Close
Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 105 prej 105
    fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anëtarësuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga Homza
    Gjith kete shkrim qe ke bo siper une ti pergjigjem: Zoti jem ta rujt profetin tond.

Bile na te fese muslimane po shkojshim me u fal ne xhami, por ju neper bunkera festoni ditlidnjen e Dragotit

Une jam totalisht i besimit qe persakohe qe njeriu eshte i shendoshe menderisht, te mos i bej keq kujt e ti bej mire vetes----ky njeri i perket cdo feje, cdo besimi, ky eshte njeriu ideal per cdo liber fetar, ndoshta eshte edhe per librin e ju ateisteve...por tmi thush profet Dragotit ktu merr lumi bishtin e kalit edhe humbet arsyetimi jot.

Dmth ata te besimtare myslyman qe nuk kane pasur para per te ndertuar nje xhami nuk kane ku te luten?

He si qenka puna... nuk e dija se per tju lutur zotit u dashkan tonelata prej betoni e allcie. Profetit Dragut i lutemi kudo. Se e tera shtepi e tij eshte krijesa. E nese malet e fushat jane vend i papershtatshem per tju lutur zotit tend, kujto e mendo se ai kurre nuk krijoi nje xhami, por pikerisht ato male e fusha qe nuk te hyne ne sy ty.

Une tek profet Draguti besoj njesoj sic i besoj dhe njerezve te tjere...
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anëtarësuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever
    Komunizmi eshte ateizem militant...
    Respekt
    Te keshilloj te shfletosh me shume per komunizmin si term dhe si ideologji, ndoshta edhe per ateizmin. Te paren e gjen ne librat e historise dhe politikes ndersa te dyten ne librat e filozofise.
    Une kam pikepamje te mia personale rreth demokracise, por njekohesisht edhe rreth ateizmit, e kjo nuk ka pse ti lidhe keto dy ideologji mes vete.
    Barca

i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anëtarësuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    Jeta shpeshe here na sprovon dhe behet e veshtire per ne dhe na detyron te mendojme shumecka dhe te jemi me analitike per shume gjera te cilat me heret nuk i mendonim ne kete menyre.
    Ne jeta na servon nganjehere te papritura te shumta dhe tashme eshte ne doren tone te jemi ne gjendje te i akceptojme ne mendjet tona keto gjera,per shembull tek njerezit eshte tendence se kur arrije ndonje qellim te caktuar meritat te ja atribuojne krijuesit apo zotit dhe te thone se keshtu ka qene e shkruar dhe jane mirenjohes per kete,por pjesa qe eshte me e rendesishmja per te u diskutuar eshte kur gjerat nuk funksionojne ashtu sic presim dhe tashme ndihet shprehja e famshme keshtu ka deshe zoti,apo ky eshte vullneti i tij,dhe gjera te ngjashme,dhe nuk perdoret nje fjalor ofendues drejte tij.
    Nga kjo vijme ne perfundim se zoti paska imunitet ndaj cdo gjeje dhe shembull konkret eshte se kur ben mire eshte i mire,edhe kur ben keq dhe nuk pergjigjet per pasojat qe vete shkaktoje.
    A do te thote kjo se krijuesi te injoron?

i/e regjistruar Maska e shpresa vranari
    Anëtarësuar
    16-12-2007
    Vendndodhja
    boston
    Postime
    95
    Lexoni nje liber te mire per njeriun qe perpiqet ta beje jeten e tij me te paster
    apo nje poezi ku shushurijne ujerat e gjethet .Dhe i lini keto biseda pa frut qe ju humbasin kohen.
    Edhe ne qe i lexojme na peshtjellin ndjesite.Ndihemi keq.
    Ahhhh postoni dicka te shndetshme ,si p.sh Darius......Edhe ti Xfiles ndonjehere....dhe do t'i lexojme seriozisht,sepse na mungon koha te shfletojme pergjigje hidh edhe prit, te cilat nuk thone asgjeeee.
    elsa vrana

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    Kjo teme (si shume tema e postime tjera) tregon punen e moderatorve!
    Kur nenforumet kthehen ne shaka, atehere nuk mbetet gje serioze per te shkruar.
    Kjo teme duhet te degohet tek nenforumi qe mbane tema humoristike.

Teme shume interesante qe nxit te menuarit ne menyre shakaje.
    "Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"

Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011

Tema të Ngjashme

1. Sjelljet që bezdisin në jetën e një çifti!
    Nga salihaj në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 11-01-2010, 13:04
  2. Deshta të festoi vitin e ri…?!
    Nga GoLdeN në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 13-02-2009, 23:36
  3. Per cfare ju ka marre malli te hani?!
    Nga Sweet Brunettee në forumin Kuzhina shqiptare dhe e huaj
    Përgjigje: 228
    Postimi i Fundit: 09-02-2006, 22:20
  4. Poezi nga Diabolis
    Nga Diabolis në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 499
    Postimi i Fundit: 13-05-2004, 12:06
  5. Kadare nen akuzen e besimtareve myslymane
    Nga Shën Albani në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 17-03-2003, 12:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •