Postuar më parë nga
sindy
Jam nje femer rreth te tridhjetave, e martuar dhe kam nje djale te vogel. Jam njeri shume i ndrojtur, dhe e kam shume te veshtire te ze shoqeri. Ne fakt kam nje kontradikte me veten:nga njera ane e kam shume te veshtire te futem ne shoqeri, dhe nga ana tjeter kam shume deshire te kem nje shoqeri te gjere, dhe i kam shume zili njerezit qe jane te hapur dhe te lirshem. Kete problem e kam pasur qe e vogel, por kam qene shume e mire me mesime dhe pothuajse gjithe kohen ia kushtoja studimeve dhe librave, megjithese e vuaja ne vetvete. Per disa vite une punova ne nje pune ne te cilen ndihesha shume mire, dhe megjithese vuaja, nuk e ndjeja tmerresisht shume kete gje, sepse me dukej vetja kompetente ne punen qe beja, dhe e kaloja me kete. Prej nje viti, per arsye ekonomike dhe te tjera, une kam filluar nje pune tjeter " me te mire", por qe mua po me ha perdite e nga pak. Ndihem shume keq, ndihem inferiore, e kam te veshtire te hyj ne muhabet, qofte me koleget e zyres, dhe ndihem tmerresisht keq. Per cdo gje ndihem poshte te tjereve(theksoj se puna aktuale nuk eshte ne profesionin tim, mund te me jape disa lehtesira ekonomike per te cilat kam shume nevoje, por absolutisht asnje lloj kenaqesie tjeter). Une rri gjithe orarin e punes pa shkembyer asnje fjale me njeri, dhe duke e vuajtur shume kete gje.
Po te ishit ne vendin tim, do te vazhdonit ne kete pune, pavaresisht gjithe ketij stresi, apo do te shkonit ne profesionin e meparshem?(nuk se e kam shume te lehte te kthehem perseri atje...) Apo ndoshta e kam une fajin, tipi im kaq i veshtire, dhe kudo qe te vete une do te kem te tilla veshtiresi?
Ju lutem me thoni opinionin dhe eksperiencat tuaja ne te tilla raste(nese keni), dhe nese keni dijeni , ju lutem mund te me ndihmoni me numrin e telefonit, ose adresen e nje psikologu(e) te mirefillte, sepse kam me te vertete nevoje.
Krijoni Kontakt