Duhet ta shqyrtoj me vemendje kete dogme te re. Paqja dragutane qofte mbi ju te gjithe!Borixo nuk e mora vesh,je dishepull,apo jo?
Duhet ta shqyrtoj me vemendje kete dogme te re. Paqja dragutane qofte mbi ju te gjithe!Borixo nuk e mora vesh,je dishepull,apo jo?
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
zoti te bekofte vlla Land,Postuar më parë nga land
ne fakt ne nuk duam ateista, e as agnostike,
ne duam njerez te perulur dhe besimtare injorante, te cileve mund tua ndrisim mendjen.
Tani detyra jone si fe e sapolindur eshte te perhapim fjalen e Dragutit p.q.m.t(paqja qofte mbi te) e te kthejme ne rrugen e drejte besimtaret e krishtere e musliman, sepse ne besojme ne te njejtin zot me ata, vetem se fete e tyre kane dale nga rruga e drejte. E zoti dergoi profetin e tij te dashur per rifreskuar fene e tij.
Ne i njohim te gjithe profetet si profete te zotit, profetet musliman e te krishtere, ata satanist e budist etj etj. Vetem se qe ta marrin vesh tani, Draguti p.q.m.t ishte mik i te tere ketyre profeteve , kur ai rrinte ne qiej, bashke me Zotin e profetet e tij.
Draguti thote:"jezusi eshte miku ne ate bote , e ne kete bote, e me jezusin muhamedi gjithashtu ishte miku im".
Studiuesit tane kane gjetur gjurme profetike ne kuran edhe bibel qe flasin per ardhjen e profetit te fundit Dragut p.q.m.t.
Zoti eshte i pakenaqur me veprat e muslimaneve e te krishtereve, e vetem tek Draguti eshte shpetimi.
AUM.
teme goxha interesante , me bete te mendoj ne menyre me rracionale per jeten !!
Mos eshte 'Ngushelluesi' qe Jezusi u ka premtuar besimtareve te Tij. Sipas logjikes se misionareve myslimane do te kishe justifikim ne ate qe po thua.Postuar më parë nga xfiles
Respekt
Po bre vlla x-files ka gjurme te qarta ne quran dhe ne bajbell,draguti osht the lastPostuar më parë nga xfiles
etem kujdes ti Salmano,mos na del ene ti profet,se per ty nuk osht shkrujt asnji gjo n'bajbell dhe n'quran
![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
ne fakt po perdor te njejten llogjike te misionareve musliman e te krishtere, per te justifikuar fene e profetit tone Dragut p.q.m.t.Postuar më parë nga mesia4ever
Ti po deshe mund te thuash qe feja jote eshte me e mira,
po un kam argumente.
Muhamedi ka vdekur, jezusi ka 2000 vjet qe nuk duket me e nuk ka ndermend te vije.
Draguti eshte mes nesh, Lavdi zotit.
Jam shum dakord me xfiles, ju te pafete mos postoni ne temen tone, zoti te bekofte vella xfiles, sepse fjale te shenjta ke thene edhe ti.Postuar më parë nga xfiles
Zoti bekofte Profetin Dragut. Edhe p.q.m.t Dragut
AUM
Katallano boju ene ti me ne,fola n'telefon me dragutin ene ai thot duhet me bo 130 dishepuj,shfrytzoje ene ti rastin,do rrjedhin paret lume,veçse duhet me menu,si do e qujm at nertesen ku do falemi.Postuar më parë nga katallani
![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
Ty Morning staro po t'jap i kshill ,mos e shkruj mo,prince of darkness,a ma mir prince of lightnessPostuar më parë nga Morning star
![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
Shume interesante
Sygjeroj qe ne fene tende te mos e quash mekat masturbimin apo vetvrasjen. Gjithashtu mishi i derrit te moj jete mekat dhe tradhetia vecse aplikimi i demokracise ne dashuri, pastaj me ke edhe mua pas![]()
Kur jam rrethuar nga njerëz të vegjël s'ndjej madhështi, por mjerim! M.Roçi
Krijoni Kontakt