Close
Faqja 16 prej 64 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 632
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Tema tjeter u mbyll me qe shume anetare filluan te zihen dhe lindin percarja ndaja njeri-tjetrit. Keshtu qe stafi vendosi te mbyll pas ankesave te shume anetareve se ne ate teme jane ndjere te ofenduar.

Besnik, ti e din shume mire se askush s'te ka cenzuruar ne kete foru. Por te shprehesh me ate fjalor sic u shprehe tek tema: T'JA RASIM TETOVARCE, nuk te lejon njeri. Keshtu qe kujdes fjalorin, sepse vetem se tregon kulturen tende si individ, qe njekohesisht je pjese virtuale e Ballisteve, qe dmth e perlien edhe emrin e tyre me komente te tilla.

E dini shume mire se kur u hap tema e BALLISTEVE, kishte komente te llojllojshme, dhe une pastroja ate teme duke lene vetem fotot, vetem deklaratat e ballisteve dhe gjerat tjera informuese per BALLISTET. E ti vjen ketu me thuash te cenzuroj postimet? Turp te kesh. Te kam ditur se je burre, me qe je edhe o moshuar, (+28/29 vjet), por nuk paske qene i tille.

E din ti mire se si eshte krijuar forumi i ballisteve, ballistet.com, e din mire muhabetet qe tere naten beheshin ne xtratime.org se si do duket, si te popullarizojme, ku do gjejme mjetet finanaciare e plot gjera. U be edhe ai forum, ja nisem punes, por gjerat me pas ndryshuan. Une ika prej andej sepse ashtu ndodhen ca gjera qe mendova se largimi im si supermoderator do te ishte i mire. Ishte po ty Benny dhe disa anetare tjere te ketij forumi ketu qe me kerkuat te kthehem atje prap. Por, une jam burre, ku peshtij nuk lepij. Nejse. Edhe ti je larguar nga ai forum, por je kthye prap, qe te le te dyshoj njeri se c'behet me ti? Por nejse, ne ketu nuk merremi me ti, kemi gjera me te rendesishme.

Une vet e ndjej veten BALLIST, dhe asnjehere ne kete forum fjala e lire e ballisteve me zemer s'ka qene e cenzuruar. Por komentet tua te tipit: MI RROFSHI TOPAT apo TA KALLI DOBROSHTIN nuk do te lejoj, jo vetem ti te postosh, por edhe babi im apo vllau im te postoj nuk e lejoj nje koment te tille ne nje teme te ballisteve. Nje teme qe vizitojne me mijera anetare, e me pak nuk lejoj qe nje nenforum qe drejtohet nga une te kete ofendime te tilla ndaj te gjithe neve. Per komente te tilla perjashtohesh pergjithmone nga forumi, por une kam mbyllur njerin sy dhe hajt se kalon, hajt se kalon. Por nuk paska qene ashtu.

Ky eshte forum i pergjithshem, ketu cenzura asnjehere nuk do te kete vend, per ate mos u merzit, sepse per kete kam edhe fakte, sepse ne kete forum gjen mbi 5000 postime per Ballistet dhe per ecurine tyre.

Nejse, une nuk flas me shume, vetem se ju them se gaboheni kur drejtoheni ne adrese time se une j'ua cenzuroj postimet apo temat. Tema dhe postime do te kete gjithmone hapur, pergjersa te ekzistoj ky forum. Edhe une nese nje dite largohem nga ky forum, per shkaqe private, perseri do te perdor lidhjet e mia qe temat e tilla gjithmone te jene pjese e ketij forumi.

Une po e mbyll me kaq duke ju deshiruar momente te mira me ballistet dhe duke j'u thene se FJALA E LIRE gjithmone ka qene moto e imja, por edhe gjeja me thelbesore e ketij forumi.

Postimi im i fundit per kete teme, dhe ne pergjithesi ber ceshtjen BALLISTET dhe FUTBOLLI SHQIPTAR NE MAQEDONI. Une nuk dyshoj ne aftesite tuaja si anetare te drejtoni keto tema, dhe une me edhe pse do te figuroj si moderotor, per temat e sportit ne kete kategori jo. Pse e bej kete? E bej sepse nuk duroj qe te me shahet nena, motra, e gruaja ime, pse kam edituar nje postim. Une e kam ndergjegjen e paster, andaj largohem nga 'kontrolli' qe kam mbi ju.

Tifozllek te mbare, me shume pune, me pak fjale.
    My silence doesn't mean I am gone!

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Davius per temen qe e ke mbyll ke be gabim , se sa per te sharat eshte leht fshihet postimi ose editohet dhe aq , per kete pune te kane caktuar moderatori te keti forumi , ndersa per ate se ke inate personale me ndonje person pa mare parasysh se kush eshte nuk do te thote qe revolten me ate person ta nxjeresh tek nje teme ta mbyllish apo ta fshishe , ti eshte dasht ta fshishe temen "hajt tja racim tetovarce" se me sa e di une aty ka pat disa ofendime e jo ta mbyllesh temen "fan zone Ballistet-Tetove" , edhe nje her ju kisha lut te gjithve inatet persona kush me ken ka le te takohen ne 4 sy dhe le ti pastrojn jo te mbahen GANGSTERA forumi ......... tema e cila eshte mbyllur duhet te hapet prap dhe te vazhdojme debatin ashtu si ka qene me pare
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-10-2003
    Vendndodhja
    NYC
    Postime
    238
    No comment. Ka deshmitare te tjere ketu qe jan pjese edhe e stafit qe mund te tregojn me mire se une punet.

Do te sygjerosha te merremi me temen sesa te mundohemi te poshtersojm njeri tjetrin dhe te justifikojm sjelljet tona.

Pershendetje,

Besniku

One for all , all for one Maska e Tetova's boy
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Tetova
    Postime
    84
    forca ballistet !!!....... Tema e ballisteve assesi nuk duhet te mbyllet pasi ballistet jane shembull per krejt tifozllekun dhe vecanarisht ato te maqedonise !!!

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Te diellen do ta kallim te gjith se bashku me doren ne zemer , drejt fitores se pare te ketij sezoni
    Sui generis

Wizard Maska e Urban
    Anëtarësuar
    09-08-2007
    Vendndodhja
    Tetovë, Monkeydonia
    Postime
    72
    Laaa laa laa la laaa Shkendijaa alee !

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049

Pasi ne kete stinor startoi edhe klubi volejbollistik KV SHkendija-USHT shoqata e tifozeve BALLISTET - Tetove vendosen qe te perkrahin edhe kete klub ne ndeshjet e veta qe do ti ket brenda dhe jasht Tetoves

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817
    mire e ke bere o balllist se ne une ballist jame haha
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Dy temat e ballisteve qe ishin te hapura njera ishte e mbyllur pasi ne ate teme ka pasur ofendime dhe zenka mes anetareve. Tani temat e ballisteve jane te bashkuara dhe do ngelet vetem nje teme e hapur.

Ju uroj debate te kendshme!

Verejtje: Cdo postim qe do te kete permbajtje me fjalor banal ose ofendim te anetarve ndaj njeri tjetrit dhe postime ne forme Chit-Chat ato postime do te perfundojne ne koshin e forumit!
    #VamosArgentina

Faqja 16 prej 64 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. 2 muaj para zgjedhjeve
    Nga Alienated në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 18-02-2009, 07:16
  2. Tetovë - Edicioni i XII i Festivalit Ndërkombëtar të Poezisë
    Nga Fiori në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-11-2008, 22:03
  3. Masakra e Monopolit 1944 - Tetovë
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 14:21
  4. Nuse shqiptare në Tetovë, për 500 euro
    Nga ArberXYZ në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 13:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •