Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar Maska e niki@pe
    Anėtarėsuar
    21-07-2007
    Vendndodhja
    Peje - Kosove
    Postime
    12

Sygjerim per juve staffin

Edhe pse jam antar i ri i ketij forumi ,mikpritja nga staffi nuk me pelqeu , nuk me pelqen menyra diktatoriale se si po e udhehiqni kete forum ...

E bera prezantimin tek tema ,ndersa ju gjeni vrejtje ne prezantim ,desh t`ju thoja juve ,se per qfare ju duhet te dini aq shume per antaret , a besoni ju se qdo antar qe prezantohet tek tema do te thot gjithmone te verteten ,mua nuk ma merr mendja per kete .... atehre pse vendosni nje rregull te till te panevojshme.

Kerkoj nga ju Staffi qe ta hapni temen ku une jom prezantu tehapet , njekohesisht ju ftoj te jeni me tolerant ,dhe me te hapur ndaj antarve.

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Nese ti quan nje prezantim kete ketu Prezantim atehere nuk eshte faji i moderatoreve se pse te eshte mbyllur tema. Per me teper lexo njehere kryetemen 'Si te prezantohem' dhe me pas mund te hapesh nje 'ankese' ketu..

Faleminderit per mirkuptimin

Zemrushja
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Anėtarėsuar
    21-07-2007
    Vendndodhja
    Peje - Kosove
    Postime
    12
    Zemrushja ti nuk kuptove ,une thash qe nuk eshte e nevojshme te kerkohen gjith ato te dhena nga antaret qe prezantohen ,mjafton emrin ,ku jeton ,profesioni ,qfare te duhen me shume te dhenat tjera ,nuk e kemi ndermend te dergojm msit ( ashtu i themi nga Kosova ) ....

E dyta do isha shume kurreshtar te shihja se si je prezantu ti ne kete forum ,e kerkova forumin ,edhe per fate te keq nuk pash asnje prezantim tendin , nese ky prezantimi im te duket jo i mjaftushem si do ta quaje mos prezantimin tend ?

Respekte.

Anėtarėsuar
    21-07-2007
    Vendndodhja
    Peje - Kosove
    Postime
    12
    Morning star flm. per perkrahje , une do e le kete teme ,mire e ke ,nuk ja vlen te diskutohet.
    E bera vetem per te miren e forumit ,po shoh qe ka shume antare ketu ,qe nuk me eshte dhene rasti te shoh me ndonje forum tjeter shqiptare , me pengoj menyra e mikepritjes nga ana e staffit ,forumi eshte krijuar per antaret dhe jo per staffin ,staffi eshte ai qe duhet t`ju vij ne ndihme antarve dhe jo qe ne momentin e par qe shkel ne kete forum te ndeshesh ne verejtje ... sa per prezantimin mund ti mbush 3 faqe te forumit ,kam qfare te shkruaj ,por me duket e panevojshme ,edhe besoj qe te pakt jan ata antar qe kan durimin te lexojn nje prezantim te gjate.

Tema mund te mbyllet ,nese e shihni te arsyshme , dhe shpresoj qe sygjerimi im te merret parasysh ,per te miren e forumit...

Respekte
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga niki@pe : 23-07-2007 mė 09:39

Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Niki@pe, nese ti nuk do te japesh te dhena te tuat(me kete nuk nenkuptoj te japesh emrin dhe mbiemrin por interesat, hobit e tua, ato qe do te shfletosh para publikut forumor), atehere nuk ka nevoje fare te besh prezantim. C'fare do te kuptoje rreth teje lexuesi me ate fjali?

Shpresoj te kesh kuptuar se cfare do te thote te prezantohesh..

Zemrushja

Ps. ne profilin tim gjen cdo te dhene, si jam prezantuar e gjithcka tjeter.. te uroj te kalosh sa me mire ne vazhdim..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zemrushja : 23-07-2007 mė 10:21

Anėtarėsuar
    21-07-2007
    Vendndodhja
    Peje - Kosove
    Postime
    12
    Citim Postuar mė parė nga Zemrushja
    Niki@pe, nese ti nuk do te japesh te dhena te tuat(me kete nuk nenkuptoj te japesh emrin dhe mbiemrin por interesat, hobit e tua, ato qe do te shfletosh para publikut forumor), atehere nuk ka nevoje fare te besh prezantim. C'fare do te kuptoje rreth teje lexuesi me ate fjali?

Shpresoj te kesh kuptuar se cfare do te thote te prezantohesh..

Zemrushja

Ps. ne profilin tim gjen cdo te dhene, si jam prezantuar e gjithcka tjeter.. te uroj te kalosh sa me mire ne vazhdim..
    E di qfare eshte nje prezantim ,kete nuk ke nevoj te ma tregosh fare ,ja se qfare shkruan tek nenforumi i prezantimeve " Pasi tė regjistroheni, mund tė postoni diēka rreth vetes tuaj nė forum. (emrin, vendbanimin, profesionin, shkollėn qė ndiqni, interesat e dėshirat e moshes) .... "

Ndersa ju zemrushja jeni regjistru dhe nuk jeni prezantu ,e shikova profilin tend publik ,dhe ja se qfare shkruan :

Emėr - Mbiemėr:
    Filan Fistėku
    Biografia:
    Terroriste Rrebele
    Vendndodhja:
    Aty ku mė ēoi avioni
    Interesat:
    Qitja! Duhet tė mėsojmė si tė godasim armikun para dhe prapavijė!
    Profesioni:
    Ish forumiste, tani Guerilase
    Motoja:
    Ti Shėrbejmė Atdheut edhe nė gjumė

Mund te duket paksa qesharake ,por une nuk arrita te kuptoj asgje nga profili yt ( me trego nese ka edhe ndonje te dhen tjeter.

Mund ta mbyllesh temen ,pasi nuk e kam ndermend te diskutoj me...

Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Good Job! Vazhdo keshtu

Nuk eshte detyrim prezantimi.. Kete dua te kuptosh..

Nejse, Te uroj pune te mbare ne forum dhe ishalla s'merzitesh me te tjeret..

Kalofsh sa me mire..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zemrushja : 23-07-2007 mė 11:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •