Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 37
    Citim Postuar mė parė nga KingOfKings Lexo Postimin
    TE NJOHA TY

Te njoha ty e u bera me i mire,
    te njoha ty e pashe c'vlera kisha.
    Nga materie u shnderrova ne deshire
    dhe brenda vetes vrava disa bisha.

Te njoha ty dhe vdekjen e perbuza
    dhe pleqerine e shtyva me pertej.
    Te njoha ty dhe zu te m'qeshet buza,
    dhe mjalt e kenges me harboi ner dej.

Te njoha ty,dhe befas enderrimi
    midis krahesh me mori si nje pupul,
    here vij tek ti me pamje trimi,
    here vjen tek une si nje kukull.

Te njoha ty dhe pashe c'bukurira
    jeta me kish hequr qe nga syte.
    Te njoha ty e thjeshta dhe e dlira
    e kur jam vetem,ndihem vet i dyte.

Te njoha ty dhe qiellin e rrembeva
    e gushes tende e lidha si nje shall
    dhe botes mbare gezimin ia rrefeva.
    Si prane,si larg,un kam te njejtin mall.
    Serxhio ke nje talent te papare dhe kjo poezi vertet me beri per vete. Te uroj qe te vazhdosh keshtu sepse me te vertet do te kesh nje te ardhme te mbushur plot me surpriza te bukura.

Si mund ta blej kete liber?

DEADA

i/e regjistruar Maska e mondishall
    Anėtarėsuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    Urimet e mia me te mira per autorin. Respekt mondishall

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-03-2009
    Postime
    7

Nje nder per kombin tone !

Ne muajin nentor te vitit 2008 gazeta Franceze "Lire et Dire" e bazuar ne temat letrare boton nje liste me librat me te nevojshem te historise.Nder to per here te pare u permend nje liber shqiptar i shkruar nga nje djale mjaft i ri por me nje talent te spikatur.
    Libri titullohej "TE PATHENAT E TITANIC" dhe shkrimtari Serxhio Prelashi kishte studiuar pese vjet per botimin e tij.Pas interesimet te mediave shqiptare rreth tij,ky liber ishte i zhanrit studimoro-shkencor dhe Z.Prelashi ishte shkrimtari i pare Shqiptar qe botonte nje liber te ketij zhanri.Nje nder i madh per kombin tone qe ky liber ne nje fare menyre na perfaqesoi ne rrengun nderkombetar dhe ky i ri 22 vjecar ndodhej ne liste bashke me emrat me te medhenjt te letersise si : Franc Kafka,Joane King Rowling,Dan Brown,Shakespeare e shume shkrimtare te tjere qe kane bere ne nje menyre a nje tjeter letersine boterore.
    Ky lajm u percoll per here te pare ne Shqiperi vetem ne muajin Janar te ketij viti nga gazeta Shqip,e cila beri te ditur se libri "TE PATHENAT E TITANIC" do te botohej shume shpejt dhe ne shume vende te tjera te botes ku gjithnje e me shume autori kishte kontakte me shtepite botuese me te famshme te botes.
    Ky liber ne tregun tone u prit mjaft mire si nga intelektuali dhe nga lexuesi i thjeshte,per te u perfol dhe ne shume emisione televizive.Por pas nje fare kohe autori i tij Serxhio Prelashi kishte emigruar per ne France ku mesuam qe ky liber ishte botuar dhe ne Paris dhe me pas kishte zene vend ne listen e librave me te nevojshem te historise.Pas disa ditesh shpresoj te me dergojne nje kopje te asaj gazete qe te mund ta nxjerr ketu per te gjithe forumistat e per te gjithe ju.

Sipas mendimit tim eshte nje nder i madh per ne si Shqipetare qe mes emrave me te medhenj te shkrimtareve boterore gjejme nje bashkekombes.Si mendoni?

Anėtarėsuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    I lumte studjuesit Serxhio! Lajme te tilla te mbushin shpirtin me kenaqesi e krenari bashke. Gjithmone kam besuar ne daljen e krijuesve te rinj shqiptare, por qe fatkeqesisht lihen ne hije, duke u vertitur strumbullari i reklames vetem per nje, apo dy emra te njohur.
    Hapesit te temes do t'i lutesha te sjelle me shume material, per te na mundesuar njohjen me punen studimore te ketij te riu te talentuar.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-03-2009
    Postime
    7
    Citim Postuar mė parė nga mondishall Lexo Postimin
    I lumte studjuesit Serxhio! Lajme te tilla te mbushin shpirtin me kenaqesi e krenari bashke. Gjithmone kam besuar ne daljen e krijuesve te rinj shqiptare, por qe fatkeqesisht lihen ne hije, duke u vertitur strumbullari i reklames vetem per nje, apo dy emra te njohur.
    Hapesit te temes do t'i lutesha te sjelle me shume material, per te na mundesuar njohjen me punen studimore te ketij te riu te talentuar.
    Jam duke u informuar me shume per kete studius se dhe vete mu duk shume interesant ky fakt dhe sdoja ta lija ne hije ashtu sic thate dhe ju.Sepse ne kemi vetem nje emer qe na perfaqeson dhe eshte bere bajat,kemi nevoje per keto te rinjte.Para pak kohesh e bleve dhe e lexova librin "TE PATHENAT E TITANIC" dhe ishte nje kryeveper e vertete.Iu keshilloju nese do keni mundesite qe ta blini mos e humbisni rastin se vertet ishte nje liber i kompletuar.
    Cdo material qe do gjej per kete studioz do ta nis ketu.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-03-2009
    Postime
    7
    Ky eshte ai djali studiues SERXHIO PRELASHI .E gjeta ete foto ne nje faqe web per shkrimtaret.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    Ketu ne forum ka temen e tij me poezi, me sa mbaj ment. Bile ne mbyllje kam nje shenim timin aty, ketu e dy vjet te shkuara. Ne mos gaboj tema eshte hapur nga forumisti KingsofKings, qe mund te jete vete Serxhioja. Nese eshte ky person, nuk besoj te kete hequr dore nga poezia, pasi shkruante vertet bukur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-03-2009
    Postime
    7
    Citim Postuar mė parė nga mondishall Lexo Postimin
    Ketu ne forum ka temen e tij me poezi, me sa mbaj ment. Bile ne mbyllje kam nje shenim timin aty, ketu e dy vjet te shkuara. Ne mos gaboj tema eshte hapur nga forumisti KingsofKings, qe mund te jete vete Serxhioja. Nese eshte ky person, nuk besoj te kete hequr dore nga poezia, pasi shkruante vertet bukur.
    Te them te drejten nuk e di sepse une nuk kam kontaktuar dot me te as ne jeten reale as ne ate virutale,por e di qe shkruan poezi dhe shkruan shume bukur sepse kam lexuar shume prej tyre ne forume te ndryshme dhe sot qarkullojne shume.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-03-2009
    Postime
    7
    Nuk e di ne e keni marre vesh apo jo por shkrimtari Prelashi diten e premte beri promovimin e librit te tij "TE VERTETAT E FSHEHURA" ne emisionin zone e lire te Arian Canit dhe te shtunen ky liber eshte shperndare ne te gjitha librarite e Shqiperise dhe flitet qe po korr nje sukses te papame.Une e kam porositur kete liber dhe mezor po pres qe ta lexoj se z.Serxhio deklaroi ne emision qe ky liber ka 50 histori te ndryshme dhe mjaft interesante.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-03-2009
    Postime
    7
    Kjo eshte kopertina e ketij libri

Serxhio Prelashi
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •