Close
Faqja 10 prej 64 FillimFillim ... 891011122060 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 632
    ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Po kur de dalish ka qyteti hin me ni kafe xhi nuk te njofin se kush ije ene thuj kush e shejti be finalen..kit de zan de e shajn muhametin,

une sedi pse muhameti ene abdylhadia kan hakat ta marin klubin a Hazbija sva ka dhan tu e pat aj ti thuna mbaj emrin e muhametit ?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    86
    Citim Postuar më parë nga smajo83
    Po tej be bish ne kundershtim me mednimet tua tej e mbash vitin fshefet se pele sa i perlim ije
    Edhe shaum mbas ije be djal edhe ma heret te thash te ka shkel koha
    Sa i perket z.Rasimit ne fillim sa e mur Shkendin ja Urruam dhe na u bo qejfi po per nje jave aj e tregoj se per cka e mer Shkendin me kryesin qe e bonte dhe me lojtaret qe i perzu legenden dhe portierin ma te mire shqiptar ARMEND ELEZIN dhe po shihet ajo perderisa edhe ti e shajsh me siguri ne fillim ke qen shum i afert me ate dhe ke pas interes ku edhe ka bo ateheres ndoshta te ka larguar dhe tash nuk bon
    A sa i perket shkatrimit eshte tu e shkatru se asnje njeri qe e ka meritu te jet ne Shkendi dhe qe e dun Shkendin ma shum se ne nuk jan aty

Po edhe niher te ta them se me Vullnet Dauti ene do qer xhi i ka pas prej fillim aj kurni send sen arrije harroje kete

A tej shtej percaktou niher e pergjithmon se xhi dush xhi lipish ose xhi kerkojsh se sen i bish per fije ku ije

Dmth Shtej une jom ne kundershtim me mendimet e moja, a shejfe kush me korigjon mu, nji njer xhi nuk i ka 2 fejlle shkoll. Cfarr ironie...

Ce pak me msusin te ti sqaroj punet ne lidhje me mendimet e moja..... une jom kunder cdo kryesie qe don ta shkatroje klubin, kam qene kunder Muhamet Idrizi, sepse na shiti finalen dhe lojtaret ma te mire, bile me ndimen e Ballistve disa prej lojtarve i shpallen tradhtar, (ju per 1000 den u mbejtet tu honger *** mbas Sametit a kezdiseni pse Pollozhani ka shku ne Gjorce per 20.000 euro)
    gjithashtu kunder Rihan Likes kom qene, se aj njer bukfallno skishte lidhje me futballin, tash jam edhe kunder Samet Rasimit se nuk i beri tranferat qe i premtoi.

Cac ke kjo pune, une jom ce ki xhi jom, te asnji kryesi sjom ligavejt te perfitoj denise, sepse nuk du tu boj konkurenc do kllosharve.

Une ste mar vesht cfar Faktori o ne shkendi ceki Vullnet Dauti tej xhi e shajsh, kjo kallxon se nuk kije spoj me futballin, line xhi nuk kije spoj po nuk ije kerkund.......fluturojsh me mend.....Ene duhet ta dish se kur funksionon dobet klubi ene ska rezultate, fajet i ka Kryesia me gjith trenerin, e jo Portparolli. haahahah si thujsh tej.
    Ballistët Tetovë

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    86
    Citim Postuar më parë nga smajo83
    Po suksesin ma te madhe e mbrojti me mejnxhen tem
    Ene ktau e msheli me taj se nuk te isha drejtau taj ok
    ...Per cfar suksesi bohet fjale... per titulla xhi murem apo per lojtaret xhi i shejtem.... mejnxha jot perpak na shkatroj klubin o shoc
    Ballistët Tetovë

NoboDy Maska e besar_atb
    Anëtarësuar
    22-04-2007
    Vendndodhja
    T3TovA
    Postime
    281
    hmmm ej me tvertete mereni me gjera te pavlefshme..per bese po nuk ia vlen te perdorni kesi lloj fjales ne kete debat..a e lexoni cfar teme eshte..gjithcka ne lidhje me Ballistet..ktu nuk hyn as Muhameti as Skenderi as Albdylhadiu..ju kisha lut mos ua mbani gajlen tjereve se ngeleni vet mbas..me mire te bjen shifi punet e tua se te del me mire hesapi..sidomos ti Ballisti_Tetove te kisha lut ta ndrosh kete Username qe e mban se e perlyen ose thene ndryshe e flliq kete emer se sqenke njeri qe mund ta mbash kete emer se me sa shoh une cdoher flet ose kunder Shkendijes ose Ballisteve..te kisha thene dicka o zoteri...perderisa 1 Milion ose me shume Shqiptare jane ne Perkrahje te emrit te madh Shkendij..mos bre burri botes ti i vetem te shkosh kunder ketij emri te madh qe shpirterish te rringjall gjithcka qe i perket te kaluares katastrofale qe ka pasur Shkendija nga vet Shteti Sllav..por ti si duket je njeri pa ndjenja dhe pa gjak Shqiptari..te lutem mos kundershto asgje ne lidhje me Shkendijen dhe Ballistet..(Sdua Citim prej teje)

Respekt!

Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga besar_atb
    ..sidomos ti Ballisti_Tetove te kisha lut ta ndrosh kete Username qe e mban se e perlyen ose thene ndryshe e flliq kete emer se sqenke njeri qe mund ta mbash kete emer se me sa shoh une cdoher flet ose kunder Shkendijes ose Ballisteve..te kisha thene dicka o zoteri...perderisa 1 Milion ose me shume Shqiptare jane ne Perkrahje te emrit te madh Shkendij..mos bre burri botes ti i vetem te shkosh kunder ketij emri te madh qe shpirterish te rringjall gjithcka qe i perket te kaluares katastrofale qe ka pasur Shkendija nga vet Shteti Sllav..por ti si duket je njeri pa ndjenja dhe pa gjak Shqiptari..te lutem mos kundershto asgje ne lidhje me Shkendijen dhe Ballistet..(Sdua Citim prej teje)
    Respekt!
    Ska birnane xhi mund te ma ndroje nikin, ska bir nane xhi mund tem thote mu dokush se sedu Shkendije si ti ne kete rast. Une pi kur e du Shkendijen e koheve te fundit jo vetem qe ne fjale e du mirepo kam punuar qe ajo mos shkatrohet dhe kam ndihmuar qe mos e shkatrojne klubin dhe akoma vazhdoj te ndihmoj Shkendijen .

A tej si ballist xhi miresh me forume ene thujsh se e dush shkendijen ene spagujsh bilet ke tribuna kur hish kallzo si e ke ndihmu Shkendijen ?

a vec me muhabete grash e dush Shkendijen a ?

Nuk te thom mos me citojsh , po mos me kundershto se une pi kur mirem me Shkendijen tej ke bo kolara me bith ne muhalle

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-10-2003
    Vendndodhja
    NYC
    Postime
    238

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Te Diellen kit ne stadion , da shkaperdhejm shkavit

PS: Davius nese ije kta pari , te dellen du tet shof ne stadion
    Sui generis

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Me date 22.08.2007 u mbajt mbledhje e kryesise se klubit Shkendija 79 dhe udhëheqsisë së Ballistëve në të cilën u diskutua reth mosmarveshjeve te cilet ishin ndermjet si dhe plotsimi i kushteve te cilet Ballistet parashtruan kohë më parë për tu kthyer ne Tribunën "Marshin Beqiri" dhe ne mes tjerash u konstatua se nga 5 pikat e kerkuara deri me tash jane plotsuar 4 si vijon :

1.Nga klubi eshte larguar Goran Simov
    2.Shkëndija frymon lirshëm me largimin e fliqesires Vullnet Dauti
    3.Lojtaret qe kane ngel ne Shkendi ju është paguar Borxhi
    4.Si dhe Falja per gjith Ballistet

Gjithashtu ne nuk kemi haruar edhe piken e 5 te kerkesave tona e ajo eshte kthimi i Ibrahim Lumes Në Klub gje per te cilën kemi marë garanca nga kryetari i SHkendijës se së shpejti do te kthehet ne klub.

Gjithashtu u diskutua reth ceshtjes se hyrjes ne stadium dhe u vendos qe ballistet kete gjysem sezon te hyne pa pagese ne tribunen e vet deri sa te pajisen me Flet antarsime te cilet muajt ne vazhdim do te shprendahen nga Shoqata e tifozëve Ballistët Tetovë.

Duke mare parasysh keto gjëra Kryesia e Ballisteve ne anketën e bëre dhe votimit
    vendosi qe të nderpritet bojkoti pasi jane plotësuar kushtet te cilet i patem vu kohe më parë dhe diten e diell me fillim ne orën 16 te paraqitemi ne Tribunën Marshin Beqiri dhe të perkrahim Fuqimisht Klubin Me moton "VETEM PËR SHKËNDINË",dhe tu bëj me dije gjith ziliqarëve se jemi vetem për Shkendinë dhe asgje tjeter sna interson.
    Prandaj në emer te shoqatës tifozëve "BALLISTËT" ju bëj thirje qe ditën e diell te paraqitemi ne numer sa më të madh në tribunen tonë dhe tju bejm me dije gjithëve per forcen Tonë

Me respekt:
    Shoqata e tifozeve " BALLISTET " - Tetove
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    ajde ajde kallnjani kit ne stadium...oleee

Faqja 10 prej 64 FillimFillim ... 891011122060 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. 2 muaj para zgjedhjeve
    Nga Alienated në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 18-02-2009, 07:16
  2. Tetovë - Edicioni i XII i Festivalit Ndërkombëtar të Poezisë
    Nga Fiori në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-11-2008, 22:03
  3. Masakra e Monopolit 1944 - Tetovë
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 14:21
  4. Nuse shqiptare në Tetovë, për 500 euro
    Nga ArberXYZ në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 13:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •