Kur e lexova mu duk sikur pashe nje pasqyre te thyer cope cope,dhe ne cdo cope te saj nje film per gjithe ato vajza fatkeqe.Sa trishtuese.
Pergezime ,
Kur e lexova mu duk sikur pashe nje pasqyre te thyer cope cope,dhe ne cdo cope te saj nje film per gjithe ato vajza fatkeqe.Sa trishtuese.
Pergezime ,
E nderuar Mace!Postuar mė parė nga macia_blu
Ajo thirrje "mos shko", eshte mire qe te thuhet me shpesh, sa me shume njerez t'a thone aq me mire eshte.Nuk ka lidhje fare me tekstin e zhuljana Jorganxhiut (ajo e ka shkruar ne mos gabohem).Personazhi i poezise sime nuk shitet per te fituar leke, por per te fituar pakez dinjitet. Ne kete menyre ajo vajza qe ka gjithcka , kur t'a shohe te veshur ndryshe nuk do t'a perbuze. Per mua ajo "mos shko" duhet t'i ulerase opinionit publik (perfshi ketu dhe mua) qe rri ne heshtje dhe sodit, kur sheh diskriminime te te gjitha llojeve qofshin ato, te cilat pjellin pasoja edhe me te renda sic eshte shit-blerja e dinjitetit.
Fleminderit!Postuar mė parė nga ajzberg
E bera perseri Ajsberg, e shpjegova perseri poezine!
Hidhu pak ke ''Vashdo tregimin'' ka disa variante tregimi interesante,nuk e di i ke lexuar.
Edhe dicka tjeter mace e nderuar. Ne fund e mbyllje merejt miqesisht! Nuk e di, ndoshta eshte thjesht gabim perceptimi ndjesor, por me la nje shije te cuditshme postimi yt "krejt miqesisht".
Te thuash qe ajo fjali "mos shko" eshte perdorur me pare dhe une paskam bere nje gjetje te degjuar, eshte njelloj si t'i ndalosh poetet ose shkrimtaret te perdorin fjalen "dashuri" apo "te dua". E pra nese kerkon per nje poezi me titullin :"te dua" mund te gjesh me qindra...
Zotesi eshte qe edhe nje teme te rrahur shume, t'a sjellesh ne nje kendveshtrim krejt te pazbuluar me pare.
Me te vertete miqesisht.
Engjellorja
Keshtu i bie qe muzikantet te mos kompozojne me ose ts shpikin nota te reja muzikore.
Engjellore
Ke shume te drejte dhe me pelqen shume menyra sesi e ke shtjelluar "shume miqesisht-in" e Maces. Mos harro se jo me kot e ka zgjedhur ate NICK ajo Macja Blue! Hiqu saj e mos u merr shume me diskutime, por krijo se i ke shume te sakta dhe plot frymezim te gjitha ato qe shkruan.
Me dashuri e respekt Agimi
Te falenderoj shume!
Nje poezi e imja (mbase naive), e kohes se adoleshences;
Vdekjes!
Kam frike, prej teje
oh... sa kam frike...
nuk t'i imagjinoj dot duart,
floket,
kembet,
syte...
vonohu shume...
o peshtjellim ajri i trishte