Ne fillim na thuj se ça je çun apo goc,puoi fare delle seghe tutto il giorno,suicidio e vietato,mish derri t'hash sa t'dush,democrazia in amore?a kete nuk e di do pys Dragutin,menoju mir ene tiPostuar më parë nga Artson
![]()
Ne fillim na thuj se ça je çun apo goc,puoi fare delle seghe tutto il giorno,suicidio e vietato,mish derri t'hash sa t'dush,democrazia in amore?a kete nuk e di do pys Dragutin,menoju mir ene tiPostuar më parë nga Artson
![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Postuar më parë nga land
Pse edhe tek kjo fe do kete diskriminim gjinor keshtu, do jene te prejashtuar homoseksualet, transeksualet, ata me dy gjini apo ata pa gjini fare ?
Une jam Mashkull dhe me kombesi shqiptare prandaj jam anetaresuar ne nje forum shqiptar qe te mund te komunikoj ne gjuhen time![]()
Kur jam rrethuar nga njerëz të vegjël s'ndjej madhështi, por mjerim! M.Roçi
Postuar më parë nga Artson
I lire je nga cdo paragjykim dhe i mbrojtur nga cdo diskriminim, vetem nje gje ketu nuk lejohet: qe truri te punoje ne menyre te kontrolluar me automatizem, ketu duhet te perdoresh koken tende.
Barca
Miq, Vëllezër, mirë se ju gjeta.
Edhe pse një fe e re në moshë ajo përveçëse tërhoqi disa nga personazhet më të njohur këtu, tërhoqi dhe inatin dhe zilinë e disa të tjerëve.
Indiferenca ndaj kësaj feje të re nuk do të thotë detyrimisht se ajo po përbuzet. Konkurentëve tanë iu deshën mijëra e mijëra vite për të ndërtuar me dhunë sistemet e tyre fetare.
Ne sot këtu (më shumë ju) hodhëm themelet e kësaj feje të re. Dhe jemi vetëm në ditët e para.
Nëse dikujt i duket një fe si gjithë të tjerat, faji nuk është i joni por i konkurentëve tanë, të cilët patën kohë me mijëvjeçarë dhe nuk mundën të fusnin në zemrat e njerëzve veçse urrejtje e jo dashuri.
Postuar më parë nga Xfiles
Postuar më parë nga land
Postuar më parë nga jimmychrist
Me kete te fundit diskriminove te gjithe besimtaret![]()
Po besimtaret kane diskriminuar veten kur kane pranuar nje automatizem te tille, une nuk i shtyra ne ate rruge, por ky eshte nje vend ku ne si anetare te ketij nenforumi kemi perafersisht ide te njejta rreth kesaj qeshtje. Ata kane nenforumet e tyre ku ne cdo sekonde jemi te diskriminuar.Postuar më parë nga Artson
Barca
Postuar më parë nga jimmychrist
Sipas disa informatave te mia jo zyrtare shume besimtare qe besonin vetem prej frikes duan te anetaresohen prane nesh.
Tani ata kishin edhe nje pyetje ?
A mund t'ia mbajne sekret kete Zotit te tyre ???
Edhe mu m'ka dergu zoti, qe t'ju them ju t'gjithve qe jeni palla tari.
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
Kjo është feje të gjithëve. Jini parimorë, respektoni familjarët e bëhuni prindër të mirë. Të thosha më tepër do guxoja shumë.Postuar më parë nga Artson
Thelbi i fesë së re është të lehtësojmë pak punën e "zotit" dhe "mëkëmbësve të tij këtu". Të gjithë shikojmë se si persona me një të kaluar të degjeneruar i drejtohen për shpëtim 'zotit', fillojnë shkojnë nëpër xhami apo kisha.
Ajo që do bëjmë me forcën tonë morale është të parandalojmë degjenerimin e shoqërisë që çon detyrimisht në shtimin e rradhëve të kundërshtarëve tanë.
Kjo më bëri të reflektoj. Degjenerimin moral në shoqëri e ushqen myslymanizmi/krishtërimi sepse presin që falë kësaj të shtojnë rradhët e besimtarëve.
Postuar më parë nga ildushja
Sa qejf e paske patur ate pjesen e dyte, te kane mbetur disa germa midis dhembeve![]()
Krijoni Kontakt