Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441

Strasburgu dënon Greqinë për vrasjen e shqiptarit

Gjykata e Strasburgut ka dënuar në mënyrë të drejtpërdrejtë Greqinë, për vrasjen e emigrantit shqiptar, 20 vjeçarit, Gentian Çelniku, nga forcat policore të këtij vendi.

e enjte, 26 Korrik 2007 15:43:27

Sipas kësaj gjykate, në këtë rast, Greqia e ka shkelur nenin 2 të Konventës Evropiane të të Drejtave të Njeriut që mbron të drejtën e jetës. Monitoruesi Grek i Helsinkit, në emër të familjareve ankues, ka paraqitur në Gjykatën e Strasburgut çështjen për vrasjen e emigrantit shqiptar nga forcat policore greke.

Ngjarja ka ndodhur më 21 nëntor të vitit 2001, ku njeri nga oficeret e policisë greke, në përpjekje për ta arrestuar Çelnikun, si person i dyshuar për përfshirje në një ngjarje, e ka qëlluar atë duke e vrarë në vend. (News 24)

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Me falni pak - por si e ka denuar Strasburgu Greqine? Cfare duhet te beje Greqia per t'u shfajesuar?! Kete s'e kuptoj asnjehere. Shoh qe denohen rastet e tilla te shemtuara por vetem me fjale - dhe asnjehere s'kam pare e degjuar dicka konkrete.
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Tradhetar I Kombit Maska e Aldo_west_83
    Anëtarësuar
    14-09-2005
    Vendndodhja
    Ne Interrnim!
    Postime
    132
    Alienated, I kane denuar me 50-Euro gjobe edhe 100-dite pune Sociale
    Tradhetar I Kombit!

I Denuar Me Interrnim Per Agjitacion E Propagand !

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga Alienated
    Me falni pak - por si e ka denuar Strasburgu Greqine? Cfare duhet te beje Greqia per t'u shfajesuar?! Kete s'e kuptoj asnjehere. Shoh qe denohen rastet e tilla te shemtuara por vetem me fjale - dhe asnjehere s'kam pare e degjuar dicka konkrete.
    Kryesorja e ka denuar

Citim Postuar më parë nga Aldo_west_83
    Alienated, I kane denuar me 50-Euro gjobe edhe 100-dite pune Sociale
    lol.

Se mos u kan then qe sdo dalin jashte pas ores 8 te darkes, se kshu i denojne.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Pirdhni se liroheni ju siper. Doni te dekurajoni shqiptaret qe te kerkojne drejtesi, por shqiptari nuk esht dekuraju 1000 vjet ne erresire totale bizantine e 500 vjet ne erresire ottomane jo mo tani. Simotra te asaj gjykate dhe organizate nderkombetare jane ato qe do vendosin per pavarsine e Kosoves, dhe hapi tjeter do jete Cameria se shpejti po nuk nejten urt.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Doni te dekurajoni shqiptaret qe te kerkojne drejtesi
    ahahaha Genesis ca thu mor burre aman??

hajt ishalla del fjala juaj

Tradhetar I Kombit Maska e Aldo_west_83
    Anëtarësuar
    14-09-2005
    Vendndodhja
    Ne Interrnim!
    Postime
    132
    Citim Postuar më parë nga Morning star
    lol.

Se mos u kan then qe sdo dalin jashte pas ores 8 te darkes, se kshu i denojne.

Morning-Star i kane denuar edhe me ate qe permende, por vecanerisht theksuan kte denim, grekve nuk do t`ju lejohet hyrja ne Clubet Europiane
    Tradhetar I Kombit!

I Denuar Me Interrnim Per Agjitacion E Propagand !

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Ja njeher shyqyr qe u degjua zeri yne renkues ne bote. Kemi gjithe keto vite qe na behen padrejtesi nga keta maskarenj, njerez te pashpirt. Shume shpejt do te vihet drejtesia ne vend dhe Shqiperia do behet ashtu sic ka qene, jo sic eshte tani e coptuar.

Nuk po shikoj ndonje nga Grekerit e forumit qe te na e mbroje Greqine kete radhe. He more ku e futet koken juve? Se domosdo dhe ky qe kane vrare per ju ka qene nje rrugac, nje hajdut apo ku di une cfare epitetesh mund ti vini juve, ashtu si ata qe rrifeshin me njeri-tjetrin. He pra dilni e vini dhe ketij nje epitet tani dhe shfajsoni policine Greke. Perse nuk keni shkuar ne Strasburg ti beheni avokate dhe atje? Mbroni mbroni te paudhet se si ata do beheni dhe ju.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Feniks. Maska e niktironci
    Anëtarësuar
    25-03-2007
    Vendndodhja
    Aty ku jetohet.
    Postime
    337
    Ndoshta dicka ka filluar te levize.
    Tani mbas shume ankesash, kunder anetarit te``famshem`` te bashkimit Europian pra Greqise, pasi pothuaj e gjithe bota pa nje pjese te shemtise te shtetit Grek menduan qe ti heqin pak veshin.
    Nuk e di a u behet vone ekstremistave Greke , te cilet po luajne mendsh c`do dite e me teper.
    Mund te dalim me parrullen``Ruhuni nga qente e terbuar Greke``.
    Se do ikni per lesh, edhe se mban njeri pergjegjesine.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Përgjigje: 195
    Postimi i Fundit: 08-10-2013, 14:03
  3. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05
  4. Kapet Izet Haxhia në Turqi, rihapet dosja "Hajdari"
    Nga Homza në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 16-09-2010, 04:13
  5. Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 23:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •