i tille.
E din ti mire se si eshte krijuar forumi i ballisteve, ballistet.com, e din mire muhabetet qe tere naten beheshin ne xtratime.org se si do duket, si te popullarizojme, ku do gjejme mjetet finanaciare e plot gjera. U be edhe ai forum, ja nisem punes, por gjerat me pas ndryshuan. Une ika prej andej sepse ashtu ndodhen ca gjera qe mendova se largimi im si supermoderator do te ishte i mire. Ishte po ty Benny dhe disa anetare tjere te ketij forumi ketu qe me kerkuat te kthehem atje prap. Por, une jam burre, ku peshtij nuk lepij. Nejse. Edhe ti je larguar nga ai forum, por je kthye prap, qe te le te dyshoj njeri se c'behet me ti? Por nejse, ne ketu nuk merremi me ti, kemi gjera me te rendesishme.
Une vet e ndjej veten BALLIST, dhe asnjehere ne kete forum fjala e lire e ballisteve me zemer s'ka qene e cenzuruar. Por komentet tua te tipit: MI RROFSHI TOPAT apo TA KALLI DOBROSHTIN nuk do te lejoj, jo vetem ti te postosh, por edhe babi im apo vllau im te postoj nuk e lejoj nje koment te tille ne nje teme te ballisteve. Nje teme qe vizitojne me mijera anetare, e me pak nuk lejoj qe nje nenforum qe drejtohet nga une te kete ofendime te tilla ndaj te gjithe neve. Per komente te tilla perjashtohesh pergjithmone nga forumi, por une kam mbyllur njerin sy dhe hajt se kalon, hajt se kalon. Por nuk paska qene ashtu.
Ky eshte forum i pergjithshem, ketu cenzura asnjehere nuk do te kete vend, per ate mos u merzit, sepse per kete kam edhe fakte, sepse ne kete forum gjen mbi 5000 postime per Ballistet dhe per ecurine tyre.
Nejse, une nuk flas me shume, vetem se ju them se gaboheni kur drejtoheni ne adrese time se une j'ua cenzuroj postimet apo temat. Tema dhe postime do te kete gjithmone hapur, pergjersa te ekzistoj ky forum. Edhe une nese nje dite largohem nga ky forum, per shkaqe private, perseri do te perdor lidhjet e mia qe temat e tilla gjithmone te jene pjese e ketij forumi.
Une po e mbyll me kaq duke ju deshiruar momente te mira me ballistet dhe duke j'u thene se FJALA E LIRE gjithmone ka qene moto e imja, por edhe gjeja me thelbesore e ketij forumi.
Postimi im i fundit per kete teme, dhe ne pergjithesi ber ceshtjen BALLISTET dhe FUTBOLLI SHQIPTAR NE MAQEDONI. Une nuk dyshoj ne aftesite tuaja si anetare te drejtoni keto tema, dhe une me edhe pse do te figuroj si moderotor, per temat e sportit ne kete kategori jo. Pse e bej kete? E bej sepse nuk duroj qe te me shahet nena, motra, e gruaja ime, pse kam edituar nje postim. Une e kam ndergjegjen e paster, andaj largohem nga 'kontrolli' qe kam mbi ju.
Tifozllek te mbare, me shume pune, me pak fjale.
Krijoni Kontakt