Close
Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 74

Kush mi shpjegon 10 urdheresat???

2. Nuk do tė bėsh asnjė skulpturė apo shėmbėlltyrė tė gjėrave qė janė atje lart nė qiell, kėtu poshtė nė tokė apo nė ujėrat poshtė tokės.

3. Nuk do tė pėrdorėsh mė kot Emrin e Zotit, Perėndisė tėnd, sepse Zoti nuk ka pėr ta lėnė tė padėnuar atė qė pėrdor Emrin e Tij kot.

Atehere te urdhersa 1 .. ju te krishteret keni krijuar mijra shembelltyra te zotit, JU FALENI TE NJE KRYQ TE BER NGA DORA E NJERIUT, faleni te nje COPE DRURI, mbani ne qafe nje zinxhir floriri te ber nga dora e njeriut, edhe e puthni sa her doni te beni dicka, JU FALENI NE STATUJA, keni krijuar statuja ku faleni nderkohe qe urdhersa eshte e shkruar te bibla juaj me shkronja te medha.. Nuk do tė bėsh asnjė skulpturė apo shėmbėlltyrė tė gjėrave qė janė atje lart nė qiell, kėtu poshtė nė tokė apo nė ujėrat poshtė tokės

Pse dilni ne kundershtim me 10 urdhersat qe zoti i gdhendi me zjarr (sipas legjendes )

Pse kur flisni me dike thoni ( ZOTI E DI, Zoti e ka ne dore, Zoti e denoi, Zoti ja beri kshu, Zoti do e ndeshkoje, Zoti ktu zoti aty ) nderkohe qe e ke te shkruar me SHKRONJA TE MEDHA Nuk do tė pėrdorėsh mė kot Emrin e Zotit, Perėndisė tėnd, sepse Zoti nuk ka pėr ta lėnė tė padėnuar atė qė pėrdor Emrin e Tij kot

ju bini ne kundershtim me ato qe jan shkruar ne bibel, Prifterinjt jan PEDOFILLE, HOMOSEKSUALE, TRADHETARE, qe vatikani i lejon te flasin ne emer te zotit.. KU ESHTE FEJA??

ku eshte kryqi qe po tregon..? kur ty te dalin te gjitha kundra..? Mos mendo se njerzit behen ateiste sepse jan te pa fe.. behen ateiste sepse u mbushen me genjeshtra nga ju, u tradhetuan nga feja e tyre qe denonte HOMOSEKSUALIZMIN EDHE PEDOFILLIZMIN.. nderkohe qe ne amerike ka prifterinj homoseksual edhe pedofill. KA FAKTE PER KETO.

Cdo me thoni per kryqin qe mbani ne qafe? kush ju thote ta mbani ate kryq, kush ju thote te faleni te nje statuje druri, kush ju thote te krijoni shembelltyren e zotit edhe ti faleni, kush ju thote qe merrni nje cope druri edhe lutuni para asaj statujes krijuar nga nje zdrukthtar i lagjes?

ka njeri qe mi zgjidh keto enigma?? sepse sipas meje sme duket normale qe tjeter gje shkruhet ne Bibel edhe tjeter gje bejn vatikani edhe kishat.

Gjith te mirat.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    "Ngrehu prift te ulet hoxha"e thote populli apo jo,populli eshte me i zgjuar se prifti dhe hoxha,keta dy te fundit jane futja pordhes gri sallate,right?
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e Alma07
    Anėtarėsuar
    20-05-2007
    Vendndodhja
    ktu ku nuk duhet
    Postime
    282
    Jam shume dakord me ty Land...pse sa shume gjera jane te shkruara mbi kuran e ndryshe veprohet? A mund te me thuash perse kta te fese muslimane bejne te kunderten e atyre qe eshte shkruar ne Kuran e tregojn nje racizem e egoizem te pa mase,e thone ky eshte Zoti Allahu...Per kta gruaja nuk eksiston e thon bej ate qe te them une por mos bej ate qe bej une,keshtu thote allahu.....kjo ku eshte shkruar?Per esperienzen personale nje konkluzion e kam nxjerr qe Zoti ekziston ai eshte vetem nje,,e te gjitha gjerat tjera jane vetem politika e qenies mashkull....Une besoj ne nje Zot te vetem........

Citim Postuar mė parė nga Alma07
    Jam shume dakord me ty Land...pse sa shume gjera jane te shkruara mbi kuran e ndryshe veprohet? A mund te me thuash perse kta te fese muslimane bejne te kunderten e atyre qe eshte shkruar ne Kuran e tregojn nje racizem e egoizem te pa mase,e thone ky eshte Zoti Allahu...Per kta gruaja nuk eksiston e thon bej ate qe te them une por mos bej ate qe bej une,keshtu thote allahu.....kjo ku eshte shkruar?Per esperienzen personale nje konkluzion e kam nxjerr qe Zoti ekziston ai eshte vetem nje,,e te gjitha gjerat tjera jane vetem politika e qenies mashkull....Une besoj ne nje Zot te vetem........

Tema eshte te me shpjegosh 10 urdheresat, spo te thote njeri hajde flit per myslimanizmin.. un doja te dija kto.

Mos mendo se kam hap kte teme edhe jam mysliman, thjesht dua te di nga ju per njohuri me shume, se pse shkruani dicka tjeter ne BIBEL edhe tjeter beni

Lere myslimanizmin se me mua nuk te ecen, sjam mysliman.. Morning Star nick qe kam ven, ka domethenie tjeter, shume larg fese myslimane apo katolike..ok shoqe

Edhe te lutem shume nese ske gje per te shkruar, mos shkruaj fare me mire, se cfar eshte myslimanizmi do hapim nje teme tjeter.. kjo teme i dedikohet te krishtereve.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Morning star
    Tema eshte te me shpjegosh 10 urdheresat, spo te thote njeri hajde flit per myslimanizmin.. un doja te dija kto.

Mos mendo se kam hap kte teme edhe jam mysliman, thjesht dua te di nga ju per njohuri me shume, se pse shkruani dicka tjeter ne BIBEL edhe tjeter beni

Lere myslimanizmin se me mua nuk te ecen, sjam mysliman.. Morning Star nick qe kam ven, ka domethenie tjeter, shume larg fese myslimane apo katolike..ok shoqe

Edhe te lutem shume nese ske gje per te shkruar, mos shkruaj fare me mire, se cfar eshte myslimanizmi do hapim nje teme tjeter.. kjo teme i dedikohet te krishtereve.
    Nick-u jot ka lidhje me;abaddon which mean destruction,angel of light,angel of bottomless pit,antichrist,apollyon a greek name meaning destroyer,beast,beelzebub,deceiver,belial,devil,dr agon,enemy,evil one,father of lies,god of this age,king of babylon,litle horn,lucifer,power of darkness,prince of the power of the air,roaring lion,ruler of the demons,son of perdition,satan,dhe se fundi morning star apo star of the morning,si te duash ti
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Citim Postuar mė parė nga land
    Nick-u jot ka lidhje me;abaddon which mean destruction,angel of light,angel of bottomless pit,antichrist,apollyon a greek name meaning destroyer,beast,beelzebub,deceiver,belial,devil,dr agon,enemy,evil one,father of lies,god of this age,king of babylon,litle horn,lucifer,power of darkness,prince of the power of the air,roaring lion,ruler of the demons,son of perdition,satan,dhe se fundi morning star apo star of the morning,si te duash ti

E bere kerkimin te google?? Mire bere, te pakten ta marrin vesh se nicku im ska te beje me asnje fe, as myslimane as katolike.

...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perėndinė
    Postime
    1,257
    Kush mi shpjegon 10 urdheresat???

--------------------------------------------------------------------------------

2. Nuk do tė bėsh asnjė skulpturė apo shėmbėlltyrė tė gjėrave qė janė atje lart nė qiell, kėtu poshtė nė tokė apo nė ujėrat poshtė tokės.

3. Nuk do tė pėrdorėsh mė kot Emrin e Zotit, Perėndisė tėnd, sepse Zoti nuk ka pėr ta lėnė tė padėnuar atė qė pėrdor Emrin e Tij kot.

Ku i ke 8 tė tjerat? Pastaj me sa pashė nga shkrimi je i/e ngacmuar nga kisha katolike. Mund tė fokusohesh nė njė drejtim?

Ata qė i pėrkasin kishės ungjillore nuk kanė tė bėjnė me kryqe nė qafė dhe as me priftėrinj dhe as me tė puthura duarsh. Pėr ta ėshtė vetėm Bibla dhe jeta e tyre bazohet nė tė, asgjė nga kėto qė ti pėrmend nė postimin tėnd nuk ekziston nė jetėn e tyre. Flet nė pėrgjithėsi pėr tė krishterėt por bėju pak mė konkret.

Nėn Hirin e Tij,

ns

Shėnim: Herės tjetėr shkruaj kur tė jesh mė esėll dhe jo i/e rrėmbyer pėr shkak tė diēkaje qė ka ndodhur.
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtė I Shenjtė...

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Morning star
    E bere kerkimin te google?? Mire bere, te pakten ta marrin vesh se nicku im ska te beje me asnje fe, as myslimane as katolike.
    Morning star,beelzebub,lucifer,prince of darkness,e dija qe me pare qe jane emra te satanit,emrat e tjere eshte ashtu ciē thua ti,i gjeta me google.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,982
    Emri i Zotit pėrdoret si ai shkopi i gomės i policit.Polici ta tregon duke e ngritur lartė qė tė friksojė,kurse emri zotit pėrmėndet pėr tė nėnėshtruar.Prandaj nuk kan lėn vėn pa ndėrtuar kisha e xhamia pėr tė thėnė;KUJDES!...JA KU JAM ! Prandaj edhe Hoxha bėrtet 5 her dita e prifti gjithashtu!

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Morning Star

Nje teme me pyetje te ngjashme e hapa dhe une para ca kohe dhe m'u mbyll nga administratori i cili me drejtoi te lexoja tek nje pjese tjeter e forumit.

Pyetje pėr KRISHTERĖT

land, me habite me te gjitha ato fjale qe kishe gjetur per shprehjen Morning Star! Une me kete fjale nenkuptoj Yllin e Mengjesit, bukurine me te madhe qe kam pare ndonjehere nga qielli ne ora 4 pas mesnate.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Muslimanėt nė Amerikė para Kristofor Kolombos!
    Nga Florim07 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 16-04-2009, 17:25
  2. Bellucci, u shpjegon femrave bukurinė e saj !!
    Nga no name nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 25-03-2009, 14:05
  3. Nga Perandoria Osmane nė Shqipėri
    Nga celyy nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-11-2008, 09:03
  4. Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 30-07-2002, 19:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •