RESULSET E DEMONIT FLORI BRUQI, TE "UDB-ASHAVE''
E TE PLEHRAVE TE TJERE QE LEHIN KUNDER MEJE, JANERASHIGIMI E TRADITESE SE GJAKUT TE PERZIRE KRIMINAL SERRB,.-X-S-K. & T.T.F.S.1956-2007.
Shkruan;BAHTIR HAMZA,
Date;21.Korrik.2007.
RESULSET E DEMONIT FLORI BRUQI,TE UDB-ASHAVEDHE TE ATYRE QE LEHIN KUNDER MEJE KANE KETE PERMBAJTEJE;
KARAKTERI -X-
NDERGJEGJA -S-
ZAVEDESIMI -K-
KETA QE SKANE, AS FYTYRE, AS MORAL, AS NDERGJEGJE.AS TRADITE SHQIPTARE.
INTELKTUALET DHE POPULLATA E QYTETRIMIT SHQIPTAR NUK JU BESONE.
NAIVITETI I YTE ESHTE TERRORIZEM,ME GJAK TE PERZIRE, ELEMENTA KRIM.
PARTNERITETI I YTE ESHTE I DEFINUM ME PIRATERI INTELEKTUALE.
KETA KANE SPEKULLA ME VETEVETENE E TYRE,
DILMA E DEMONIT , DIJAGNOZA "SHIZOFRENIKE-AEROFOBI"SHUME INTRESANT.
KETA JANE INTERESANTE EDHE PER SHQIPTARET E KOSOVESE.
32.VJET(TRIDHJET E DY VJET) ESHTE PRIMITIVIZMI I TYRE - ME KARAKTER PUNUNE NE SHERBIMIN SEKRET SERRBO TITISTJUGOSLLAV.
ELITA E TYRE KA PERFITUARE NGA NACIONALIZMI SHQIPTAR,
PROPAGANDA E RREJSHME E TYRE ESHTE SMUNDJE,EPIDEMI QE E MBAJNE EDHE SOT.....
PRANDJE :ABUZOJE,PROTESTOJE ,MOHOJE, AKUZOJE.....
HYTJE.
Une Bahtir Hamza,I lindur jam me.05.korrik.1956.ne Drenicen ,legjende me lule.(e ujqeve te zi)ne Kosove, qe rritet me lule te botes.
Ate kohe kur babllarete e tyre veq ishine bashkpuntor te "UDB-es"te sherbimit serkret serb..........
Tani keta qe lehine kunder meje deshmojne gjakun e perzire te atyre,me propaganden te rrejshme ne trashigimin e traditese SERRBE,.Pra eshte deshmi qe bukurine e vete.ZOTI.Aleksander Rankovicit, me bijte e tije 1956.2007.e kane gjete ne shtepijate e ketyre demonave,te ketyre UDB-ashave. Shqiptare
E verteta eshte koha e kaluare,qeshteja eshte shume e qarte.HAP PAS HAPI,PALGE PAS PLGAE,ELEGJI PAS ELEGJIE,LIGJERATE PAS LIGJERATE. Ne anen tjetere; shkenca,historia,gazetat,librat,jave prove deshmi,te Aleksabder Rankovicit, dhe te bukurive te tije,qe sot UDB-ashet deshmojne trashigimin e tyre kriminale ekstremistet islamik te Kosovese>Pra treshi fisnor Bioterrorist,qe jane elemeta keqeberes;Demoni Flori Bruqi, Alban Gevalla,Ramadan Avdimeta,dhe Bederi Zahiti,e plehna te tjere qe lehin kunder meje, banda e tyre kriminale qe kane deshtuare me propaganden e tyre kriminale me RRENA,me falsifikime emrash e leterash.Dallohen me sulme e kerrcnime.............
Ne te vertete mbete e qarte qeshtej e tyre, qe eshte kalibri i politikese serbe te kalibruar me titull "UDB-ash","Magjistra"Mjek""Dr."Profesora""Kolonela te AKSH" e te "FBKSH",qe qeshteja e tyre eshte e lidhure kunder nacionalistave shqiptar te Kosovese., ..
Gjat viteve. 1956-1968-1975-1981-1986-1989-1995-2007.jane njerezite shqiptar nacionlista,te rrahure,te denuare me burgje, njerezit te toturuare ne forme te ndyshme me mizore,me shtazarake,nga "UDB-ashet" shqiptar te Kosovese.Jane padite private te ketyre "UDB-ashave"qe kan ushtruare lloj lloj formash kunder nxenesave studenteve e shoqerise civilizuse nacionaliste shqiptare te Kosovese.Edhe sot jane gjalle deshmitarete e rrejshem shqiptare "UDB-asha" te Kosovse.Jan dekleratat me propagande te rrejshme te tyre,qe ishine ne lufte kunder nacionalistave shqiptare.jane,perndjekjet, jane matretimet te randa e te turpeshme te UDBahave shqiptare qe I bejshine keta "UDB-ashave" mbi nacionalistat shqiptar .
Tani keta "UDB-ash" jane ustallar te traditese serrbe, po nadalin patriota,e guximtar,e trima, e Kolonela,dhe marrine guximin te na shajne e te fyjne e te na perqeshine ne menyren me te tyrpeshme me te ulet njerezore ..
Keta plehra qe lehin edhe sot kunde meje e kunder shume shqiptareve te pastere e te ndershem....
PRANDJE :ABUZOJE,PROTESTOJE ,MOHOJE, AKUZOJE.....
sepse;"SE KETYRE TRDHTI JU VJENE ERA".....
Une kundershtoje,abuzoje,protestoje, mohoje, akuzoje,dhe shkeli me kembete e mija kerkesen te Dates; 21.KORIK.2007.te Demonit,Flori Bruqi,qe eshte priat krimnel,shpirtzinje .
Po ashtu e shkeli me kembe te mija edhe kerkesen e "DR".Bederri Zahiti
dhe "UDB-ashave" te tjetere qe lehine kunder meje,sepse ;"TRADHTI JU VJENE ERA".
JU,- ju jeni ata qe jukeni krijuare serrbeve te drejten e tyre.-pershkak te te drejtese time,per shkake te te vertetese time,qe ua kom then juve per te vertetene e juve, qe ju kom xhvesh para opinjonit.Dhe kjo eshte pak, cka kom per te beren ne te ardhemen....sepse une jam i "Ēmendura per dashuri dhe Art"...............
Prandej; Ti .Debil,ti.Demon,ti Pirat.ti Pleh,TI.Flori Bruqi, dhe banda e ekstremistave islamik e joteja ne Kosovese, keni deshtu.
1) Deshtimi yt Flori Bruqi,si "Kolonel i AKSH" nuk je.
2) Deshstimi yte si ;"Super Shpiun i CIA-ese".nuk je.
3) Deshtimi yt si;"Magjistere"si;Profesor. nuk je.
Tani genjeni, o ju te marr, me marrite e juve, sa hera qe te doni...............
sepse ju i keni 100.Fytyra,ju I ke dy *****.
Demoni me ekstremistat e vet islamik ne Kosove,ka bere propagand te rrejshem,dezinformata, sulme e kercnime kriminale, mbi familjete shqiptare, mbi shume njerezit te ndershem shqiptare te Kosovese.Kjo eshte deshmi e vertete,jo vetem per mua qe une e dia,por shume shqiptare te Kosoves,edhe ne Kosove edhe jashte Kosoves,i njohin keta demon dhe propaganden e tyre.Njohin edhe kohene e kaluare te tyre,dhe te kaluarene e sistemint monist ..
Pra fitorja eshte e imja.Fitorja me perket mua.
POETI,Shkrimtari,shkenctari,nuk guxon te i ke dy fytyra.Nuka ka nevoje te genjen askush.Ne kemi detyre njerezore morale kombtare ta thojme te vertetene,ta shkruajme te vertetene.Ne duhet ta thojme dhe ta shkruajm te vertetene pamarre parasysh sa eshte e hidhuar ajo,per te mire apo per te keq.Keshtu mendoje une apo.jo.?
Per te vertetene e shkruare me deshmi, me fakte,nga une as kush nuk ka nevoje me u zemeruar,as me u shqetesuar.as me u hidheruare.E verteta eshte e vertete dhe nuk mudemi te i ikemi koherave qe kan lane gjurme,as te kesaje kohe qe e njohim tani,dhe qe I njohim edhe me mire UDB-ashet ......
Eshte e vertete,se Jusuf Gervalla ka punure ne "SUP" te Prishine, si perkethyese,shqip-serrbisht,ne sektorine e Pasaportave.............
Eshte e vertete,se Vellezerit Gervalla, jane vera peraresye te hasmerise-me vete shqiptaret nga vete hasmeria qe e kishine shqiptaret me shqiptare.Plaget e vjetera,qe ishine plage nga plaget dhe torturate e Zenel Gervallese,( ishte "UDB-ash" I fort) dhe te strategjise se tina ne ate kohe te akcionit te armeve,Zenel Gervalla ka bere shume zullum,mbi shqiptaret ne teritorin e Deqanit, te Isniqit, e te Pejese.1956.-1990
Eshte e vertete se kater hera(4. vjet) Une dhe Brigita e kemi paguare Autobusin,nga Zurich,-ne Stugartt, te Gjermonise, per shqiptaret, me plote shqiptare per te i vizituare varresate e vellezerve Gervalla.Dhe kemi ble shume kurora dhembje, me parollen."LAVDI", ne traditene e shqiptare,neper Acar, nepre bore, neper akull,ftoft,mraz, per te internacionalizuare, nacionlaizmin shqiptare...
Kujtoje;Janarin e vitit 1991.Januzi.(hashkalija i Polacit te Ulete).gjymse Inxhinjer i matalorgjise,- asylant ne Zurich,anetare i kryesise se "LDK-es"ne ate Kohe, Ne Jozef Strasse 120.deshi te ma merr Autobiin tim qe une dhe Brigita e kishum paguar per me shkue ne Stugard.E keta te "LDK-se" deshirojshine me shkue ne aventuara e tyre ne Bruksel.Dhe besoni "zotri,"per hire te Brigitese, ju kom shmang konflikt te zjarrit,sepse hashkalija me iku....
Mirepo edhe pse Alban Gervalla, me ka share, familjarisht,edhe pase ka bere propagand te rrejshme kunder meje dhe ka perllose personalitetit tim,Une perseri kom rresepekt per veprate leterare te Jusuf Gervalles,(sepse e kom njofte personalisht, ne Prishtine,1973-1977)si domos per romanin "rrotull" qe librate e tina nuk duhen te perdoren per Tolet.......................................
Sa hera qe kemi dhene intrevista ne mediat gjermane, zvicerane,framceze,une e edhe Brigita,gjithemone i kemi permend vellazert Gervalla,poashtu, sa hera qe une kome dhene intrevisat ne medijat e zerit shqiptare ne Prishtine,une kom permend Jusuf Gervalle.cotoje thenje time ne "radio-blu-sky": Ojjjjjjjj Qendrese, thuja Valbonese bjerma gitaren ta ngjalli Jusuf Gervallen......kjo ekzistone edhe sot.Keto i them pa frike,jo per te u levderuare por per te njohure te vertetene,sepse jane deshmi te kohes se kaluare....AS kujt nuk I frigohna .
Dhe sa hera qe doni na i shpallim deshmor,i shpallim heronje, por te vertetese nuk guxojme te i ikemi,as Poetet,as shkencaret as historijane,as shkrimtarte e as poeteshat....
Prandej te verteten ta thojme ashtu sesi ka qene dhe duhet ta njohim te gjithe te vertetene ashtu sesi eshte ,per botene re dhe per boten e vjetere
TAKIMI I PARE ME DEMONIN FLORI BRUQIN.
E vertata eshte se une Flori Bruqi, kurre nuk te kome
njofte PERSONALISHT.
Demoni Flori Bruqin.si emer e kisha te njohure, ne gazatete shqiptare,ne megrim,qe me propagande te rrejshme, I neneqemojke dhe I shajke nacionalistet e seperatisatet shqiptar shqiptare,qe nga viti 1981-1995. ne Zvicrre.ne gazetat"Zeri i Kosoves"Zvicerr,"Koha e jone"Lyon,France,"Rilindja"zeri i rinise" Prishtine,e tj ..
Ndersa me vonese e kom njohure dhe ne gazetate e serrbise qe vishine ne perendim.Ne,gazetate;"NIN""OSLLOBODJENJE","BORBA"NOVOSTI",e tj.....
Keto gazeta I blejshume me nji ēmim te dyfishte neper Kiosket e Stacioneve te Trenit .
Flori Bruqi, perhere te pare personalisht e kome njofte ne javene fundite te mijit nentorit 2004,ne seline e Lidhjes se Shkrimtarve te Kosovse, ne Shtepine e Hivzi Sylejmanit.me pritjne e shkrimtareve nga Zvicerra,...................
Kujtoje; Ti Flori Bruqi,na sherbeve me raki rrushi,dhe une te refuzova thashe se nuk pije rakin,po pijne vetem Wiski, me akull,limon e colla, dhe me shiqove me bishte te syrit, dhe u idhenoveee.Me pase .Te gjitheve ju dhe libar,e mua nuk me dhe as nje liber,te ase nje autori,dhe une qesha...Me pas Une prezentimin time e bera ne gjuhne gjermane dhe me mysafirete fole gjermonisht dhe te gjitheve ua dhashe falase gazeten time, "PENA SHQIPTARE" gazeten time ta dhashe edhe tya,e edhe ti u gezove shume, me perqafove dhe me the "bravo.""ku botohete kjo Zotin,ne Zvicerr,"te thashe jo,jo,- kjo botohe ketu ne Prishtine,eshte numri i pare. dhe me the;citoj."JU jeni ardhe me kata mysfire nga Zvicerra,"JO.JO.te thashe, dhe me pase me pytet" nga jeni ju.?" te thashe nga thua ti, nga jam une,?ti the;"jeni nga Shqiperija" po te thashe dikah andej.........
Shtrohet pytja; Si eshte e mundeur te i shkrujash ti librat e mija,kur perhere te pare jemi takuare ne nentor.2004.Kur veqe une i kisha shtate(7) libra te botuara.?!
Kujtoje;Ti Flori Bruqi, ke ardhe me 12,janar.2005.ne zyren time,muke perkule,muke lute duke ran e gjuj para meje,per ta botuare shkrimin tend ne gazeten time, dhe ke perodore compjuterin tim dhe intrenetin tone ,per intresate tua te asje kohe, ne ate kohe ishe ne grindje me Art-Caffen,dhe zotin.I.Jubicen,....
More Manjak.mor berrlog,mor pleh i qellimit krim. Pse genjen, pse rrene more pis,pisi.Trego qyshe I shkrove ti librate e mija more pis folė.Trgo.
Si nuk te vjene turp te genjeshe mor pleh Kosove,mor demon,mor "UDB-ash" i flliqtė,ta dishe se e ke kullot livadhin....
Une me shkrime jame merre qe nga vegjelia.qe nga shkolla fillore.
Une kom botuare para teje,vepera leterare.Kur ti ishe I punsuare ne sherbim te sigurimit secret serb si UDB-ashdhe nuk ke pase as drite shpirti ..
Kur ti ke qen I shiture.Kur ti ke qen i heshture dhe i buzeqeshure.................
Une kurre nuk kam pase diqak te keqe me tya,prej nentorit. 2004. e dri ne Mars.2005.As nuk te kome asgje borxh.Fole more qen bir qeni.Nese te kom diqka borxhe trego ore pleh I Kosoves.
Une isha ne debat me Alban Gervallen e me Ilaz Prokshin, e ti ke nderhy kot,beso kote ke nderhy,kot,a.Me ke sumluare kot,kot a,
Me ke sulmuare ne Mars te 2006.me shkrimet e tua badallalqe, kur nuk ish bashe mire me shendet,ato shkrimet tua ishine propaganda e rren te kulluara, rrena e poshtersira tya.Beso jam mbete I habiture.Une kom hesht,por kur e pashe se I ke sulmuare njerezit te tjere e bashke me ta me ke ndyte edhe ma
Ngadal se edhe une dia diqak,edhe jam dikushi.
Ne Prill 2006. une ta kalla Bishtin, dhe ti morre flakene.E te hanger Dreqi e u tranove e te lane mendet krejt, u trimerove.Si Bollica per buj
Megjithes eshte trimeri me ta kale dikush BISHTIN apo .JO.?....
Dhe rrespekti im mbeti zhgenjim,zhgenji dhe as gje tejtere ..
Meqense une nuk kam pase deshire kurre te merre me te keqija te as kujt,as qe dua me I njofte te keqije e as kujt.Por kur ti I the per mua te keqijat e pa verteta,-ateher Une ti thashe te keqijate tua te verteta.Une jam dale publikisht kunder propagandes tende,shpifjes dhe dezinfromatave qe i bejshe,kunder njerezve kot e koti,pa deshmi,pa fakte qe nga Marsi i 2006-e deri me sot 2007.
Une kom prezenture te vertetene, e kohese tende 1975-1995.qe eshte mase e vertete.Dhe te kome varrose persegjalli.Per nder te Nanes loke.Te kom rrezuare me fytyre per toke.sepse ti ke titull dhe Diplome.ti je "magjister"sepse ti je"profesor" por nuk je njeri.E une margaritar ,jam njeri,jam shqiptar,e kom harruare gjuhen shqipe.......
Eshte fat qe kam ardhe ne Amerike, dhe kom zbuluare shume gjera,per tya dhe per shume te tjerete.....
Prandej kupto.Se.Une kom linde i pa perenduare.!
Dhe te une,As ti dhe as ata qe lehin kunder mje, nuk keni me ardhe kurre.!.kjo nuk quhete dashuri-por hyjni.
Ti Demon Flori Bruqi,je fuqizuar me mua,dhe rroli ime ka qene te te njohe edhe me shume.Duke menduare se je njeri,se je shqiptare i sinqert,dhe une te kom pershendet dhe te kom afirmuare me gazeten time, e ti i kishe pase interesate tua,qellimet tua,gje qe une nuk e kome dite teresisht qe kishe qene aqe "UDB-ashe" i fort dhe i shkathet, aqe I flliqete,aqe I prishte ne shpirt.Beso,deri sa nuk kam ardhe ne Amerike..........Eshte shume veshtire me e feshi kohen e kaluare teden,dhe me vjene keq,- sepse s'ka kethim ne njohjen tende rishtazi mė......
KARAKTERISTIKAT E -X.S.K DHE T.T.F.S.
Te DEMONIT Flori Bruqit,dhe te atyre
qe lehin kunder meje.
Ti Demono,Flori Bruqi, kararakterizheshe me -X- i pa vlefshem, me dhune, me terrorist, me traditen e serbve, qe je i shkaterrua historikisht, nga njerezit shqiptar nacionaliste te popullit shqiptar.
Ti Demon Flori Bruqi,ke ndergjegjen e Serbeve,-S-dhe tani sado qe te trgoni i kujdeshshme, shqiptarete e Kosoevse ta njohin nderi ne palc, me mire se qe te njoh une,ata ta njohin edhe fytyren tende te vrazhdet.......
Ti Demon Flori Bruqi, zavendesohesh me -K-(....)qe eshte qel,pa flok,qe ske as fytyre,as moral,as ndregjegje te shqiptarit.Sepse 32.vjete,jete ke punuar ne favore te serrbeve te cilete te kan hipnotezuare, te kan Dresuare,ne principin e tyre,qe te jeshe ne Kosove me magjine e tyre te zeze.Ky mehanizem I serbve eshte dhe shifte ne;Propaganden tande te rreneve tua,qe deshmon principine e serrbeve,more hajvan
More burri dheut (burri dheut ne thojza)ti qe dy vjete e fundit i perllosure njerezite e pafajshme e te ndershem,a je ti ne veti apo nuk je ne veti,per mua je tersishte budalla,por budalla brina nuk ka .
Krijoni Kontakt