BDSH dhe fati ..i trete..apo i kam harruar numrimin e partive qe kane nderruar keta bashkeshqiptaret e mij,ne vend qe te nderrojne vetveten ata nderrojne partite.Kur i pershkojne te gjitha me rend ata themelojne parti te tjera.Nderroni vetveten ju vellezer, pastroni vetveten perpara se te mundoheni te nderroni popullin tuaj, te pastroni popullin tuaj..Zgjeroni shpirtin, largoni xhelozite personale dhe inatet primitive...Nuk mund te behen 100 Ali Ahmeta nga nje Levizje, rreth Ali Ahmetit te gjithe ju qe u ndate shkelqeni me shume, vetem rreth Ali Ahmetit mund te shkelqeni nese ende keni ideal Lirine Kombetare qe une s'kam dyshim se e keni pasur njehere...Shkelqimin Ali Ahmetit as ia merrni ju e as ia jepni por forcen ia shtoni ju dhe te gjithe qe besojne ne zgjidhjen perfundimtare te ceshtjes kombetare shqiptare,keshtu me nje force te perbashket jemi nje hap me afer lirise dhe bashkimit....Ku vajti parolla " Jemi argat te popullit"..?..te jeshe argat i popullit nuk duhet te turbulloje mendjen fama, emri, duhet te rreshtohesh perkrahe atij qe historia ia ka lene ne dore , ne hise ti prij nje rrethi , nje popullate, nje teritori drejt lirise kombetare...drejt bashkimit...
Me nje lufte aq te vogel , u krijua nje kapital politik aq i madh.Ne kete lufte ka kontribut thuajse gjithe populli edhe ju por, mos lejoni sot tu rreshqase nga dora nje kapital i fituar me gjak, dhe eshte e turpshme bile qe shqiptaret vete kontribojne ne c'berjen dhe zhdukjen e ketij kapitali te madh politik, qe eshte si nje themel shume i forte per zgjidhje perfundimtare te ceshtjes tone kombetare.
"Nje parti qe ka seline ne ujdhesen e inatit shqiptar"...eshte edhe pergjigja qe ka dhene autori i shkrimit z.Kim Mehmeti.Nuk duhet ndonje profeci tjeter per ata qe u deshmuan se nuk mjafton vetem atdhedashuria , patriotizmi te nxjerrish nje popull ne drite, duhet te jeshe shembull personal,duhet te sherbejsh me shembull personal per tolerance dhe bashkim, nuk duhet te jeshe percares permanent, duhet te rrezatosh drite duhet te jeshe vete DRITA....qe ti sjellish drite popullit tend.
me nderime per flakjen e veseve individuale, per nje te mire te pergjitheshme,
bili99
Krijoni Kontakt