Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12

Tema: Transformers

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anėtarėsuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Pėrtej Gramozit, gati pėr luftė
    Postime
    535

Thumbs up Transformers

Loja sapo ka dalė, ėshtė e mrekullueshme, sidosmo pėr ndonjė nostalgjik si puna ime qė ka pa dhe filimin vizatimor. Do PC tė mirė por nėse hiqni efektet mund tė luet edhe mendonjė PC mediokėr.

Por ėshtė pėr tu luajtur sidomos pėr prespektivėn qė ofron, apo pėr raportet qė kanė robotėt me njerėzit.

Anėtarėsuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Postime
    535
    Unė e kėshilloj, vetė po e luj ene nė kėto momente, ėshtė vėrtet e bukur. Kam zhbllokuar dhe nja tre pjesė tė shkurtra nga filmi, parashikohet i bukur.

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    E kam un, tek salla ime.
    Jam fut nje here, por sme ka terhequr fare. Ai fillimi i lojes nje here eshte shume i nderlikuar, te can me nder..... Smu duk hic interesante. Un desha te loz se para nja 3 javesh pash dhe nje film me kete titull dhe thash mos eshte si filmi, por me cpashi nuk ngjasonte fare...

Nejse mbase eshte e bukur, por mua thjesht nuk me terhqoni ne ate fillim. Pastaj un si kam hic qejf lojrat me strategji dhe me cingla mingla.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Anėtarėsuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Postime
    535
    Citim Postuar mė parė nga KOKASHTA
    Nejse mbase eshte e bukur, por mua thjesht nuk me terhqoni ne ate fillim. Pastaj un si kam hic qejf lojrat me strategji dhe me cingla mingla.
    Lale e ke gabim, ku ka strategji aty. Aty merr helikopterin dhe fillo e "pastro" qytetin mirė e mirė.

Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Nuk thash qe eshte me strategji.

Ka kohe qe nuk jam me i apasionuar pas lojrave. Ate hyrjen e kishte shume te ngaterrueshme dhe ma shpifi. Kjo me shty te mos shikoj me tutje po ti jap quit to windows.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    ore kot lodhesh me Kokashten ai vetem CS te luan :P

Filmin e kam par dhe ishte vertet shum i bukur, Lojen ndoshta e d/l ndonjeher kur te kem kohe. Tani per tani po pres 2Moons qe del per ca ore XD

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Hmmm, them ta bej edhe un dl meqa qenka free.

Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Jo re per zotin se kam 1 vit e ca qe sluaj me as CS as nje lloj loje. Iku koha e zbavitjes dhe ndenjes si robot ne PC...
    ...edhe tani rri e shkruaj nga halli se punoj ne sallen time. Dua te gjej nje server CS-je shqiptar, qe te filloje te vije rinia se ka rene puna :P
    ...u eshte merzitur duke luajtur me njeri tjetrin.

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    provo nje her ato te abissnetit qe postoj flori

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •