Close

Rezultati i Sondazhit: sondazh i mbyllur dhe komplet pa vend per temen.

Votues
0. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • po

0 0%
  • jo

0 0%
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 19
  1. #-9
    i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919

Si shkelen të drejtat tona në forum..

Më ndodhi të më shuajnë postimet ,,pa problem..
    Më ndodhi të më fshijnë repuatcionin..pa problem..
    Më ndodhi të mos gjej mesazh privat..po e kam problem..
    E quaj shkelje të privacisë time dhe nuk e lejoj..
    Si e komentoni dhe si ju duket që modsat dhe në rastin tim Albo ,tju hyjnë tek mesazhet private ,ti lexojnë apo ti shuajnë????
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

2. #-8
    ...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Nese vertet preken mesazhet private atehere kjo eshte e turpshme per stafin e FSH.
    Se paku te mos quhen Mesazhe PRIVATE ne ate rast, por i quajme PUBLIKE.

Po nderhyj per se dyti ketu:

Dua te them qe personalisht s'me ka ndodhur qe te verej se dikush ka levizur ose moderuar Mesazhet Private ne Inboxin tim, por e denoj si rast nese i ka ndodhur kujtdoqofte.

Kjo nderhyrje behet per te sqaruar dyshimet qe mund te ngjallte shkrimi im me siper.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Alienated : 08-09-2007 më 05:27
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

3. #-7
    lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Vertet Shum E Turpshme ,nese Ka Ndodhur Vertet.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

4. #-6
    i/e regjistruar Maska e Çaushi
    Anëtarësuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Në Atdhe!
    Postime
    3,283
    Ja qe ne shqiptaret ende jemi larg vetediejsimit te mirefillt brenda shoqerise , vlera e nje shoqerie rritet ne baze te respektit reciprok ...eshte shume e turpshme te ndodhin gjera te tilla nga moder...edhe une kam disa verejtje tek ky staf te cilti nuk i behet vone as per fjalen time as per shume mendime te anetareve qe jane ketu e te cilet anetare kan tek vetja vlera te medha individuale dhe kombetare,para shume pak dite me ane te mp-se me paralajmeron nje anetare qe do largohet nga ky forum pikrisht pse i behet e pa drejt ne fshirjen e shkrimeve te tij me vlera kombetare (nese eshte nevoja edhe do i tregoi cilli ishte ) por spo e shof te arsyshme ta cek tani !...kjo sjellje eshte censure e forte nga Moderatori,kaloi koha e ndalimit te mendimit te lire ,apo ju te nderuar Moderatore u ka mbet ne gjak ndalimi i mendimit te paster shqip!!! para ca dite pashe qe eshte fshire edhe nje teme mjat e bukur dhe me vlera "Nje qast Malli" i pyta me mp te "medhenjet" e ketij forumi asnje pergjigje nuk marr .....eshte per te ardhur keq pse ndodhin gjera te tilla,por ndergjegjeja le te bie mbi keta moderatore te "kujdeseshem" dhe te gatshem per te fshire postime te anetareve pa paralajmrim,nuk jam ketu per hire te modeartoreve por per hire te anetareve aq te mrekullueshem qe ka ketu .......!!!!!!!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Çaushi : 08-09-2007 më 05:09
    Dhuro shumë...e prit pak!

5. #-5
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Une votova qe po jam dakord qe te moderojne mesazhet e mia,le ti shikojne mesazhet,per mua ska problem,sepse une ne mesazhet private jap gjithmone informacion fals,sigurisht nuk jam aq budalla sa te nxjer zorret e barkut tek mesazhet e forumit shqiptar,çdo e dhene e imja qe mund te kujtojne se eshte e vertete ne fakt eshte komplet false,edhe kompjuterin tim bile megjithese e kam te blinduar me antispyware nuk fus kurre te dhena personale,
    le ti pergjojne mesazhet hahahahahahahaha
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

6. #-4
    dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817

ashtu e..............

Citim Postuar më parë nga land Lexo Postimin
    Une votova qe po jam dakord qe te moderojne mesazhet e mia,le ti shikojne mesazhet,per mua ska problem,sepse une ne mesazhet private jap gjithmone informacion fals,sigurisht nuk jam aq budalla sa te nxjer zorret e barkut tek mesazhet e forumit shqiptar,çdo e dhene e imja qe mund te kujtojne se eshte e vertete ne fakt eshte komplet false,edhe kompjuterin tim bile megjithese e kam te blinduar me antispyware nuk fus kurre te dhena personale,
    le ti pergjojne mesazhet hahahahahahahaha

PO MIRE MORE LAL MEQE QEKE I TERI FALLSE NE LIDHJE NE FORUM,edhe ne kompjuter,ngadale o burro ca do te tregosh ti me kete,vertet disa gjera ktu ne fsh ndodhin gjera anomale por ato jane te disa personave si albo (edhe pse nuk i ndodh shpesh ktij vec kur e kap kriza) jane dhe ca te tjere qe sdu me permend emra se dhe skam kohe.

po qeke shume i mireoranizuar ti mo lando,vazdhdo keshtu ....
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

7. #-3
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    E gjitha mire mire , po fakte duhet te kesh , pa fakte vetem me llafe sdo ndryshoj asgje , kuptohet nese eshte i vertet pohimi.
    Sui generis

8. #-2
    I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    edhe une mund te konfirmoj qe mesazhet private monitorohen apo kontrollohen nga stafi i f sh!!
    kete e kam te sigurte pasi nje nga moderatoret e forumit,nuk ka randesi se cili!pasi kishte lexuar mp time ,me ka shkruar dhe me sygjeroj qe mos shkruaj gjera imtime te jetes suaj ne mp ,per arsye se te tjeret ti lexojne!!pas kesaj jam munduar te jem sa me i kujdeseshem!!

prandaj ju terheq vemendjen qe te keni kujdes,pasi kjo me ka ndollur mua!!

9. #-1
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Eldorado me ke keq kuptuar,une jam i bindur qe shumica e anetareve te forumit jane te shkelqyer,por duke supozuar se mesazhet mund te pergjohen(per kete nuk kam fakte)une jam i kujdeseshem kur shkruaj mesazh privat,psh une mund te te jepja shume te dhena ty rreth personit tim dhe te jem i sinqerte, por vetem ne rastin kur jam i bindur qe nuk pergjohem nga te tjeret.pra e kuptove une nuk jam njeri fals(jam i sinqerte)por vetem i kujdesshem,merre dhe pak parasysh faktin qe kjo teme mund te jete hapur me qellim te caktuar.capisci?te pershendes
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    E gjitha mire mire , po fakte duhet te kesh , pa fakte vetem me llafe sdo ndryshoj asgje , kuptohet nese eshte i vertet pohimi.
    Si i do faktet ti Rapsoul????
    Mua më erdhi një mesazh dhe brenda pak çastes erdhi dhe rep nga i njëjti person..Tema ,për të cilën bëhet fjalë ,moderohet nga Albo...për të cilin deri tani nuk kam pasur ndonje mendim të keq..

Personit në fjalë i kthej dhe përgjigje..Kur futem prapë në forum nuk gjej repin ,më duket se pikët mbetën të njëjta po komenti i dhënë bashkë me repin qe zhdukur..
    Të thuash se e shuajta unë ,nuk e di si mund të shuhen repat..
    Gjithashtu nuk gjeta as mesazhin,të thuash se e shuajta unë ,nuk i shuaj mesazhet sa të mbushet kutia..
    Pas kësaj sigurisht nga 19 mesazhe që kisha i solla në 5... .
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Deklarata universale e të drejtave të njeriut dhe Islami
    Nga Cappuccino në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 30-11-2013, 13:37
  2. Islami dhe liria
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 27-04-2006, 15:25
  3. Liria
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-06-2005, 06:24
  4. Të drejtat e njeriut në Islam
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-02-2005, 17:11
  5. Të drejtat e njeriut në Lindje dhe në Perëndim
    Nga Shpresmiri në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 09-02-2004, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •