Close
Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 105
    Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535

"Zoti u kujtua vonë për mua"

Jam profeti fundit dhe këtë e vërtetoj nga vegimet që pata netët e fundti, zoti më foli, më tha të jem i mirë me shokët e i sjellshëm në punë. Të jem i dashur me miken time dhe të ndihmoj të dobtin sepse vetëm kështu mund të kem jetë e përjetshme. (Edhe pse gjatë bisedimit i bëra të kuptonte që kjo jetë që po jetoja më mjaftonte)

Guxova ti them - O ti që nuk të shoh por të digjoj zërin, unë këto gjëra sapo më the i kam zbatuar. Jam i sjellshëm me shokët dhe një burrë i devotshëm. Mos ndoshta ti (gjë) ke ardhur vonë?! Jam prej kohësh ajo që ti dëshiron tu mësosh njerëzve - i thashë.

Dhe pas këtyre vegimeve nisa të profetizoj të vërtetën. Pas disa ditësh, pasi të kem shkruar dhe një libër (kusht i domosdoshëm) do kërkoj që këtu në foruminshqiptar të hapet dhe në nënfourum për fenë që predikoj unë. E meritoj ndryshe nuk jemi ai vendi tolerant që shumë i bëjmë lavde.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dragut : 29-07-2007 më 11:42

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Une te besoj o i derguar i zotit, e do jem dishepulli yt i pare.
    Mesues, me drejto edhe mua ne rrugen e drejte qe te çon ne jeten e perjeteshme.
    Paqja qofte mbi ty.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Une jam dishepulli i dyte,ne fakt nese do te behesh miliarder themelo nje fe dhe çdo gje u krye.Paqja qofte me dragut a.s
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Jepi Kapo se nga pas na ke.

Un jam ndjeksi i 4-t do e bejm fene tone me te miren e me te dashuren per popullin.

Si e ka emrin ansambleja jone? lol

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Sipas kesaj logjike dhe logjikes se disa feve dhe sekteve edhe une sot mund te thoja se jam Profet i Zotit. Mesoni per kultet ne kete ueb.

http://www.falsemessiahs.com/
    http://www.bible.ca/islam/islamic-mo...milarities.htm

Do te te ndiqja nese profetizon dicka per te ardhmen dhe realizohet ajo. Shiko profetet e rreme se cfare te keqe i sollen njerzimit sa viktimat, sa vrasjet, sa padrejtesite, urrejtjen e ti tallesh. A je ne gjendje te vdesesh para cdokujt 'nese kjo e vertete' qendron ne ty.

http://www.urbangrounds.com/images/T..._Beheading.jpg

47:4. Pra, kur t'i takoni në (luftë) ata që nuk besuan mëshojuni në qafë (mbytni) derisa t'i rraskapitni, atëherë lidhni, e pastaj, ose lidhni ose kërkoni dëmshpërblim përderisa lufta të mos pushojë. Kështu pra, po sikur të dojë All-llahu, Ai do të hakmerrej ndaj tyre, por Ai dëshiron t'ju sprovojë njërin me tjetrin. E ata që ranë dëshmorë në rrugën e All-llahut, atyre kurrsesi nuk ua humb veprat (por ua shton).

http://www.conncoll.edu/academics/de...jonestown2.jpg

A do na bish nje ajet si ky edhe ti? Qe kushdo qe te nuk te beson ty si Profet, do t'i ndodhe kjo...

5:33. Dënimi i atyre që luftojnë (kundërshtojnë) All-llahun dhe të dërguarin e Tij dhe bëjnë shkatërrime në tokë (kundershton Muhamedin me saktesisht), nuk është vetëm se të mbyten ose të gozhdohen, ose (të gjymtohen), t'u priten duart dhe këmbët e tyre të anëve të kundërta, ose të dëbohen nga vendi. Kjo (masë ndëshkuese) është poshtërim për ta në dynja, dhe në botën tjetër ata do të kenë dënim të madh.

Engjulli Gabriel 'ia ka zbuluar'?! Mashtruesit (misionaret) islamike ju genjejne se ky eshte 'Ngushelluesi' por mua personalisht nuk po me duket ky 'Ngushelluesi' qe Jezusi ua premton besimtareve te Tij. Ndoshta jam edhe gabim...

Por kam disa pyetje per ty

A ke qene i profetizuar nga nje Profet si p.sh. Profeti Isaia 700 para Jezusit profetizon ngjarjen? Ka 300 profeci ne Dhiaten e Vjeter per Jezusin, me shume se 60 prej tyre jane detajisht madje.

Do ta besh nje mrekulli, apo do te thuash keshtu.

Kurani 6:109. Ata u betuan me një betim të fortë në All-llahun, se nëse u vjen atyre ndonjë mrekulli, do ta besojnë. Thuaj: "Çështja e atyre mrekullive është te All-llahu". E ku e dini ju, ndoshta kur të vijnë ato nuk u besojnë.

Por mos i kritikoni fete, kultet aq shume, doktrinat ateiste jane edhe me te pergjakshme dhe me shkatrrimtare. Sa ka vrare Islami per 1400 vjet, Nazizmi per 6 vjet ka vrare, mos me shume. Ju (edhe ateistet e juaj) do te thoshnin se Hitleri ka qene 'i krishtere'. 6 milione jehudi jane vrare nga ky 'kristian', 44 milione te krishtere nga doktrina e tij. Po ta kujtoj se ky u inspirua nga Nice, Darvini etj. e nuk kishte te bente asgje me mesimet e Jezusit.

http://images.google.com/images?svnu...sq&q=holocaust

Pershendetje, respekt.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 30-07-2007 më 08:10

At'qivia Maska e Flori
    Anëtarësuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranë, Albania
    Postime
    2,551
    Enderr imagjinat apo realitet esht kjo tem ?
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Por mos i kritikoni fete, kultet aq shume, doktrinat ateiste jane edhe me te pergjakshme dhe me shkatrrimtare. Sa ka vrare Islami per 1400 vjet, Nazizmi per 6 vjet ka vrare, mos me shume.
    Shoh qe edhe ti shfaq simptoma te semundjes dogmatike fetare teksa ngaterron ateizmin me nazizmin, komunizmin, fashizmin, etj. E kam thene disa here te tjera dhe po e perseris. Fakti qe lideret e rrymave filozofike ne fjale perdornin si argument arsyetimet logjike te ateizmit, nuk do te thote se ateizmi eshte i gabuar, i pergjakshem, apo shkaterrimtare. Kjo forme goditjeje ndaj ateizmit eshte po aq e palogjikshme se vete teresia e logjikes qe shpalos botekuptimi fetar.

Fakti qe Hitleri vrau po aq sa ckane vrare islamiket nuk do te thote se ateizmi eshte i pergjakshem. Kjo eshte teper qesharake dhe tregon nje logjike te zhveshur. Disa falsitete logjike dalin ne kete pike, nder te cilat po permend falsitetin ad hitlerum, petitio principii, non causa pro causa, dordoleci, ad ignorantiam, ignoratio elenchi. Me pak fjale, gjej ndonje linje tjeter arsyetimi, se me kete nuk pi uje gjekundi.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever
    Sipas kesaj logjike dhe logjikes se disa feve dhe sekteve edhe une sot mund te thoja se jam Profet i Zotit. Mesoni per kultet ne kete ueb.

http://www.falsemessiahs.com/
    http://www.bible.ca/islam/islamic-mo...milarities.htm

Do te te ndiqja nese profetizon dicka per te ardhmen dhe realizohet ajo. Shiko profetet e rreme se cfare te keqe i sollen njerzimit sa viktimat, sa vrasjet, sa padrejtesite, urrejtjen e ti tallesh. A je ne gjendje te vdesesh para cdokujt 'nese kjo e vertete' qendron ne ty.

http://www.urbangrounds.com/images/T..._Beheading.jpg
    http://www.conncoll.edu/academics/de...jonestown2.jpg

A do na bish nje ajet si ky edhe ti? Qe kushdo qe te nuk te beson ty si Profet, do t'i ndodhe kjo...

5:33. Dënimi i atyre që luftojnë (kundërshtojnë) All-llahun dhe të dërguarin e Tij dhe bëjnë shkatërrime në tokë (kundershton Muhamedin me saktesisht), nuk është vetëm se të mbyten ose të gozhdohen, ose (të gjymtohen), t'u priten duart dhe këmbët e tyre të anëve të kundërta, ose të dëbohen nga vendi. Kjo (masë ndëshkuese) është poshtërim për ta në dynja, dhe në botën tjetër ata do të kenë dënim të madh.

Engjulli Gabriel 'ia ka zbuluar'?! Mashtruesit (misionaret) islamike ju genjejne se ky eshte 'Ngushelluesi' por mua personalisht nuk po me duket ky 'Ngushelluesi' qe Jezusi ua premton besimtareve te Tij. Ndoshta jam edhe gabim...

Por kam disa pyetje per ty

A ke qene i profetizuar nga nje Profet si p.sh. Profeti Isaia 700 para Jezusit profetizon ngjarjen? Ka 300 profeci ne Dhiaten e Vjeter per Jezusin, me shume se 60 prej tyre jane detajisht madje.

Do ta besh nje mrekulli, apo do te thuash keshtu.

Kurani 6:109. Ata u betuan me një betim të fortë në All-llahun, se nëse u vjen atyre ndonjë mrekulli, do ta besojnë. Thuaj: "Çështja e atyre mrekullive është te All-llahu". E ku e dini ju, ndoshta kur të vijnë ato nuk u besojnë.

Por mos i kritikoni fete, kultet aq shume, doktrinat ateiste jane edhe me te pergjakshme dhe me shkatrrimtare. Sa ka vrare Islami per 1400 vjet, Nazizmi per 6 vjet ka vrare, mos me shume. Ju (edhe ateistet e juaj) do te thoshnin se Hitleri ka qene 'i krishtere'. 6 milione jehudi jane vrare nga ky 'kristian', 44 milione te krishtere nga doktrina e tij. Po ta kujtoj se ky u inspirua nga Nice, Darvini etj. e nuk kishte te bente asgje me mesimet e Jezusit.

http://images.google.com/images?svnu...sq&q=holocaust

Pershendetje, respekt.
    me gjithe respektin qe kam per ty,
    nuk te lejoj te flasesh keq ose te ofendosh profetin tone Dragut (paqja e zotit qofte mbi te).
    Ndihem teper i ofenduar dhe do kerkoja qe ata qe nuk besojne ne fene time te mos postojne ketu.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga _FlorI_
    Enderr imagjinat apo realitet esht kjo tem ?
    realitet, po aq sa realiteti i profeteve qe njohim.
    Pranoje edhe ti Dragutin si shpetimtarin tend, dhe do shpetohesh.
    madje do kesh fatin te jesh shoke me profetin, nder shoket e pare te tij.
    Kur te shkruhet libri te cilit nuk e kemi vendosur titullin, ti do kesh emrin ne te, si dishepull i profetit.

Zoti jone thote: "E kush nuk beson ne Dragutin si profetin tim, ate e pret zjarri".
    Jane fjale te zotit, une nuk po shpif gje.
    Nje citim tjeter nga fjalet e profetit tone qe mi tha ne mesazh privat(fale teknologjise se eres sone).
    "Luftojini ata qe nuk besojne, deri sa te besojne e tju nenshtrohen, sepse ju jeni te zgjedhurit e mi, dhe e juaja eshte jeta e perjeteshme".

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Te mos ta minojme kte fe te sapolindur,tek e fundit eshte fe e lindur ne internet,dhe jo ne shpella e shkretetira,dhe ajo qe eshte me kryesorja i madhnushmi Dragut nuk eshte analfabet,paqja me ty Draguto,dhe me ty x-files,nemesistjeter,prince,me mua of course,ty Borixo nuk e mora vesh,je dishepull,apo jo?
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sjelljet që bezdisin në jetën e një çifti!
    Nga salihaj në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 11-01-2010, 13:04
  2. Deshta të festoi vitin e ri…?!
    Nga GoLdeN në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 13-02-2009, 23:36
  3. Per cfare ju ka marre malli te hani?!
    Nga Sweet Brunettee në forumin Kuzhina shqiptare dhe e huaj
    Përgjigje: 228
    Postimi i Fundit: 09-02-2006, 22:20
  4. Poezi nga Diabolis
    Nga Diabolis në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 499
    Postimi i Fundit: 13-05-2004, 12:06
  5. Kadare nen akuzen e besimtareve myslymane
    Nga Shën Albani në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 17-03-2003, 12:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •