Close
Faqja 15 prej 64 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 632
    I ♥ Tetova Maska e Albanian^Boy
    Anëtarësuar
    15-02-2006
    Vendndodhja
    Tetovë/Iliridë
    Postime
    501
    de arish tej me tifoza
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 11-10-2007 më 14:12
    El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Normal qe do ta kallim te Dielen

PS: Strong e ke lexuar gazeten FAKTI dje??? , nese jo , shif ta lexosh cka shkruan , kush avanson per tifozllek ne tere Maqedonin
    Sui generis

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Normal qe do ta kallim te Dielen

PS: Strong e ke lexuar gazeten FAKTI dje??? , nese jo , shif ta lexosh cka shkruan , kush avanson per tifozllek ne tere Maqedonin
    sa per tifoz ina pak si shaum
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-10-2003
    Vendndodhja
    NYC
    Postime
    238

Ballistët Në Kumanovë (Foto,Reportazhe,Video) Bashkimi 1-0 Shkëndija

Reportazhë

Edhe pse klubi jonë ndodhet në një situatë apsolutisht të papëlqyeshme, por ky fakt nuk ju pengoj aspak 130 Ballistëve të tubohen në qendër të Tetovës, që pak ma vonë të udhtojnë për në Kumanovë, atje ku klubi jonë i zemrës kishte lojën e ardhëshme kundër Bashkimit të Kumanovës.
    Duke pasur parasysh se jemi ne muajin e shejntë të Ramazanit, ky udhëtim ishte edhe më i vështir se sa herët tjera, por edhe kjo nuk i ndali Ballistët në qëllimin e tyre, që të jemi çdoher në përkrahje maksimale të Shkëndijës, ku do që të luaj.

Në ora 15.15 Ballistët mbritëm dhe u vendosëm në tribunën e stadiumit të Bashkimit, u vendos transparenti ULTRAS BALLISTËT, u bo nji organizim I vogël, dhe ja nisëm përkrahjes, Janë kënduar krejt këngën e Ballistëve por gjithashtu edhe disa këngë të reja shumë të bukura. Klubi jonë ka pasur një përkrahje maksimale nga ana jonë gjatë tërë pjesës së parë, nuk na ndali edhe fakti se Shkëndija tregoi një lojë tejet të dobët dhe shumë herët pranoi gol. Bile kjo na dha krahë edhe ma shumë kemi përkrahur klubin e zemrës.

Në pjesën e dytë Ballistët vazdhuan në të njejtin stil, duke kënduar pa ndalur, kjo përkrahje sië duket kishtë një efekt pozitivë te lojtarët tonë pasi që Shkënidja në pjesën e dytë hyni në lojë shumë ma fortë dhe kishte dy, tre raste, që mos të kthehen duart bosh nga Kumanova, po fati nuk ja dashti që të shënojm.
    10 minutat e fundit ishte e dukshme lodhja nga udhtimi i gjatë dhe agjërimi. Por prap se prap shumica ballistëve gjetën forcën e fundit që të perkrahin klubin tonë.

Loja u kry në favor të Bashkimit,kështu që edhe Ballistët mblodhën transparentin e tyre dhe u bën gati për tu kthyer në Tetovë.
    Vlen të përmendet fakti se shërbimi policor i Kumanovës(shumica Shqiptar) u sollën në mënyrë joprofesionale dhe gjatë kohë nuk na lan të lëshonim stadionin, dhe kur lëshuam stadionin verejtem se Autobusat nuk janë aty, nuk kanë qenë të lajmëruar në kohë nga ana e shërbimit policor. Kështu që arrtiëm në Tetovë në ora 19.20 ,dmth se lëshuam ifatrin për shkak joprofesionalitetit të shërbimit policor të Kumanovës.

Ndahemi nga ky udhëtim, më shpresë se nga ky udhëtim kemi dalur ende ma të fortë!

Reportazha e shkruar nga Kastrioti.

Foto:

Video:

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-10-2003
    Vendndodhja
    NYC
    Postime
    238
    Disa foto tjera:

Ndryshuar për herë të fundit nga Besniku : 22-09-2007 më 00:45

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Mendoj se duhet ta permbyllim ket tem njeher e pergjithmon,
    Kumanova i ka 27 mije banor shqiptar, Likova 26 mij banor, Total: 53 mije shqiptar
    Tetova: sakt me numra se di, mirpo e di se Tetova i ka nja 85 mije banor, 60 mije shqiptar,
    E fshatrat sa jan, edhe nja 60 mije jan apo jo ?
    Plus te na jo gjith mujten me ja mundsu vetes mi dhon 100 denar ne jav per futball,
    Mendoj se sosht normal me u lavdru se paskeni shikueshmeri ma te madhe,

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Po Renea.
    Kesaj teme i erdh fundi se ka qene vater e konflikteve tek forumi i Maqedonise. Sharje dhe ofendime ne mes anetareve me se shumti ne kete teme. Dhe qe te evitohet konflikti i skajshem kjo teme mbyllet njehere dhe pergjithmone. Kjo teme dhe forum nuk sherben per ti kenaq epshet e disa individive te cilet thiren ne emrin e ballistve dhe shkaktojne situata konfuze ne forum. Azganlleku si tifoz tregohet kur rihen shkijet. Ballistet kur do te rafin nje tifoz maqedon ( gje qe ska ndodh viteve te fundit ) atehere ky forum mund te hapet. Deri atehere mirupafshim.

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049

Fan Zone " BALLISTËT " - Tetovë

paski na kishin mbyllur temen une vendosa qe ta hap prap per ate arsye se kemi te drejte te hapim nje teme te tille kur mund te flitet rreth tifozeve BALLISTET-Tetove , a nese dikujt i pengon kjo teme ateher le mos e lexoj FARE , se di se cfar zenka jan be ne kte teme , normal qe njeriu do te zihet nese e ofendon dhe e shan , eshte hera e pare qe e shof kete qe mbyllet nje teme dhe nuk ijepen arsyet

aaaaaa sa per punen e shkijeve qe skena raft normal qe personat e thjesht nuk e din ate se skan qene aty kur eshte ndermar ky veprim , sa per informata ne sezonin e kaluar nje person i paduhur(shka) hyri ne tribunen "Marshin Beqiri" dhe e provoi fatin si e kishte , normal qe ju nuk e dini kete se nuk keni qene ne stadion .......... le te plasin dushmanet

Me respekt: Kushtrimi
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Urime per temen e re Adash , dihet

Forca Shkendija
    Forca Ballistet

One For All , All For One.
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-10-2003
    Vendndodhja
    NYC
    Postime
    238
    Edhe temat duan te na cenzurojn .

Ska aty Forca Ballistet. Frigohen prej temave disat.

Po s'eshte tjeter pervec inat, inat i saj se disat ne jeten e tyre skan arrijt asgje dhe merren me fshierje postimesh dhe temash kot e kot.

Hajt ishalla Shkendija n'a perparon gjithashtu dhe me te vertete tregojm ndonje vlere ne futboll.

Forca Ballistet
    Forca Shkendija

Faqja 15 prej 64 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. 2 muaj para zgjedhjeve
    Nga Alienated në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 18-02-2009, 07:16
  2. Tetovë - Edicioni i XII i Festivalit Ndërkombëtar të Poezisë
    Nga Fiori në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-11-2008, 22:03
  3. Masakra e Monopolit 1944 - Tetovë
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 14:21
  4. Nuse shqiptare në Tetovë, për 500 euro
    Nga ArberXYZ në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 13:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •