Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 105
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Artson
    Shume interesante

Sygjeroj qe ne fene tende te mos e quash mekat masturbimin apo vetvrasjen. Gjithashtu mishi i derrit te moj jete mekat dhe tradhetia vecse aplikimi i demokracise ne dashuri, pastaj me ke edhe mua pas
    Ne fillim na thuj se ça je çun apo goc,puoi fare delle seghe tutto il giorno,suicidio e vietato,mish derri t'hash sa t'dush,democrazia in amore?a kete nuk e di do pys Dragutin,menoju mir ene ti
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Canna-log Maska e Artson
    Anëtarësuar
    24-07-2007
    Vendndodhja
    Loading...
    Postime
    416
    Citim Postuar më parë nga land
    Ne fillim na thuj se ça je çun apo goc,puoi fare delle seghe tutto il giorno,suicidio e vietato,mish derri t'hash sa t'dush,democrazia in amore?a kete nuk e di do pys Dragutin,menoju mir ene ti

Pse edhe tek kjo fe do kete diskriminim gjinor keshtu , do jene te prejashtuar homoseksualet, transeksualet, ata me dy gjini apo ata pa gjini fare ?

Une jam Mashkull dhe me kombesi shqiptare prandaj jam anetaresuar ne nje forum shqiptar qe te mund te komunikoj ne gjuhen time
    Kur jam rrethuar nga njerëz të vegjël s'ndjej madhështi, por mjerim! M.Roçi

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anëtarësuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Pse edhe tek kjo fe do kete diskriminim gjinor keshtu , do jene te prejashtuar homoseksualet, transeksualet, ata me dy gjini apo ata pa gjini fare ?

Une jam Mashkull dhe me kombesi shqiptare prandaj jam anetaresuar ne nje forum shqiptar qe te mund te komunikoj ne gjuhen time

I lire je nga cdo paragjykim dhe i mbrojtur nga cdo diskriminim, vetem nje gje ketu nuk lejohet: qe truri te punoje ne menyre te kontrolluar me automatizem, ketu duhet te perdoresh koken tende.
    Barca

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Miq, Vëllezër, mirë se ju gjeta.

Edhe pse një fe e re në moshë ajo përveçëse tërhoqi disa nga personazhet më të njohur këtu, tërhoqi dhe inatin dhe zilinë e disa të tjerëve.

Indiferenca ndaj kësaj feje të re nuk do të thotë detyrimisht se ajo po përbuzet. Konkurentëve tanë iu deshën mijëra e mijëra vite për të ndërtuar me dhunë sistemet e tyre fetare.

Ne sot këtu (më shumë ju) hodhëm themelet e kësaj feje të re. Dhe jemi vetëm në ditët e para.

Nëse dikujt i duket një fe si gjithë të tjerat, faji nuk është i joni por i konkurentëve tanë, të cilët patën kohë me mijëvjeçarë dhe nuk mundën të fusnin në zemrat e njerëzve veçse urrejtje e jo dashuri.

Citim Postuar më parë nga Xfiles
    Zoti jone thote: "E kush nuk beson ne Dragutin si profetin tim, ate e pret zjarri".
    Jane fjale te zotit, une nuk po shpif gje.
    Nje citim tjeter nga fjalet e profetit tone qe mi tha ne mesazh privat(fale teknologjise se eres sone).
    "Luftojini ata qe nuk besojne, deri sa te besojne e tju nenshtrohen, sepse ju jeni te zgjedhurit e mi, dhe e juaja eshte jeta e perjeteshme".
    zoti te bekofte vlla Land,
    ne fakt ne nuk duam ateista, e as agnostike,
    ne duam njerez te perulur dhe besimtare injorante, te cileve mund tua ndrisim mendjen.
    Tani detyra jone si fe e sapolindur eshte te perhapim fjalen e Dragutit p.q.m.t(paqja qofte mbi te) e te kthejme ne rrugen e drejte besimtaret e krishtere e musliman, sepse ne besojme ne te njejtin zot me ata, vetem se fete e tyre kane dale nga rruga e drejte. E zoti dergoi profetin e tij te dashur per rifreskuar fene e tij.
    Ne i njohim te gjithe profetet si profete te zotit, profetet musliman e te krishtere, ata satanist e budist etj etj. Vetem se qe ta marrin vesh tani, Draguti p.q.m.t ishte mik i te tere ketyre profeteve , kur ai rrinte ne qiej, bashke me Zotin e profetet e tij.
    Draguti thote:"jezusi eshte miku ne ate bote , e ne kete bote, e me jezusin muhamedi gjithashtu ishte miku im".

Studiuesit tane kane gjetur gjurme profetike ne kuran edhe bibel qe flasin per ardhjen e profetit te fundit Dragut p.q.m.t.

Zoti eshte i pakenaqur me veprat e muslimaneve e te krishtereve, e vetem tek Draguti eshte shpetimi.
    ne fakt po perdor te njejten llogjike te misionareve musliman e te krishtere, per te justifikuar fene e profetit tone Dragut p.q.m.t.

Ti po deshe mund te thuash qe feja jote eshte me e mira,
    po un kam argumente.
    Muhamedi ka vdekur, jezusi ka 2000 vjet qe nuk duket me e nuk ka ndermend te vije.
    Draguti eshte mes nesh, Lavdi zotit.
    Citim Postuar më parë nga land
    Te mos ta minojme kte fe te sapolindur,tek e fundit eshte fe e lindur ne internet,dhe jo ne shpella e shkretetira,dhe ajo qe eshte me kryesorja i madhnushmi Dragut nuk eshte analfabet,paqja me ty Draguto,dhe me ty x-files,nemesistjeter,prince,me mua of course,ty Borixo nuk e mora vesh,je dishepull,apo jo?
    Po bre vlla x-files ka gjurme te qarta ne quran dhe ne bajbell,draguti osht the last etem kujdes ti Salmano,mos na del ene ti profet,se per ty nuk osht shkrujt asnji gjo n'bajbell dhe n'quran

Canna-log Maska e Artson
    Anëtarësuar
    24-07-2007
    Vendndodhja
    Loading...
    Postime
    416
    Citim Postuar më parë nga jimmychrist
    I lire je nga cdo paragjykim dhe i mbrojtur nga cdo diskriminim, vetem nje gje ketu nuk lejohet: qe truri te punoje ne menyre te kontrolluar me automatizem, ketu duhet te perdoresh koken tende.

Me kete te fundit diskriminove te gjithe besimtaret

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anëtarësuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Me kete te fundit diskriminove te gjithe besimtaret
    Po besimtaret kane diskriminuar veten kur kane pranuar nje automatizem te tille, une nuk i shtyra ne ate rruge, por ky eshte nje vend ku ne si anetare te ketij nenforumi kemi perafersisht ide te njejta rreth kesaj qeshtje. Ata kane nenforumet e tyre ku ne cdo sekonde jemi te diskriminuar.
    Barca

Canna-log Maska e Artson
    Anëtarësuar
    24-07-2007
    Vendndodhja
    Loading...
    Postime
    416
    Citim Postuar më parë nga jimmychrist
    Po besimtaret kane diskriminuar veten kur kane pranuar nje automatizem te tille, une nuk i shtyra ne ate rruge, por ky eshte nje vend ku ne si anetare te ketij nenforumi kemi perafersisht ide te njejta rreth kesaj qeshtje. Ata kane nenforumet e tyre ku ne cdo sekonde jemi te diskriminuar.

Sipas disa informatave te mia jo zyrtare shume besimtare qe besonin vetem prej frikes duan te anetaresohen prane nesh.

Tani ata kishin edhe nje pyetje ?

A mund t'ia mbajne sekret kete Zotit te tyre ???

Fine Wine Maska e ildushja
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajër
    Postime
    832
    Edhe mu m'ka dergu zoti, qe t'ju them ju t'gjithve qe jeni palla tari.
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Shume interesante

Sygjeroj qe ne fene tende te mos e quash mekat masturbimin apo vetvrasjen. Gjithashtu mishi i derrit te moj jete mekat dhe tradhetia vecse aplikimi i demokracise ne dashuri, pastaj me ke edhe mua pas
    Kjo është feje të gjithëve. Jini parimorë, respektoni familjarët e bëhuni prindër të mirë. Të thosha më tepër do guxoja shumë.

Thelbi i fesë së re është të lehtësojmë pak punën e "zotit" dhe "mëkëmbësve të tij këtu". Të gjithë shikojmë se si persona me një të kaluar të degjeneruar i drejtohen për shpëtim 'zotit', fillojnë shkojnë nëpër xhami apo kisha.

Ajo që do bëjmë me forcën tonë morale është të parandalojmë degjenerimin e shoqërisë që çon detyrimisht në shtimin e rradhëve të kundërshtarëve tanë.

Kjo më bëri të reflektoj. Degjenerimin moral në shoqëri e ushqen myslymanizmi/krishtërimi sepse presin që falë kësaj të shtojnë rradhët e besimtarëve.

Canna-log Maska e Artson
    Anëtarësuar
    24-07-2007
    Vendndodhja
    Loading...
    Postime
    416
    Citim Postuar më parë nga ildushja
    Edhe mu m'ka dergu zoti, qe t'ju them ju t'gjithve qe jeni palla tari.

Sa qejf e paske patur ate pjesen e dyte, te kane mbetur disa germa midis dhembeve

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sjelljet që bezdisin në jetën e një çifti!
    Nga salihaj në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 11-01-2010, 13:04
  2. Deshta të festoi vitin e ri…?!
    Nga GoLdeN në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 13-02-2009, 23:36
  3. Per cfare ju ka marre malli te hani?!
    Nga Sweet Brunettee në forumin Kuzhina shqiptare dhe e huaj
    Përgjigje: 228
    Postimi i Fundit: 09-02-2006, 22:20
  4. Poezi nga Diabolis
    Nga Diabolis në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 499
    Postimi i Fundit: 13-05-2004, 12:06
  5. Kadare nen akuzen e besimtareve myslymane
    Nga Shën Albani në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 17-03-2003, 12:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •