Se mos ben gaf njeri e shkon ne kinema me pa " Halloween".
Film i tmerrshem !![]()
apapapaaaaaaa...me nje sy e pashe...C'them une me nje sy...pashe a nuk pashe 15 minuta film gjithsej.
Se mos ben gaf njeri e shkon ne kinema me pa " Halloween".
Film i tmerrshem !![]()
apapapaaaaaaa...me nje sy e pashe...C'them une me nje sy...pashe a nuk pashe 15 minuta film gjithsej.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MI CORAZON : 30-08-2007 mė 23:17
Where does a thought go when it's forgotten?
Une e kam shkarkuar ka nje jave por ja qe ka dy dite qe e pashe.Postuar mė parė nga Nolird
Vertet shume shume komik ishte.
Pastaj eshte dhe filmi The hillse have eyes, Film qe te ngjall friken.
Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.
Filmat i shikon me me qejf nese te sugjerohen dhe argumentohen nga dikush.
From the tree of the knowledgeof good andevil youwont eat it:for in the day that u eat you will die
Te sugjeroj SCAR FACE
Sui generis
"Qė ti ēqitėsh kėta . . . duhet tu preē jo vetėm duart e kokėn, po edhe kėmbėt e trupin." Fan Noli
Harry Potter and the Order of the Phoenix
Sarayu, the one who is streaming.
Filmi i fundit qe kam pare ishte te shtunen ne Millenium;Die Hard,me Bruce Willis shume filem kote,keshtu qe kush ka ndermend te shkoj dha t'a shikoj nuk do t'ja sugjeroja,mu duk si na nje nga ata filmat me Chuck Norris!lol ku na dilte Chucku na uji dhe na vriste nje ushtri te tere me 20 fisheke!lol ju betohem me zuri gjumi nga fundi i filmit!![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Me interesant eshte filmi "The Fast The Furious - Tokio Drift" eshte nje nder filmat e mi me te pelqyer .
Shpresoj se te pelqen![]()
Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria
Se kam pare shoku,po rrofsh per keshillen!
Without deviation from the norm, progress is not possible
Ne fakt po shikoja se c'film te shikoja kete week-end qe kaloi dhe me cpashe asnje film nuk ja vlente . E pashe dhe si opsion kete filmin , po kur pashe zhanrin " Horror" dhe sidomos ne cinema nen efektin e "zhurmave " lol atje .. grrrrr sma mbanjti ... e lashe fare.Postuar mė parė nga MI CORAZON
e ke vene re Corazon qe spo bejne nje film te hajrit keto pipllat nga hollivudi .![]()
Krijoni Kontakt